Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Industriteknikker Sydfyn

Vores kunde har travlt og mangler DIG.

Er du industritekniker, er du skarp til CNC drej på STAR Maskine gerne fra SV20 – SA 12/16 med Fanuch styring,  så er det her det sneer ;-)

Måske er du allerede i arbejde, men trænger til nye udfordringer. Så er du velkommen til at kontakte undertegnet på telefon: 21 43 56 01 - og send gerne et opdateret CV på ss@jobinwest.dk - Alle ansøgninger bliver behandlet med fuld diskretion

Du har et godt og smittende humør, og du har et stabilt fremmøde på jobbet

Som industritekniker vil du indgå i vores afdeling af langdrejning, som er en del af et velfungerende team i virksomhedens produktion, bestående af bearbejdningscentre, CNC-styrede drejebænke, robotceller og enkelte manuelle maskiner. Du får stor indflydelse på din hverdag og vil i tæt samarbejde med dine kollegaer varetage opstillinger samt omstillinger i den løbende produktion samt bistå ved tekniske udfordringer og procesoptimeringer.

Du er uddannet industritekniker, maskinarbejder eller lignende og har relevant produktions- og bearbejdningserfaring indenfor langdrejning. Du har en stærk matematisk sans, god tegningsforståelse og behersker IT med lethed.

?Du er en dygtig og vellidt industritekniker, og du trives i en dynamisk hverdag, hvor du arbejder selvstændigt og målrettet. Du har et stort personligt drive og en positiv tilgang til dine omgivelser, kan holde flere bolde i luften, og du sætter pris på høj kvalitet, teknologi og håndværk. Du trives med at skulle indgå i et team af fagligt dygtige og velmotiverede kollegaer, der sætter pris på god faglig sparring. Sprogligt er du flydende i dansk og kan begå dig på engelsk. Kommer du med en erfaring fra star, Mazak eller Traub er det klart en fordel.

Du får til gengæld:

  • Job i en succesfuld virksomhed.
  • Gode kollegaer
  • Godt og moderne grej at ”lege” med  
  • Gode arbejdsvilkår 
  • God løn efter kvalifikationer

gode løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer 

Der er mulighed for både dag og nathold 

Ser du dig selv i ovenstående, så kontakt mig på mail:  ss@jobinwest.dk 

Jeg ser frem til at høre fra dig mvh. Søren.  

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.