Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Influencer Campaign Manager.

Er du ekspert inden for influencer marketing, og er næste skridt for dig en nøgleposition med reel indflydelse på både opstart og udrulning af en ambitiøs influencer strategi for et internationalt fashion brand? Så læs videre her!

Vi søger dig, der har stor ”hands-on” erfaring med influencer marketing og succesfuld udrulning heraf på både de sociale medier og i retail- og ecommerce regi.

Stillingen er bred og med stort ansvar. Du er med hele vejen. Du tager føringen på udformning af strategi, udvælgelse og forhandling af influencer samarbejder samt udarbejdelse af både content planer samt mål og delmål af den daglig eksekvering.

Vi er en OMNI-channel virksomhed med et stærkt ønske om at benytte influencer marketing til at udbygge kendskabet til vores brand. Derudover skal influencer kampagnerne skabe generel opmærksomhed og engagement både via vores webshops, retail butikker og sociale platforme - altid i sidste ende med salg for øje.

Du vil få en bred ekstern såvel som intern kontaktflade. Internt vil du indgå i et tæt samarbejde med vores Brand-Marketing team for at sikre, at content har et brand-svarende udtryk. Desuden vil du være i daglig dialog med både vores online- og SoMe teams om, hvordan vi hele tiden bedst muligt udnytter vores influencer materiale.

Desuden vil du være i daglig dialog med både vores online- og SoMe teams med henblik på, at vi altid får maksimalt ud vores influencer materiale.

Vi har travlt, og du vil opleve en til tider hektisk hverdag med et stærkt sammenhold og højt humør, hvor vi hver dag fokuserer på at gøre det bedre end i går.

Om jobbet:

Dine ansvarsområder vil blive mange og forskelligartede. Bl.a. vil du skulle:

 • Udforme, eksekvere og følge op på en succesfuld influencer strategi på vores nøglemarkeder.
 • Opbygge et stærkt diversificeret ”plus size” influencer netværk på relevante markeder i Europa samt styrke langsigtede tætte relationer.
 • Forhandling af kontrakter med nye influenter samt forestå opsigelser af samarbejder.
 • Udarbejde ambitiøse og målbare KPI'er for både brand kendskab, brand perception og konverteringer.
 • Konstant overvågning af nye tendenser, konkurrentaktiviteter samt nye influenter i branchen. Ansvarlig for at integrere de relevante informationer i den aktuelle strategi.
 • Koordinering med resten af ??marketingteamet for at sikre maksimal effekt af influencer kampagner.
 • Udvikling af influencer guidelines samt ansvarlig for løbende opfølgning.

?

Dine kvalifikationer:

 • Du har minimum 2-3 års relevant erfaring med influencer marketing, ideelt fra fashion branchen i kombination med e-handel eller fra mediebureau.
 • Du er udadvendt med et stort netværk, og opsøger gerne eksterne kontakter og influencers.
 • Du er fyldt med kreative Influencer tilgange, og kan selv sætte tiltag i gang og følge dem til dørs.
 • Du kender “best practice” for både udvælgelse og effekt-måling af influencer marketing, og behersker influencer-analytiske værktøjer.
 • Du har stærke kommunikationsevner med et talent for at forhandle direkte med influencers og argenturer.
 • Du er strategisk tænkende, og er i stand til at identificere langsigtede muligheder og tendenser.
 • Du er struktureret og er en god projektleder, der er i stand til at bevare overblikket i travle perioder. Du formår at have en positiv indstilling til de daglige opgaver trods korte deadlines.
 • Du behersker engelsk i skrift og tale. Tysk vil være en fordel, men ikke et krav.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, så send os din ansøgning, CV og portfolio. Relevant portfolio-materiale kan bl.a. være tidligere Influencer samarbejder med dokumenterede resultater af indsatsen.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi interviewer kandidater løbende, indtil vi har fundet det helt rigtige match.

Arbejdssted: Billund.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.