Ingeniør til broer og tunneller

Vejdirektoratet søger en ambitiøs bygningsingeniør til at medvirke ved planlægning og opførelse af nye broer og tunneller, samt drift- og vedligeholdelse af mere end 3.300 bygværker, som består af kabelbårne broer, bevægelige broer, tunneller, motorvejsbroer, småbroer, støttemure, støjskærme og skilteportaler.
 
Dine opgaver:
Vi tilbyder et job med mange facetter, hvor du dels involveres i planlægning og opførelse af nye bygværker, dels selvstændigt får ansvaret for planlægning og udførelse af den daglige drift og vedligeholdelse på flere af vores eksisterende bygværker.
 
Du kommer til at arbejde i Bygværksafdelingen, som har ansvaret for forvaltning af den eksisterende bygværksmasse, samt for udbygning af såvel nyanlæg som udbygning på de eksisterende statsveje og andre infrastrukturprojekter. Endvidere omfatter afdelingens opgaver en række sektoransvarsopgaver, som f.eks. samarbejde med kommuner, medvirken i udarbejdelse af vejregler mv.
 
Din profil:
Du har minimum 10 års relevant erfaring og er teoretisk velfunderet. Du har en uddannelse som bygningsingeniør, og gerne med erfaring indenfor et eller flere af områderne statik, brobygning, beton og stål. Herudover vil kendskab til- og erfaring med Asset Management være en fordel.
 
Du har et stort engagement, gode samarbejdsevner og du kan kommunikere tydeligt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk og meget gerne også tysk. Du kan arbejde selvstændigt, har overblik og er systematisk og grundig.
 
Det vil til tider være et hektisk job med mange samarbejdspartnere, som stiller store krav til dig og dine kvalifikationer. Til gengæld er der tale om et spændende og fagligt udfordrende job med gode muligheder for indflydelse på egen arbejdssituation. Afdelingen er endvidere kendetegnet ved en åben og god dialog blandt mange gode kollegaer.
 
Om os:
Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads med høj medarbejdertrivsel, og du kommer til at arbejde i en dynamisk matrixorganisation, med mulighed for videndeling i såvel interne, som nationale og internationale netværk.
 
Bygværksafdelingen består af ca. 22 medarbejdere. De fleste af os arbejder på Vejdirektoratets kontor i Fløng, men vi har også medarbejdere i Skanderborg. Angiv gerne i din ansøgning om du ønsker arbejdssted i Fløng eller Skanderborg.
 
Dine løn- og ansættelsesvilkår:
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.
 
Tjenestested er Vejdirektoratet i Bygværksafdelingen på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng) eller på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg, hvor du bliver du en del af Anlæg Drifts Divisionen, Befæstelser, Bygværker & Måling.
 
Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels Højgaard Pedersen, på tlf. 2527 3456.
 
Er du interesseret?
Send din ansøgning senest mandag den 26. februar 2018. Vi forventer at holde samtaler torsdag den 1. marts 2018.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Tag det VVS-faglige ansvar og gør en forskel for teamet hos LB Consult

mind

Hvis du vil videreudvikle din karriere på det installationstekniske område, skal du stoppe op nu og læse, hvilken indflydelse du får hos LB Consult via en dynamisk udviklingsproces faglig som personlig. LB Consult vækster og har det sidste år øget d...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Erfaren EL-ingeniør til Aarhus eller Horsens

Oluf Jørgensen A/S

Vores nye EL-ingeniør: - Er uddannet civil-, teknikum-, diplom- eller akademiingeniør og har minimum 5 års erfaring fra rådgivende ingeniørfirma. - Er fagligt stærk inden for stærk- og svagstrømsinstallationer. - Vil være en udvidelse af vores kompe...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Erfaren konstruktionsingeniør til Aarhus

Oluf Jørgensen A/S

Vores nye konstruktionsingeniør: Vil i tæt samarbejde med vores tegnere og øvrige ingeniører på tværs af afdelingerne beregne, beskrive og designe vores konstruktionsprojekter til udførelse på byggepladsen. Vil være en udvidelse af vores kompetencer...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Projektleder til styret boring

Østergaard A/S

Vil du stå i spidsen for projekter, som du selv kan sætte dit præg på? Kender du allerede til NO-DIG, eller har du lyst til at lære det? Så bliv en del af Entreprenørfirmaet Østergaard, hvor du leder projekter og får masser af faglige udviklingsmuli...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Erfaren konstruktionsingeniør til spændende firma i København

Oluf Jørgensen A/S

Vores nye konstruktionsingeniør: - Har erfaring med projektledelse samt minimum 5 års erfaring som konstruktionsingeniør fra lignende stilling. - Vil i tæt samarbejde med vores tegnere og øvrige ingeniører på tværs af afdelingerne beregne, beskrive ...