Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniør søges til undervisning og udvikling af specialiseringen "Byggeproduktion" på bygningsuddannelserne ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (ASE) søger en underviser (evt. deltid) med lyst til udvikling og med erfaring i byggeledelse. Som underviser er du med til at forme fremtidens ingeniører.

Fra 1. til og med 3. semester opbygges en grundlæggende ingeniørfaglighed, hvorefter der fra 4. semester vælges et af specialerne bærende konstruktioner, energi og indeklima, geostatik, byggeproduktion (byggeledelse), infrastruktur (trafik) eller miljøteknik (Urban Water).

Vores nye underviser skal varetage undervisningsopgaver i fagområdet på såvel de indledende semestre og på specialiseringen. Arbejdet vil bestå af undervisning, vejledning og udviklingsopgaver i samarbejde med erhvervslivet. Vi har fokus på pædagogisk og faglig udvikling med henblik på at fastholde og udvikle en praksisnær uddannelse.

Specialiseringen i Byggeproduktion uddanner de studerende til at arbejde med ledelse og styring af byggeprojekter med fokus på byggepladsen. Der undervises i byggeproces, elementbyggeri, byggejura, entrepriseledelse, renovering, projektstyring og økonomi. Al undervisningen foregår på dansk.

Din profil:

  • uddannet diplom- eller civilingeniør evt. suppleret med en ph.d.-grad
  • erhvervserfaring inden for entrepriseledelse, projektledelse, tidsplanlægning, byggejura, projekt- og økonomistyring, kvalitetssikring, VDC, ledelse, kommunikation, forhandlingsteknik
  • erfaring med IT-værktøjer til BIM, fx VICO Office el. lign.
  • motiveret for at undervise og vejlede studerende – gerne undervisningserfaring
  • interesseret i at arbejde med generel kompetenceudvikling af de studerende
  • lyst til at deltage aktivt i et dynamisk underviserteam
  • vil deltage i udviklingsopgaver og vedligeholde netværk med erhvervsvirksomheder, interesseorganisationer og evt. myndigheder

Vi tilbyder et spændende og dynamisk job med gode kollegaer og en bred kontaktflade til såvel studerende som virksomheder. Du vil fleksibelt kunne planlægge dit arbejde i samarbejde med kolleger og ledelse. Din arbejdsplads er i de nye og attraktive omgivelser i Navitas-bygningen ved Aarhus havnefront. Er du ny underviser, vil du sideløbende med undervisningen blive uddannet i anvendelsen af moderne pædagogiske og didaktiske værktøjer, som skal understøtte den optimale læringsproces for vores studerende.

Et fagligt bedømmelsesudvalg med eksternt flertal vurderer ansøgernes faglige kvalifikationer. Det faglige udvalg indstiller kvalificerede ansøgere til ansættelse.

Et ansættelsesudvalg behandler kvalificerede indstillinger og indkalder til uddybende samtaler.

Stillingen forventes besat 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Du ansættes på Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (ASE) og arbejdsstedet er Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til gruppeleder, ingeniør Lisbet Holst, tlf. +45 5194 7215, e-mail lho@ase.au.dk

Formalia
Ansøgningen skal indeholde CV, eksamensbevis, og evt. undervisningsportefølje. Øvrige informationer om kvalifikationskrav samt stillingsindhold forefindes i Cirkulære om Stillingstruktur ved diplomingeniøruddannelsen og eksportingeniøruddannelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Referencer
Hvis du ønsker, at en referenceperson skal uploade et referencebrev på dine vegne, så angiv venligst referenceper-sonens kontaktoplysninger, når du indsender din ansøgning. Vi anbefaler, at du laver en aftale med den pågældende, inden du indtaster referencepersonens kontaktoplysninger, og at du sikrer, at referencepersonen har tid nok til at skrive referencebrevet inden ansøgningsfristen.
Det er desværre ikke muligt at sikre, at referencebreve indgivet efter ansøgningsfristens udløb bliver taget i betragtning.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Der er igangsat en proces med henblik på reorganisering af hele ingeniørområdet på Aarhus Universitet. Læs mere her: https://eng.au.dk/nyheder-og-arrangementer/nyheder/vis/artikel/ny-organisering-skal-styrke-ingenioeromraadet-paa-aarhus-universitet-1/

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist:
18. oktober 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.