Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker/maskinarbejder

Vi søger en industritekniker eller maskinarbejder der er i besiddelse af:

 • Erfaring med CNC - gerne HEIDENHAIN
 • Truckkort vil være en fordel
 • Gode samarbejdsevner
 • Arbejdstiden er dag, aften eller nat

Vi tilbyder:

 • En grundig oplæring i et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen og din egen arbejdssituation.
 • Et godt arbejdsklima i gruppen, hvor der er en høj grad af medstyring
 • For den rette er der tale om varigt arbejde

Kontakt afdelingsleder Søren Brix tlf. 2138 8301 eller mail sbx@sjorring.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329731853Phoenix-2849c9ac12018-01-02T14:02:00.030Industritekniker/maskinarbejder

Vi søger en industritekniker eller maskinarbejder der er i besiddelse af:

 • Erfaring med CNC - gerne HEIDENHAIN
 • Truckkort vil være en fordel
 • Gode samarbejdsevner
 • Arbejdstiden er dag, aften eller nat

Vi tilbyder:

 • En grundig oplæring i et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen og din egen arbejdssituation.
 • Et godt arbejdsklima i gruppen, hvor der er en høj grad af medstyring
 • For den rette er der tale om varigt arbejde

Kontakt afdelingsleder Søren Brix tlf. 2138 8301 eller mail sbx@sjorring.com

2018-02-28T01:03:07.833 Vi søger en industritekniker eller maskinarbejder der er i besiddelse af: Erfaring med CNC - gerne HEIDENHAIN Truckkort vil være en fordel Gode samarbejdsevner Arbejdstiden er dag, aften eller nat Vi tilbyder: En grundig oplæring i et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen og din egen arbejdssituation. Et godt arbejdsklima i gruppen, hvor der er en høj grad af medstyring For den rette er der tale om varigt arbejde Kontakt afdelingsleder Søren Brix tlf. 2138 8301 eller mail sbx@sjorring.com11Jobnet2849c9ac100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-27T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandThisted3062832SJØRRING MASKINFABRIK A/S11Sjørringvigvej 47700Thisted97971100DKDanmarkORS/blank.png156.954771008.58736500
sbx@sjorring.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent502685JobNet47251571000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2849c9achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2849c9achttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2849c9ac&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2849c9ac&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale938695Industritekniker28Industri352011255sbx@sjorring.comsbx@sjorring.comDKDanmarkDKDanmark329926990CIMBRIA søger maskinarbejder/IndustriteknikerRobot Til vores maskinværksted på Fårtoftvej søger vi en faglært maskinarbejder industritekniker med kendskab til CNC drejning med Fanuc og Haas styringer. Vi arbejder på to skift og du vil blive en del af dagholdet som betjener Haas DS 30 Y og DMG Mori NZX 2000, begge med robot og stanglader. Du skal være pligtopfyldende og skal kunne arbejde selvstændigt. Tiltrædelse snarest muligt! Henvendelse til værkfører Kim Nielsen, tlf. 2076 0345 eller mail: kim.nielsen@agcocorp.com

Til vores maskinværksted på Fårtoftvej søger vi en faglært maskinarbejder/industritekniker med kendskab til CNC drejning med Fanuc og Haas styringer.

Vi arbejder på to skift og du vil blive en del af dagholdet som betjener Haas DS 30 Y og DMG Mori NZX 2000, begge med robot og stanglader.

Du skal være pligtopfyldende og skal kunne arbejde selvstændigt.

Tiltrædelse snarest muligt!

Henvendelse til værkfører Kim Nielsen, tlf. 2076 0345 eller

mail: kim.nielsen@agcocorp.com

Cimbria Manufacturing A/SThisted2018-12-12T00:00:002019-01-31T00:00:00
329923079Industritekniker - ThistedRobot Er du uddannet industritekniker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger industritekniker for virksomhed i Thisted kommune. Stillingen vil i første omgang være et vikariat men med mulighed for fastansættelse. Du vil indgå i et team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Arbejdsopgaver: Du vil arbejde som operatør og programmør på virksomhedens CNC-maskiner, hvor du skal være med til at løse komplicerede opgaver med høj kvalitet. Du skal arbejde med Mori-Seiki Fanuc styring, hvor du skal lave dreje- og fræseopgaver. Du skal være selvstændig og det kræves at du kan lave opsætning på maskinen og lave emner ud fra en tegning. Opstart hurtigst muligt. Kvalifikationer: Du er faglært industritekniker Du har erfaring med Mori seiki og kan lave dreje- og fræseopgaver God tegningsforståelse Du har et stort engagement og kan tage ansvar Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver Dig som person: Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Vi tilbyder: Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer. Ansøgning: For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med Industritekniker - Thisted Ansøgninger behandles løbende og stillingerne kan være besat inden udløb. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

Er du uddannet industritekniker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger industritekniker for virksomhed i Thisted kommune. Stillingen vil i første omgang være et vikariat men med mulighed for fastansættelse. Du vil indgå i et team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig.

Arbejdsopgaver:

Du vil arbejde som operatør og programmør på virksomhedens CNC-maskiner, hvor du skal være med til at løse komplicerede opgaver med høj kvalitet. Du skal arbejde med Mori-Seiki Fanuc styring, hvor du skal lave dreje- og fræseopgaver. Du skal være selvstændig og det kræves at du kan lave opsætning på maskinen og lave emner ud fra en tegning. Opstart hurtigst muligt.

Kvalifikationer:

 • Du er faglært industritekniker
 • Du har erfaring med Mori seiki og kan lave dreje- og fræseopgaver
 • God tegningsforståelse
 • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
 • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner
 • Du har en god fysik og kan håndtere selvstændige arbejdsopgaver

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Industritekniker - Thisted”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

Xterna A/SThisted2018-12-05T00:00:002018-12-21T00:00:00
329903729ElevatormontørRobot Til vores værksted i Aalborg søger vi en dygtig kollega til at servicere elevatorer til nye og eksisterende kunder. Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Intego A S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elevatormontør til at servicere kunderne. Du får base i Aalborg og refererer direkte til afdelingslederen i afdelingen. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter. Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder. Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig. Derudover er det vigtig, at: Du er faguddannet elektromekaniker, elektriker eller industritekniker med erfaring i elevatorteknik Har erfaring og lyst til servicearbejde indenfor industrien Er en teamplayer med gå-på-mod og godt humør Har vilje til at lære nyt i en branche i konstant udvikling Trives i en dynamisk virksomhed, hvor din indsats værdsættes Har en høj servicekultur og kan lide at besøge flere kunder på en dag Hvad er arbejdsopgaverne? Du kan se frem til en varieret hverdag både i forhold til opgaverne og kunderne, men overordnet bliver dine opgaver følgende: Service, fejlfinding og reparation af elevatorer El-fejlfinding Mekanisk service, vedligeholdelse og reparationer At du indgår i vores serviceteam med vagtordning Hvad kan vi tilbyde? Intego A S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer. Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Karsten Olesen for yderligere information eller sende en ansøgning via søg stillingen .

Til vores værksted i Aalborg søger vi en dygtig kollega til at servicere elevatorer til nye og eksisterende kunder.

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elevatormontør til at servicere kunderne. Du får base i Aalborg og refererer direkte til afdelingslederen i afdelingen.
Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur.
Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

 • Du er faguddannet elektromekaniker, elektriker eller industritekniker med erfaring i elevatorteknik
 • Har erfaring og lyst til servicearbejde indenfor industrien
 • Er en teamplayer med gå-på-mod og godt humør
 • Har vilje til at lære nyt i en branche i konstant udvikling
 • Trives i en dynamisk virksomhed, hvor din indsats værdsættes
 • Har en høj servicekultur og kan lide at besøge flere kunder på en dag

Hvad er arbejdsopgaverne?

Du kan se frem til en varieret hverdag både i forhold til opgaverne og kunderne, men overordnet bliver dine opgaver følgende:

 • Service, fejlfinding og reparation af elevatorer
 • El-fejlfinding
 • Mekanisk service, vedligeholdelse og reparationer
 • At du indgår i vores serviceteam med vagtordning

Hvad kan vi tilbyde?
Intego A/S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Karsten Olesen for yderligere information eller sende en ansøgning via "søg stillingen".

IntegoAalborg2018-10-31T00:00:002018-12-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

CIMBRIA søger maskinarbejder/Industritekniker

Cimbria Manufacturing A/S

Thisted
Til vores maskinværksted på Fårtoftvej søger vi en faglært maskinarbejder industritekniker med kendskab til CNC drejning med Fanuc og Haas styringer. Vi arbejder på to skift og du vil blive en del af dagholdet som betjener Haas DS 30 Y og DMG Mori N...
Indrykket:12. december 2018
Udløbsdato:31. januar 2019

Industritekniker - Thisted

Xterna A/S

Thisted
Er du uddannet industritekniker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger industritekniker for virksomhed i Thisted kommune. Stillingen vil i ...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:21. december 2018

Elevatormontør

Intego

Aalborg
Til vores værksted i Aalborg søger vi en dygtig kollega til at servicere elevatorer til nye og eksisterende kunder. Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Intego A S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig el...
Indrykket:31. oktober 2018
Udløbsdato:26. december 2018