Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Infektionsmedicinsk sengeafsnit Herlev søger sygeplejerske

Nyuddannet eller erfaren sygeplejerske? 
Savner du fremdrift og visioner for din videre udvikling eller er du lige startet på din spændende karriere som sygeplejerske?
Vil du arbejde et sted, hvor den enkelte patients behov for sygepleje, specialiseret såvel som grundlæggende, er i centrum for dig? 
 
Så søger vi en sygeplejerske, der ved hvad hun/han vil, og som værdsætter en arbejdsdag, hvor partnerskabet med patienter og pårørende er essentielt for vores tværfaglige praksis.  
Du har et godt humør, værdsætter gode sygeplejefaglige diskussioner med dine kolleger, og synes, at det er spændende at arbejde med tiltag, der fremmer medinddragelse og faglig stolthed. 
 
Infektionsmedicinsk afsnit er måske din helt rette nye arbejdsplads, fordi: 

  • Din karrierevej ligger klart beskrevet                                                        
  • Vi har en Strategi for udvikling af sygeplejen i Medicinsk afdeling                             
  • Vores sygepleje er personcentreret ud fra princippet:    ”Ingen beslutninger om dig – uden dig”   
  • Vi prioriterer din introduktion og oplæring meget højt og vi tager udgangspunkt i dit personlige kompetenceniveau i planlægningen af introforløbet.  
  • Du er tilknyttet en mentor og har et 6 måneders oplæringsprogram. 
Ansættelse i infektionsmedicinsk afsnit sker med individuelt aftalt timetal, i blandede vagter og med mulighed for at arbejde hver tredje weekend.  

Har vi vakt din interesse? 
Ring til afdelingssygeplejerske Merete Dall - tlf. 38 68 98 93 eller sygeplejerske Farhana Khan 38 68 98 92 - for flere informationer eller evt. for en aftale om at besøge afsnittet. 
Det infektionsmedicinske sengeafsnit ligger side om side med det lungemedicinske sengeafsnit, og vi har et tæt samarbejde i hverdagen. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig 
 
Ansøgningsfrist: 27. februar 2018 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her