Infrastrukturspecialister med fokus på server storage og VMware

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste
Kan du levere solide, tekniske løsninger, hvor eventuelle udfordringer er blevet overvejet og proaktivt håndteret – så har vi plads til dig i vores infrastrukturgruppe.

PET implementerer nye it-løsninger og udskifter en række platforme. Som infrastrukturspecialist bidrager du til, at PET i denne udvikling har den nødvendige serverkapacitet og storageplads. Det er afgørende for hele vores virke, at kritiske forretningssystemer er tilgængelige og svarer samt at nye systemer hurtigt og ensartet kan implementeres. Dit arbejde gør en forskel i en organisation, som hver dag arbejder for at skabe tryghed i det danske samfund.

Rekrutteringsbehovet er opstået af en øget projektaktivitet og et voksende behov for it-drift.

Serverkapacitet og stabilitet
Du bliver en del Infrastrukturdriftsgruppen, hvor din primære opgave er at sikre den nødvendige serverkapacitet og stabilitet samt storageplads. Konkret har du ansvar for driften af infrastrukturen med fokus på:
• overvågning og kapacitetsplanlægning
• fejlretning og –søgning
• implementering: Fysisk monitorering og logisk konfiguration.
Derudover designer og dokumenterer du infrastrukturløsninger med dertilhørende leverandørkontakt.

En skalérbar infrastruktur
PET’s fortsat voksende behov for serverkapacitet og storage forudsætter en robust og skalérbar infrastruktur, hvor der hurtigt kan leveres kapacitet til projekter og operative behov. Du bidrager til realiseringen af denne målsætning gennem:
• struktureret og systematisk fejlsøgning
• stærke design- og dokumentationskompetencer
• kompetence og motivation til sikre opgavernes afslutning.

På kort sigt leverer du et overblik over kapacitetsplanlægningen.

Din faglige og personlige udvikling
Grundet organisationens opgaveportefølje er der høje krav til sikkerheden på de tekniske løsninger. Du motiveres både fagligt og personligt af et højt sikkerhedsniveau og ser frem til at skabe de bedste løsninger inden for de rammer, det giver.

Du lykkes i dit job, fordi du har den rette kombination af faglige og personlige kompetencer. Vi giver dig de bedst mulige forudsætninger for at blive en succes gennem udfordrende arbejdsopgaver og videreuddannelse hos specialiserede kursusudbydere og konsulenthuse.

Samarbejdsorienteret med en stærk teknisk profil
Du har sandsynligvis en relevant mellemlang teknisk uddannelse eller akademisk baggrund inden for it. Det væsentligste er, at du har teknisk indsigt og praktisk erfaring med infrastrukturdrift, herunder:
- serverhardware
- servervirtualisering
- storage: Traditionel SAN og NAS

Som person er du resultatorienteret, hvilket kommer til udtryk ved, at du gennemtænker egne og andres løsningsforslag med henblik på at levere resultater, som fungerer. Ligesom du følger opgaverne helt til dørs og sikrer, at de afsluttes indenfor aftalte rammer og retningslinjer.

Du forstår, at opgaven løses bedst i en godt samarbejde og tager derfor aktivt ansvar for gode samarbejdsrelationer med og mellem dine kolleger, hvor du selv i pressede perioder er vedholdende og fastholder et konstruktivt samarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 01.06.2018.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation; på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst eller anden relevant overenskomst.

Du vil efter et grundigt introduktionsforløb indgå i en vagtordning, hvor der typisk vil være tale om tilkaldevagt af én uges varighed 3-4 gange om året.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1. 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Kontakt og ansøgning
Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 41870773 mellem kl. 11 og 12 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 9 + 10.

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Application Architect - Mobile

MAERSK LINE A/S

Can you hold the standard high, drive change and build commercial value through bringing the brand to life every day? Can you take responsibility of technical realisation of IT solutions for a specific application is designed and implemented in acco...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Solution Architect - Projects

MAERSK LINE A/S

Can you hold the standard high, drive change and build commercial value through bringing the brand to life every day? Can you take responsibility of the technical integrity of and scalability of IT solutions across the enterprise, owning each soluti...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

It-arkitekt til den nationale serviceplatform

Udvikling, Strategi og Arkitektur

København
Den nationale serviceplatform (NSP) er en del af den centrale infrastruktur i sundhedsvæsenet, der får it-systemer fra sygehuse, private læger og kommuner til at hænge bedre sammen. Platformen er sammensat af open source komponenter fra forskellige ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Enterprise-arkitekt med en central rolle i digitalisering af Sundheds- og Ældreministeriets koncern

Udvikling, Strategi og Arkitektur

København
Vil du stå i spidsen for arbejdet med Sundheds- og Ældreministeriets koncernarkitektur? Kan du bygge bro mellem forretningsmæssige behov og digitale løsninger? Og vil du være en del af et stærkt, fagligt miljø? Sundhedsdatastyrelsen søger en erfaren...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

It-arkitekt til at udvikle fremtidens NemLog-in

Digitaliseringsstyrelsen

København
Vil du være med til at gennemføre et af vores vigtigste it-projekter, som berører næsten alle danskere? Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder udviklingen af en digital offentlig infrastruktur. Som It-arkite...