Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniør med 5-10 års erfaring.

Hos A/S Ishøy & Madsen har vi leveret løsninger inden for ingeniørfaget siden 1931. Fremtidens mål er klare, og vi har netop taget hul på mange spændende projekter inden for både nybyggeri og renovering. Derfor søger vi nu en erfaren VVS-ingeniør. Vi byder på et godt kollegialt fællesskab, en fleksibel arbejdsplads, hvor der er balance mellem arbejde og fritid og en uformel omgangstone, hvor chefens dør altid er åben.

Vi forventer, at du:

  • Er VVS-ingeniør med 5-10 års erfaring (primært fra rådgiverbranchen).
  • Kan arbejde med projekter med VVS, ventilation og køling.
  • Kan arbejde med projekter med fjernvarme.
  • Har et kendskab til beregning af bygningers energibehov samt områder som bæredygtighed, BSim og BE15 beregninger.
  • Kan arbejde med Revit og Autocad.
  • Er interesseret i at arbejde med energimærkning og energioptimering af større og mindre bygninger.
  • Er udadvendt og tillidsvækkende.
  • Formulerer dig ubesværet på dansk, både skriftligt og mundtligt. Det er et plus, hvis du har kendskab til CTS samt spildevands- og regnvandshåndtering.

Arbejdsforhold

Løn og ansættelsesvilkår modsvarer de krav, der stilles til jobbet, og indeholder endvidere forsikringsordning, massage og sundhedsforsikring.

Om A/S Ishøy & Madsen

Hos A/S Ishøy & Madsen, rådgivende ingeniører, har vi arbejdet inden for en bred vifte af ingeniørfaglige discipliner i sidste 90 år. I øjeblikket er vi 5 ansatte på vores kontor i Hareskov By tæt ved S-toget. Vores kunders tillid til os er kernen i alt, hvad vi gør, og dialog og tæt samarbejde er nøgleord i alle vores projekter. Vi arbejder ud fra principper om rettidighed og har en analytisk tilgang til opgaverne, hvor vi tænker i helheder og konsekvenser for vores bygherre, så vi i fællesskab træffer de rigtige beslutninger.

Vi har et godt kundegrundlag og har både arkitekter og andre rådgivende ingeniørfirmaer som faste samarbejdspartner. Vil du være vores nye ingeniør, så send en ansøgning til undertegnede på mail.

 

Kontaktperson:

Niels Okstoft

Mail: no@i-m.dk Tlf.: 22 10 41 00


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ingeniør / Lead til rørprojekter

MOE A/S

Gladsaxe
Vil du være Lead på rørprojekter på energianlæg og industrivirksomheder? Vi søger en erfaren rør-ingeniør, der kan skære igennem og få de rigtige løsninger ud af døren. MOE har siden 1930 projekteret energianlæg i Danmark og i udlandet. Vi har p.t. ...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:28. november 2018

Ingeniør til Afløb & Klima

MOE A/S

Gladsaxe
Hovedstadens Letbane og innovative klimatilpasningsopgaver er blandt de spændende projekter, der løses i afdelingen for Afløb Klima, som nu er på udkig efter en ny kollega. Projektering og rådgivning inden for afløbsteknik er n af MOEs mange kerneyd...
Indrykket:9. oktober 2018
Udløbsdato:15. november 2018