Ingeniør til afvanding på statsvejene

Hvis du gerne vil bruge din viden om afvandings- og spildevandskonstruktioner i design af motor- og hovedlandevejene, så skal du søge stillingen som afvandingsingeniør hos os i Vejdirektoratet.
 
Du skal projektere afvandingsanlæg og udvikle projekteringsværktøjer og krav til afvandingskonstruktioner, der kan sikre statsvejene nu og i fremtiden. Du vil også indgå i at spotte og fjerne bluespots samt i initiativer til at forbedre driftstilstanden på afvandingssystemerne.
 
Dine opgaver:
Du vil arbejde i Vejdirektoratets Team Afvanding, der er kompetencecenter for afvandingskonstruktioner langs statsvejene. Du og teamet vil arbejde med afvanding på alle niveauer – fra den indledende planlægning af nye, endnu ikke vedtagne statslige veje og større om- og udbygninger, over Blue Spot-analyser og analyser af oversvømmelser til beregning af afvandingsbidrag til lokale forsyningsselskaber. Teamet designer og står for udbud af alle afvandingskonstruktioner på statsvejsnettet, ofte i samarbejde med eksterne rådgivere.
 
Vejdirektoratet lægger vægt på sammenhæng mellem anlæg og drift/vedligehold. Derfor er teamets opgave også at hjælpe med strategi og prioriteringsplaner for drift og vedligehold af afvandingskonstruktioner.
 
Du kan blive en central aktør i implementeringen af Bentleys fremtidige afvandingsprogram. Vejdirektoratet ønsker at skifte det nuværende projekteringsværktøj for at få større effektivitet og bedre integration med vejprojekteringssystemet Bentley Open Roads.
 
Din profil:
Du er uddannet afvandingsingeniør og kan lide at arbejde med vejafvanding. Du har nogle års erfaring med projektering af afvandingskonstruktioner men kan også være nyuddannet. Du har flair for 3D-projekteringsværktøjer, og hvis du har kendskab til Vejdirektoratets systemer og projekteringsmetoder, er det fint.
 
Om os:
Vejdirektoratets Team Afvanding består i dag af fem afvandingsingeniører samt tilknyttede tekniske designere og afvandingskonsulenter. Teamet er kompetencecenter og har i et inspirerende miljø opbygget en unik viden inden for vejafvanding.
 
Dine løn- og ansættelsesvilkår:
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.
 
Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Michael Aakjer Nielsen på telefon 2426 9289 eller mail mian@vd.dk.
 
Er du interesseret?
Send din ansøgning senest søndag den 4. marts 2018. Vi forventer at afholde samtaler i uge 11.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Ingeniør søges til Ingeniørdocentstilling inden for IKT (958811)

Science and Technology

Er du visionær og udviklingsorienteret og vil du være med til at forme og uddanne en ny generation af danske ingeniører? Kan du lide at udfordre dig selv fagligt og flytte dine visioner fra tanke til handling i samarbejde med kolleger, forskningsgru...