Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniør eller lignende til vejområdet

Rebild Kommune er med sin unikke placering en oplagt bosætningskommune og en attraktiv erhvervskommune. Det betyder, at kommunen i disse år er i rivende udvikling, og at vi derfor står over for mange spændende udfordringer inden for vej- og trafikområdet.
I Støvring er flere byområder under tilblivelse bl.a. Støvring Ådale og Høje Støvring, ligesom der i flere mindre bysamfund er igangsat byggemodningsprojekter. Rebild Kommune prioriterer trafiksikkerhed og cykeltrafik højt, og der er derfor en række større og mindre anlægsprojekter, som skal gennemføres de kommende år, bl.a. cykelstier ved Øster Hornum, Rebild og Skørping. I nærmeste fremtid forventes det endvidere, at realiseringen af en omfartsvej syd om Støvring kan igangsættes.

I kommunens vejteam løser vi opgaver indenfor planlægning, anlæg, drift og myndighedsbehandling. Vi har en stor kontaktflade til Kommunens borgere, og prioriterer at yde en hurtig og god service. Vi lægger vægt på høj faglighed, og på mulighederne for at den enkelte kan udvikle sig fagligt og personligt i jobbet. Vi er gode kollegaer og har fokus på at alle trives, og at der er balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Hvem er du?
Som person er du uhøjtidelig, løsningsorienteret og effektiv, der er drevet af at skabe udvikling, og derfor passer du perfekt ind hos os. Vi er nemlig gjort af samme stof; vi er selvfølgelig vidt forskellige mennesker, men kan alle lide at samarbejde og at få tingene til at ske.
Fagligt kan du være ingeniør, landinspektør, teknisk designer el. lign. Du kan være nyuddannet, have mange års erfaring f.eks. indenfor rådgivningsbranchen eller i en kommune, eller du kan have erfaring fra andre områder af samfundet, men har lyst og interesse for at beskæftige dig med trafik og veje.

Arbejdsopgaverne
De opgaver som vi primært har brug for at få varetaget er knyttet til driftsområdet, men har du kvalifikationer inden anlæg af veje, vil der være mulighed for at varetage mindre anlægsopgaver.
Din opgaveprofil kunne være:

  • Have ansvaret for den daglige drift af vejene f.eks. belægningsvedligeholdelse, gadefejning m.m
  • Afvanding
  • Vedligeholdelse af broer og bygværker
  • Vintertjeneste
  • Borgerhenvendelser

Hvem er vi?
I Center Plan, Byg og Vej er vi i alt 31 ansatte incl. centerchef og vi sidder til daglig i administrationsbygningen i Nørager. Centret er opdelt i 3 teams, som tilrettelægger og løser opgaver selvstændigt, men samtidig indgår i projektsammenhænge på tværs af organisationen og centerområderne.
Vi er en politisk drevet organisation som refererer til Teknik- og Miljøudvalget i Rebild Kommune
I vejteamet er vi 8 medarbejdere, som hver især arbejder med specifikke opgaveområder, men også i større eller mindre omfang kan fungere som backup for sine kollegaer. Vi løser opgaverne i fællesskab og tilstræber altid at være til rådighed for hinanden. Vi benytter bla. Microsoft Office, Mapinfo, Kortinfo, Sbsys, Opus og Vejman.

Alt det praktiske
Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr uge, med mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde. Forventet ansættelsestidspunkt er den 1. december 2020. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Der er ansøgningsfrist, mandag den 19. oktober 2020 kl. 8.00.
Vi regner med at holde ansættelsessamtaler torsdag den 22. oktober 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Maibrit Lykkegaard maly@rebild.dk/ 99 88 99 62 eller ingeniør Dorte Munk Nielsen på dmmn@rebild.dk / 99 88 76 43.

Du kan også slå et smut forbi rebild.dk, eller besøge os i Nørager.
Center Plan, Byg og Vej holder til i administrationsbygningen i Nørager, ca. en halv times kørsel fra Aalborg.

Du skal søge via vores rekrutteringssystem.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.