Industritekniker/CNC operatør til nathold - Langeskov

Industritekniker/CNC operatør til nathold - Langeskov

For en virksomhed nær Langeskov, søger vi industriteknikere til fast aftenhold.

Virksomheden er klar til at ansætte, når den rigtige kandidat er fundet.

Arbejdsopgaverne vil være opstilling og CNC operatør på Mazak og Fanuc. 


Vi forventer følgende fra dig:

- Du er faglært/tillært industritekniker/CNC operatør 

- Du har gerne erfaring med mazak eller lignende

- Du er mødestabil 

- Du vil arbejde på nathold

 

Virksomheden tilbyder dig følgende: 

- Overenskomstmæssige tillæg 

- Timeløn efter kvalifikationer

- En alsidig stilling på en spændende arbejdsplads

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på Odense@work4all.nu - mærk ansøgningen "Industritekniker nat"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329943699Phoenix-d58b9a1912019-01-16T00:00:00Industritekniker/CNC operatør til nathold - Langeskov

Industritekniker/CNC operatør til nathold - Langeskov

For en virksomhed nær Langeskov, søger vi industriteknikere til fast aftenhold.

Virksomheden er klar til at ansætte, når den rigtige kandidat er fundet.

Arbejdsopgaverne vil være opstilling og CNC operatør på Mazak og Fanuc. 


Vi forventer følgende fra dig:

- Du er faglært/tillært industritekniker/CNC operatør 

- Du har gerne erfaring med mazak eller lignende

- Du er mødestabil 

- Du vil arbejde på nathold

 

Virksomheden tilbyder dig følgende: 

- Overenskomstmæssige tillæg 

- Timeløn efter kvalifikationer

- En alsidig stilling på en spændende arbejdsplads

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på Odense@work4all.nu - mærk ansøgningen "Industritekniker nat"

Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål 

Industritekniker CNC operatør til nathold - Langeskov For en virksomhed nær Langeskov, søger vi industriteknikere til fast aftenhold. Virksomheden er klar til at ansætte, når den rigtige kandidat er fundet. Arbejdsopgaverne vil være opstilling og CNC operatør på Mazak og Fanuc. Vi forventer følgende fra dig: - Du er faglært tillært industritekniker CNC operatør - Du har gerne erfaring med mazak eller lignende - Du er mødestabil - Du vil arbejde på nathold Virksomheden tilbyder dig følgende: - Overenskomstmæssige tillæg - Timeløn efter kvalifikationer - En alsidig stilling på en spændende arbejdsplads Hvis det lyder som noget for dig, må du rigtig gerne sende dit CV og en kort ansøgning til os på Odense@work4all.nu - mærk ansøgningen Industritekniker nat Vi kan kontaktes på 70223311 ved spørgsmål11Jobnetd58b9a19100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-13T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynKerteminde3436944Work4all Vejle11Avej 15550LangeskovDKDanmark0
Odense@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent695163JobNet493153649315361000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d58b9a19https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d58b9a19https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d58b9a19&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d58b9a19&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/5.jpgEr du den nye Industritekniker i Work4all Vejle?12008001Dansk3Læse/ tale938695Industritekniker28Industri360148085Frank EnemarkOdense@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark329959045Industritekniker/værktøjsmagerRobot Industritekniker værktøjsmager Rynkeby Maskinfabrik. Multitaskbearbejdning og Drejning Rynkeby maskinfabrik søger industriteknikere værktøjsmagere. Vil du være en del af en virksomhed i vækst og udvikling, hvor fremstilling af avancerede emner ved brug af ny teknologi inden for spåntagning er en del af hverdagen? Kan du se dig selv arbejde med rigtig spændende opgaver inden for multitaskbearbejdning og drejning fræsning? Så er det DIG vi søger. Vi arbejder for nogle fantastiske kunder, som vi har opbygget et rigtig godt samarbejde med, og som vi udvikler os sammen med. Vores strategi er kompetencekrævende spåntagning, reaktionsdygtighed og små seriestørrelser . Vi tilbyder et job, hvor du efter endt oplæring får lov til selv at forestå opstillinger og programmering af opgaverne. Og da der er mange forskellige små ordrestørrelser, bliver hverdagen aldrig kedelig. På Rynkeby maskinfabrik samarbejder du med gode kolleger med høje kvalifikationer i et positivt miljø, hvor hverdagen foregår i en uformel omgangstone og er præget af spændende opgaver. Hænder og hoved skal være i indgreb , men der er også plads til sjov i løbet af dagen. Vi kører med faste daghold og aftenhold. Aftenholdene har 3 dages arbejdsuge. Vi søger både til dag- og aftenhold. Ønsker du at høre yderligere om jobbet eller at komme forbi for et besøg, er du velkommen til at ringe til Hans-Chr. Schmidt (63 32 82 21) eller Villiam Juul (63 32 82 25). Skriftlige ansøgninger bedes sendt til Rynkeby Maskinfabrik A S, Rynkebyvej 238, 5350 Rynkeby eller på mail til post@ryma.dk. Se mere om virksomheden på: www.ryma.dk Rynkeby Maskinfabrik er underleverandør inden for spåntagende bearbejdning og beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Virksomheden løser opgaver inden for fræsning, drejning og slibning og anvender avanceret CNC-udstyr til 3D koordinatmåling og dokumentation. Samarbejde og kvalitet er kernebegreber for Rynkeby Maskinfabrik.

Industritekniker/værktøjsmager

Rynkeby Maskinfabrik.

Multitaskbearbejdning og Drejning

 

Rynkeby maskinfabrik søger industriteknikere/værktøjsmagere. Vil du være en del af en virksomhed i vækst og udvikling, hvor fremstilling af avancerede emner ved brug af ny teknologi inden for spåntagning er en del af hverdagen? Kan du se dig selv arbejde med rigtig spændende opgaver inden for multitaskbearbejdning og drejning/fræsning?

Så er det DIG vi søger.

Vi arbejder for nogle fantastiske kunder, som vi har opbygget et rigtig godt samarbejde med, og som vi udvikler os sammen med. Vores strategi er ”kompetencekrævende spåntagning, reaktionsdygtighed og små seriestørrelser”.

Vi tilbyder et job, hvor du efter endt oplæring får lov til selv at forestå opstillinger og programmering af opgaverne. Og da der er mange forskellige små ordrestørrelser, bliver hverdagen aldrig kedelig.

På Rynkeby maskinfabrik samarbejder du med gode kolleger med høje kvalifikationer i et positivt miljø, hvor hverdagen foregår i en uformel omgangstone og er præget af spændende opgaver. Hænder og hoved skal være i ”indgreb”, men der er også plads til sjov i løbet af dagen.

Vi kører med faste daghold og aftenhold. Aftenholdene har 3 dages arbejdsuge. Vi søger både til dag- og aftenhold.

Ønsker du at høre yderligere om jobbet eller at komme forbi for et besøg, er du velkommen til at ringe til Hans-Chr. Schmidt (63 32 82 21) eller Villiam Juul (63 32 82 25).

Skriftlige ansøgninger bedes sendt til Rynkeby Maskinfabrik A/S, Rynkebyvej 238, 5350 Rynkeby eller på mail til post@ryma.dk.

Se mere om virksomheden på: www.ryma.dk

 

Rynkeby Maskinfabrik er underleverandør inden for spåntagende bearbejdning og beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Virksomheden løser opgaver inden for fræsning, drejning og slibning og anvender avanceret CNC-udstyr til 3D koordinatmåling og –dokumentation.

Samarbejde og kvalitet er kernebegreber for Rynkeby Maskinfabrik.

RYNKEBY MASKINFABRIK A/SRynkeby2019-02-11T00:00:002019-04-08T00:00:00
329945010Industritekniker med CNC-erfaringRobot AP Maskinfabrik ApS søger industritekniker med CNC-erfaring Vi er en smede- og maskinfabrik med stolte traditioner og med speciale i ordrer med lavt stykantal. Derfor er ingen dage ens. Virksomheden har en god ordretilgang og derfor søger vi en ny kollega snarest muligt. Arbejdsområder Varierende arbejdsopgaver med omstillinger mellem drejning og fræsning, notning m.m. Opstilling og produktion på både fræse- og drejemaskiner Fremstille en ny komponent i en fart, når kunden kommer med den gamle, defekte Din profil Du har erfaring med FANUC-styringer (2-akset drej 3-akset fræs) Måske kender du til OneCNC CAD CAM fræsning eller lignende Selvstændighed er lige dig og du er kvik, lærenem og kan virkeligt dit fag Din arbejdsmoral er høj og du har en positiv indstilling, er ærlig, hjælper kolleger og bidrager til det gode i hverdagen Truckcertifikat er et plus, men ikke et krav Vi kan tilbyde dig En varieret hverdag uden masse-produktion Muligheden for selv at opbygge dit eget produktionsområde med en sprit ny drejebænk og et bearbejdningscenter Fast ansættelse i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor du virkeligt betyder noget Et socialt godt sammenhold blandt fantastiske kolleger Uddannelse efter behov Spørgsmål til stillingen? - Så tag kontakt til fabrikschef Jens Henrik Eilsøe på: 40600480 Du vil blive del at et team med gode kollegaer i en lille virksomhed, hvor det er medarbejderne, der betyder noget! Er jobbet noget for dig? - Så send os en ansøgning - mærket Industritekniker på: info@apmaskinfabrik.dk

AP Maskinfabrik ApS søger industritekniker med CNC-erfaring

Vi er en smede- og maskinfabrik med stolte traditioner og med speciale i ordrer med lavt stykantal. Derfor er ingen dage ens.

Virksomheden har en god ordretilgang og derfor søger vi en ny kollega snarest muligt.

Arbejdsområder

 • Varierende arbejdsopgaver med omstillinger mellem drejning og fræsning, notning m.m.
 • Opstilling og produktion på både fræse- og drejemaskiner
 • Fremstille en ny komponent i en fart, når kunden kommer med den gamle, defekte


Din profil

 • Du har erfaring med FANUC-styringer (2-akset drej/3-akset fræs)
 • Måske kender du til OneCNC CAD/CAM fræsning eller lignende
 • Selvstændighed er lige dig og du er kvik, lærenem og kan virkeligt dit fag
 • Din arbejdsmoral er høj og du har en positiv indstilling, er ærlig, hjælper kolleger og bidrager til det gode i hverdagen
 • Truckcertifikat er et plus, men ikke et krav

Vi kan tilbyde dig

 • En varieret hverdag uden "masse-produktion"
 • Muligheden for selv at opbygge dit eget produktionsområde med en "sprit ny" drejebænk og et bearbejdningscenter
 • Fast ansættelse i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og hvor du virkeligt betyder noget
 • Et socialt godt sammenhold blandt fantastiske kolleger
 • Uddannelse efter behov

 Spørgsmål til stillingen?

- Så tag kontakt til fabrikschef Jens Henrik Eilsøe på: 40600480

Du vil blive del at et team med gode kollegaer i en lille virksomhed, hvor det er medarbejderne, der betyder noget!

Er jobbet noget for dig?

- Så send os en ansøgning - mærket ”Industritekniker” på: info@apmaskinfabrik.dk

ARNE POULSENS MASKINFABRIK, ODENSEApSOdense SØ2019-02-12T00:00:002019-03-09T00:00:00
329941899Industriteknikker søgesRobot ZentroPeople søger for kunde på Vestfyn ZentroPeople er på udkig efter 1 industritekniker, der er interesseret i at arbejde fast nat. Opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Du har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som industritekniker, ligesom du har solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og stålmaterialer erfaring med CNC robotforståelse udpræget ordenssans motiveres af at optimere og forbedre processer og produkter trives i en foranderlig hverdag Selvstændighed og samarbejde er i højsædet arbejder effektivt og leverer med høj kvalitet til aftalt tid samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af faggrænser bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal Kunden tilbyder Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kollegaer og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du kommer til at indgå i natteamet, hvor du møder ind søndag nat kl 23:50 - 06:00, og går fra fredag morgen kl 06:00 Betalte pauser og kursus Send din ansøgning og CV til ZentroPeople, Helen J. Tokebjerg på hjt@zentropeople.dk. De indkomne ansøgninger vurderes løbende. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Helen Tokebjerg, hverdage kl 10:00 - 15:00 på telefon 53 860 760

ZentroPeople søger for kunde på Vestfyn

ZentroPeople er på udkig efter 1 industritekniker, der er interesseret i at arbejde fast nat. Opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder.

Du har en dokumenteret håndværksmæssig baggrund som industritekniker, ligesom du har

 • solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og stålmaterialer
 • erfaring med CNC
 • robotforståelse
 • udpræget ordenssans
 • motiveres af at optimere og forbedre processer og produkter 
 • trives i en foranderlig hverdag

Selvstændighed og samarbejde er i højsædet

 • arbejder effektivt og leverer med høj kvalitet til aftalt tid
 • samarbejder godt i et team og kan sparre på tværs af faggrænser
 • bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal

Kunden tilbyder

Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement med en masse gode kollegaer og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du kommer til at indgå i natteamet, hvor du møder ind søndag nat kl 23:50 - 06:00, og går fra fredag morgen kl 06:00

Betalte pauser og kursus

Send din ansøgning og CV til ZentroPeople, Helen J. Tokebjerg på hjt@zentropeople.dk.

De indkomne ansøgninger vurderes løbende.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Helen Tokebjerg, hverdage kl 10:00 - 15:00 på telefon 53 860 760

 

ZentroPeople ApSOdense C2019-01-14T00:00:002019-02-25T00:00:00
329929127industritekniker/MaskinarbejderRobot Industriteknikker Maskinarbejder Er du faglært industriteknikker maskinarbejder. Så er du måske den medarbejder ZentroPeople, søger for vores gode kunde i Odense området. Det er til en fast stilling på 37 timer i dagvagt, med opstart hurtigst muligt. Vi forventer At du er faglært industriteknikker og eller maskinarbejder med flere års erfaring Kendskab og erfaring med CNC Har erfaring med programmering af Fanuc Interesseret i en fast dagvagt på 37 timer At du er kvalitetsbevidst og har øje for detaljen At du har overblik, ordenssans og kan arbejde selvstændigt At du samarbejder godt i team og kan sparre på tværs af faggrænser At du bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal Vi tilbyder Løn efter kvalifikationer og overenskomst Pension fra 1. dag Ordnede forhold Kunden tilbyder Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement. Du får en masse gode kollegaer og et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Send din ansøgning og CV til ZentroPeople, Helen J. Tokebjerg på mail: hjt@zentropeople.dk. De indkomne ansøgninger vurderes løbende Hvid du vil vide mere er du velkommen til at kontakte os på mobil mellem kl. 10-15

Industriteknikker/Maskinarbejder

 

Er du faglært industriteknikker/maskinarbejder.

Så er du måske den medarbejder ZentroPeople, søger for vores gode kunde i Odense området.

Det er til en fast stilling på 37 timer i dagvagt, med opstart hurtigst muligt.

 

Vi forventer

 • At du er faglært industriteknikker/og eller maskinarbejder med flere års erfaring
 • Kendskab og erfaring med CNC
 • Har erfaring med programmering af Fanuc
 • Interesseret i en fast dagvagt på 37 timer
 • At du er kvalitetsbevidst og har øje for detaljen
 • At du har overblik, ordenssans og kan arbejde selvstændigt
 • At du samarbejder godt i team og kan sparre på tværs af faggrænser
 • At du bidrager med dit gode humør, er mødestabil og loyal

Vi tilbyder

 • Løn efter kvalifikationer og overenskomst
 • Pension fra 1. dag
 • Ordnede forhold

Kunden tilbyder

 • Et job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, som er kendetegnet ved en høj grad af faglighed og engagement. Du får en masse gode kollegaer og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Send din ansøgning og CV til ZentroPeople, Helen J. Tokebjerg på mail: hjt@zentropeople.dk.

De indkomne ansøgninger vurderes løbende

Hvid du vil vide mere er du velkommen til at kontakte os på mobil mellem kl. 10-15

 

ZentroPeople ApSOdense C2019-01-14T00:00:002019-02-15T00:00:00
329949585industritekniker/maskinarbejder til vores produktionRobot Er du industriteknikker, maskinarbejder eller lign. så søger Bovil ApS lige nu en CNC operatør til vores produktion af plastemner. Dine primære opgaver bliver produktion af plastemner i større og mindre serier på vores CNC styrede fræsere og drejebænke. Derfor forventer vi at du har erfaring med både programmering og betjening af CNC styrede fræsere og drejebænke. Som person: Du har en baggrund som maskinarbejder, industritekniker, værktøjsmager, møbelsnedker, maskinsnedker eller lign. Du har god forståelse for mekanik og teknik. Tager ansvar for egne opgaver og har viljen til at være en holdspiller for at få alle opgaverne fuldført til ende og til rette tid. Arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du er stabil og møder til tiden. Vi tilbyder: En arbejdsplads med varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Oplæringsmuligheder efter behov. Dygtige kollegaer. Overenskomstbestemte ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring, frugtordning. Du kan få yderligere information ved at kontakte Steen V. Nielsen på tlf. 70 22 21 22. Ansøgning og CV bedes sendt på mail til jacob@bovil.dk. Til info, vil der løbende blive holdt samtaler.

Er du industriteknikker, maskinarbejder eller lign. så søger Bovil ApS lige nu en CNC operatør til vores produktion af plastemner.

Dine primære opgaver bliver produktion af plastemner i større og mindre serier på vores CNC styrede fræsere og drejebænke. Derfor forventer vi at du har erfaring med både programmering og betjening af CNC styrede fræsere og drejebænke.

Som person:

 • Du har en baggrund som maskinarbejder, industritekniker, værktøjsmager, møbelsnedker, maskinsnedker eller lign.
 • Du har god forståelse for mekanik og teknik.
 • Tager ansvar for egne opgaver og har viljen til at være en holdspiller for at få alle opgaverne fuldført til ende og til rette tid.
 • Arbejder struktureret og detaljeorienteret.
 • Du er stabil og møder til tiden.

 

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med varierende og udfordrende arbejdsopgaver.
 • Oplæringsmuligheder efter behov.
 • Dygtige kollegaer.
 • Overenskomstbestemte ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring, frugtordning.

 

Du kan få yderligere information ved at kontakte Steen V. Nielsen på tlf. 70 22 21 22.

Ansøgning og CV bedes sendt på mail til jacob@bovil.dk.

Til info, vil der løbende blive holdt samtaler.

BOVIL ApSOdense SØ2019-01-28T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Industritekniker/værktøjsmager

RYNKEBY MASKINFABRIK A/S

Rynkeby
Industritekniker værktøjsmager Rynkeby Maskinfabrik. Multitaskbearbejdning og Drejning Rynkeby maskinfabrik søger industriteknikere værktøjsmagere. Vil du være en del af en virksomhed i vækst og udvikling, hvor fremstilling af avancerede emner ved b...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:8. april 2019

Industritekniker med CNC-erfaring

ARNE POULSENS MASKINFABRIK, ODENSEApS

Odense SØ
AP Maskinfabrik ApS søger industritekniker med CNC-erfaring Vi er en smede- og maskinfabrik med stolte traditioner og med speciale i ordrer med lavt stykantal. Derfor er ingen dage ens. Virksomheden har en god ordretilgang og derfor søger vi en ny k...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:9. marts 2019

Industriteknikker søges

ZentroPeople ApS

Odense C
ZentroPeople søger for kunde på Vestfyn ZentroPeople er på udkig efter 1 industritekniker, der er interesseret i at arbejde fast nat. Opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Du har en dokumenteret håndværksmæssig baggr...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:25. februar 2019

industritekniker/Maskinarbejder

ZentroPeople ApS

Odense C
Industriteknikker Maskinarbejder Er du faglært industriteknikker maskinarbejder. Så er du måske den medarbejder ZentroPeople, søger for vores gode kunde i Odense området. Det er til en fast stilling på 37 timer i dagvagt, med opstart hurtigst muligt...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:15. februar 2019

industritekniker/maskinarbejder til vores produktion

BOVIL ApS

Odense SØ
Er du industriteknikker, maskinarbejder eller lign. så søger Bovil ApS lige nu en CNC operatør til vores produktion af plastemner. Dine primære opgaver bliver produktion af plastemner i større og mindre serier på vores CNC styrede fræsere og drejebæ...
Indrykket:28. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019