Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industriteknikker Østfyn

Attraktivt job og løn: 

Er du industritekniker, er du skarp til CNC drej f.eks på STAR Maskine gerne fra SV20 – SA 12/16 med Fanuch styring,  så er det her det sneer ;-)

Måske er du allerede i arbejde, men trænger til nye udfordringer. Så er du velkommen til at kontakte undertegnet på telefon: 21 43 56 01 - og send gerne et opdateret CV på ss@jobinwest.dk - Alle ansøgninger bliver behandlet med fuld diskretion

Du har et godt og smittende humør, og du har et stabilt fremmøde på jobbet

Som industritekniker vil du indgå i vores afdeling af langdrejning, som er en del af et velfungerende team i virksomhedens produktion, bestående af bearbejdningscentre, CNC-styrede drejebænke, robotceller og enkelte manuelle maskiner. Du får stor indflydelse på din hverdag og vil i tæt samarbejde med dine kollegaer varetage opstillinger samt omstillinger i den løbende produktion samt bistå ved tekniske udfordringer og procesoptimeringer.

Du er uddannet industritekniker, maskinarbejder eller lignende og har relevant produktions- og bearbejdningserfaring indenfor drejning. Du har god tegningsforståelse og behersker IT med lethed.

?Du er en dygtig og vellidt industritekniker, og du trives i en dynamisk hverdag, hvor du arbejder selvstændigt og målrettet. Du har et stort personligt drive og en positiv tilgang til dine omgivelser, kan holde flere bolde i luften, og du sætter pris på høj kvalitet, teknologi og håndværk. Du trives med at skulle indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kollegaer, der sætter pris på god faglig sparring. Sprogligt er du flydende i dansk. Kommer du med en erfaring fra star, Mazak eller Traub er det klart en fordel.

Du får til gengæld:

  • Job i en succesfuld virksomhed.
  • Gode kollegaer
  • Godt og moderne grej at ”lege” med  
  • Gode arbejdsvilkår 
  • God løn efter kvalifikationer

gode løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer 

Der er mulighed for både dag og nathold 

Ser du dig selv i ovenstående, så kontakt mig på mail:  ss@jobinwest.dk 

Jeg ser frem til at høre fra dig mvh. Søren.  

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.