Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker til metalvirksomhed nær Skanderborg

Er du industritekniker, er du skarp til CNC-fræsning. Og samtidig har erfaring med Mazatrol styring, samt edgecam. Så er du den vi søger ! 
Måske er du i arbejde, og trænger til nye udfordringer. Så er du velkommen til at kontakte vores konsulent Mike Christiansen, på telefon: 22377077 - Alle ansøgninger bliver behandlet med fuld diskretion

Om jobbet/virksomheden

Vores kunde søger en industritekniker, som har opbygget en god erfaring med Mazatrol styring. En medarbejder som er selvkørende, og kan programmerer i Edgecam. Samt varetage fejlfinding, udbedring og valg/skift af værktøjer på CNC-fræs maskinen.
Virksomheden anvender Mazak maskiner, og er specialister i spåntagende bearbejdning. Derfor vil du blive udfordret med en masse spændende opgaver, hvor ikke to arbejdsdage er ens.

 

Hvem er du:

Du er uddannet industritekniker/værktøjsmager, og har i tidligere stillinger fået en solid erfaring. Du er skarp til Mazak/Mazatrol styring, og kan naturligvis betjene maskinerne meget hurtigt. Du har samtidig erfaring med at programmerer i Edgecam, og føler dig fortrolig med opstilling af emner.

Du værdsætter et godt sammenhold mellem kollegaer og ledere, for virksomheden går meget op i alle har det godt sammen.

 

Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning+CV med overskriften "CNC - Skanderborg" til MC@jobinwest.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.