Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ingeniør til produktudvikling

Til at styrke udviklingen af Louis Poulsens produktsortiment, søges en erfaren udviklingsingeniør til vores New Product Development Team (NPD).

Som en aktiv medspiller i vores udviklingsafdeling, vil du i tæt samarbejde med øvrige interne afdelinger og leverandører være med til at specificere og udvikle markedets bedste belysningsprodukter, som produktionsmodnes og produceres ved underleverandør.

NPD Teamets ansvar er at udvikle produktet fra koncept til serieprodukt som lever op til lovkrav fra Louis Poulsens respektive markeder, samt indfrier krav til såvel designudtryk, tekniske specifikationer og kostpris.
Arbejdet foregår i tæt dialog med produktionen, indkøber, leverandører samt Louis Poulsens egen testafdeling.

Arbejdsstedet er i Vejen, hvor du bliver en del af et team på 12 kollegaer og du vil få reference til ”R&D Manager”.
Der forventes ca. 10-20 rejsedage årligt.

Hvorfor skal du søge dette job?

Fordi du søger løbende faglig udvikling og får en unik mulighed for detailkonstruere og færdigudvikle nye high-end design produkter fremstillet ved underleverandører. Du vil deltage i udviklingen af Louis Poulsens standardprodukter, med særlig vægt på mekanisk konstruktion, materialevalg og fremstillingsprocesser, samt verificering af disse valg gennem prototypefremstilling.

Jobprofil

Du vil være den tværfaglige sparringspartner og bindeled mellem produktledelsen, interne og eksterne leverandører i samarbejde med vores Product owner, indkøbs-, PTA- og testafdeling.

Dine primære opgaver bliver:


- Konkretisere produktspecifikation
- Udarbejde koncept og prototyper
- Sparring med produktchefer
- Mekanisk konstruktion
- Validering af konstruktion
- Sparring med leverandører som produktionsmodner konceptet op imod produktions site
- Udføre produktdokumentation, herunder 2D tegning, 3D modeller (Siemens NX)

- Bistå med teknisk og faglig sparring til dine øvrige kolleger

Personprofil

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør samt nogle års erfaring fra en lignende stilling med primært fokus på mekanisk konstruktion og kreative løsninger. Ideelt set har du praktisk erfaring med fremstilling af emner i plast, glas og metal, ligesom du har en solid erfaring med 3D CAD og SAP.

Du arbejder selvstændigt, struktureret, er aktivt opsøgende og indgår i dialog på tværs af fagområder og forskellige kulturer. Du arbejder som en del af et team og skaber fælles resultater. Du skal være involverende, proaktiv og være god til at se løsninger i stedet for begrænsninger. Dertil skal du være god til at formidle idéer og synspunkter. Du er kendetegnet ved at være en stærk afslutter der sætter en ære i at få lukket projekterne i rette kvalitet og tid.

Du er stærk i både mundtligt og skriftligt dansk, og behersker engelsk på et højt teknisk niveau.

Vi tilbyder

Et udfordrende job I en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation.

En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte R&D Manager Bjarne Hechmann Lagoni på mail bhl@louispoulsen.dk

Skriftlig ansøgning bedes sendt via vores website https://www.louispoulsen.com/da-dk/job

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

For print: Klik her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.