Infektionsmedicinsk sengeafsnit Herlev søger sygeplejerske

Nyuddannet eller erfaren sygeplejerske? 
Savner du fremdrift og visioner for din videre udvikling eller er du lige startet på din spændende karriere som sygeplejerske?
Vil du arbejde et sted, hvor den enkelte patients behov for sygepleje, specialiseret såvel som grundlæggende, er i centrum for dig? 
 
Så søger vi en sygeplejerske, der ved hvad hun/han vil, og som værdsætter en arbejdsdag, hvor partnerskabet med patienter og pårørende er essentielt for vores tværfaglige praksis.  
Du har et godt humør, værdsætter gode sygeplejefaglige diskussioner med dine kolleger, og synes, at det er spændende at arbejde med tiltag, der fremmer medinddragelse og faglig stolthed. 
 
Infektionsmedicinsk afsnit er måske din helt rette nye arbejdsplads, fordi: 

  • Din karrierevej ligger klart beskrevet                                                        
  • Vi har en Strategi for udvikling af sygeplejen i Medicinsk afdeling                             
  • Vores sygepleje er personcentreret ud fra princippet:    ”Ingen beslutninger om dig – uden dig”   
  • Vi prioriterer din introduktion og oplæring meget højt og vi tager udgangspunkt i dit personlige kompetenceniveau i planlægningen af introforløbet.  
  • Du er tilknyttet en mentor og har et 6 måneders oplæringsprogram. 
Ansættelse i infektionsmedicinsk afsnit sker med individuelt aftalt timetal, i blandede vagter og med mulighed for at arbejde hver tredje weekend.  

Har vi vakt din interesse? 
Ring til afdelingssygeplejerske Merete Dall - tlf. 38 68 98 93 eller sygeplejerske Farhana Khan 38 68 98 92 - for flere informationer eller evt. for en aftale om at besøge afsnittet. 
Det infektionsmedicinske sengeafsnit ligger side om side med det lungemedicinske sengeafsnit, og vi har et tæt samarbejde i hverdagen. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig 
 
Ansøgningsfrist: 27. februar 2018 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sygeplejerske søges til akut medicinsk sengeafsnit for ældresygdomme C-423 på Gentofte hospital

Medicinsk Afdeling

Vi søger en engageret sygeplejerske, som brænder for både den grundlæggende og komplekse sygepleje. Som nyuddannet sygeplejerske har man her mulighed for at udvikle mange kompetencer inden for de medicinske specialer, under trykke rammer, samt erhve...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejerske til specialfunktion med Gastroentrologisk erfaring, til implementering af Fast track og patientskole til kirurgisk cancer patienter.

Gastroenheden

Vi er i gang med en rivende udvikling af vores afdeling, har du lyst til at være med til præge udviklingen af vores afdeling og dermed også udvikle dig, så søger vi erfarne sygeplejersker til vores sengeafsnit D112, Gastroenheden der kan være ansvar...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Sygeplejerske til Gynækologisk sengeafsnit

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Herlev
Gynækologisk sengeafsnit har en ledig stilling til fastansættelse pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Som personale arbejder vi for, at vores patienter modtager pleje og behandling på et højt fagligt niveau, at deres forløb er sammenhængende og ve...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Medicinsk sengeafsnit MS1, Gentofte, søger afdelingssygeplejerske

Medicinsk Afdeling

Herlev
MS1 fremstår i dag som et sygeplejefagligt stærkt drevet sengeafsnit, hvor patient centreret pleje, et stort medarbejderengagement og lysten til at styrke kvaliteten af patienternes forløb gennem evidensbasering af sygeplejen er styrende elementer, ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sygeplejerske til Hæmatologisk Ambulatorium L-121

Hæmatologisk Afdeling

Herlev
Hæmatologisk Afdeling på Herlev Hospital er en af 5 højt specialiserede afdelinger for blodsygdomme i Danmark, og er universitetsafdeling under Københavns Universitet. Afdelingen består af to sengeafsnit med tilhørende udredningsambulatorie og ambul...