Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industritekniker/maskinarbejder - CNC

Har du lyst til et udfordrende job, hvor arbejdsopgaverne er meget varierende, så tjek her. HR-Industries A/S søger en industritekniker med CNC-kompetencer til opstilling samt kørsel på drejesiden samt lidt fræs. 

Virksomheden er en moderne produktionsvirksomhed nær Mariager. I dette job arbejdes der med små serier hvor du er med fra start til slut.

Den rette kandidat har evt. flere års erfaring med CNC. Hvis du er tillært indenfor faget, høre vi også gerne fra dig. Som person er du selvkørende og initiativrig, har en udpræget kvalitetssans og samtidigt et naturligt overblik. Når du starter, vil du modtage en grundig oplæring af dine erfarne kollegaer, i produkter og maskiner.   

Virksomheden tilbyder: Et selvstændigt og inspirerende job. Virksomheden har et godt arbejdsmiljø med kollegaer, der værdsætter resultater og udvikling. I stillingen er der tale om alm. daghold, hvor der er løn efter kvalifikationer. Stillingen er et projekt til at starte med, hvor der er første omgang er tale om 3 mdr. med mulighed for forlængelse.

Send CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for. CV sendes til job@hr-industries.dk, mærket ”Industritekniker”. Har du spørgsmål eller andet vedr. stillingen, kan du kontakte HR konsulent Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund på telefonnummer 86 42 35 40 i hverdagene fra kl. 08-16.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her