Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Infektionsmedicinsk ambulatorium, Rigshospitalet

Kunne du tænke dig, at blive en del af et dedikeret og dynamisk team af læger, sygeplejersker og sekretærer i Infektionsmedicinsk ambulatorium?
 
Vi søger en sygeplejerske 34 timer/ugen med start d. 1. april 2018.
 
Vi rummer alt indenfor det infektionsmedicinske speciale og har en særlig ekspertise indenfor områderne HIV, hepatitis, cystisk fibrose, immundefekter og tropesygdomme. Patienten er altid i fokus og systematiseret patient inddragelse er på dagsorden. Vi arbejder med individualiserede patientkonsultationer, hvor vi inddrager sygeplejekonsultationer og brug af Min Sundhedsplatform.
 
Dine arbejdsopgaver er:  
- Sygepleje i daghospitalsfunktionen  
- Konsultationer i forlængelse af patientens besøg hos lægen  
- Sygepleje i vaccinationsklinikken 1-2 dage om ugen
 
Kendskab til det infektionsmedicinske speciale kan være en fordel, men vil ikke være et krav, da der vil være en grundig oplæring til specialet og sygeplejen. Du arbejder sammen med erfarne, dygtige kolleger som vil dele deres viden med dig og introducere dig til arbejdet.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte assisterende afdelingssygeplejerske Susanne Kriegel på tlf. 3545 7790.
 
Ansøgningen sendes via link og ansøgningsfristen er den 22/2 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler den 27/2 2018.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her