Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INDUSTRIVEJENS MASKINER SØGER AFLØSERE TIL LASTBILKØRSEL

Chauffør-afløsere søges til kørsel med fejeblad samt trækker/blokvogn.
Har du erfaring med kørsel af ovenstående?

Jobbet:
Der er tale om kørsel med fejeblad/maskintransport, med udkørsel fra Nørresundby v. Aalborg. Vores virksomhed er de sidste mange år vækstet meget - det har resulteret i vi idag har et behov for afløsere til at holde vores biler kørende.

Da jobbet er som afløser, kan det eks. være folk som vil køre en tur om aftenen, efter arbejde eller en førtidspensionist som ønsker køre en gang imellem. Der er tale om 2 stk 4-akslet forvogne samt en trækker/trailer som hovedsageligt kører fra Aalborg og rundt omkring i Jylland. Vi har netop investeret i den seneste 4-akslet forvogn som vi er igang med at få bygget op. Vi flytter altid kun EGNE varer.

Det vil hovedsageligt være gummigede, gravemaskiner, dumpere, tromler, lifte og mindre materiel som flyttes rundt.  Maskinerne flyttes altid rengjorte/tanket fra vores plads ud til kunderne. 

Om dig:

Du skal være i besiddelse af kørekort B, C og CE, førerkort, samt EU-kvalifikationsbevis.

Da der er tale om meget afvekslende opgaver, er der behov for, at du er fleksibel med hensyn til de forskellige arbejdsopgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat samt en positiv og god kollega.

Samtidig med forventer vi at du er ansvarsbevidst, mødestabil, kan arbejde selvstændigt, samt er en erfaren chauffør, som er fornuftig i trafikken.

Vi tilbyder: Hos Industrivejens Maskiner kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling, hvor 2 dage aldrig er ens. Vores omgangstone er åben og uformel.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på mail, da vi ofte har rigtigt tralvt med at snakke med kunder i arbejdstiden


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her