Ingeniører og Projektledere

ScanPeople mærker en stigende efterspørgsel efter Ingeniører og Projektledere med maskin-, El-, Elektro- og Automationsbaggrund.

Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgsel efter vores assistance er kraftigt stigende - Vi søger i den forbindelse løbende efter kvalificerede Ingeniører og projektledere. Vi har flere former for ansættelser, konsulent-, vikar-, try and hire forløb og faste stillinger.

  • Arbejdsopgaverne er mange og kan blandt andet omhandle:
  • Kundetilpasning og vedligehold af eksisterende styringssystemer.
  • Mekanik, apparat og komponent udvikling.
  • Udarbejdelse af kontraktspecifikationer og gennemgang af tilbud fra leverandører.
  • Projektering, rådgivning, design, dimensionering og beregning.
  • Planlægning og gennemførelse af forhandlinger og indkøb i forhold til teknisk specifikationer.
  • Test og opstart af projekter.Ansvar for videreførelse og fremtidig programmering af HMI løsninger.
  • Opsætning og programmering af PLC udstyr samt afprøvning af dette.

Opstart:

- Vores kunder har løbende behov og der ansættes løbende.

Hvis du ønsker at komme i betragtning er du velkommen til at sende et CV med mail til info@scanpeople.dk, hvorefter vi vil oprette dig i vores emnebank og vende tilbage så snart vi har en relevant opgave.

For yderligere information kan Flemming Juliussen eller Christian Behrenthz Olesen fra ScanPeople kontaktes på telefon 43 31 00 71.

Vi ser frem til at modtage dit CV!

Om ScanPeople:

ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.

Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.

Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale inden for Salg, Marketing, Kontor og Administration.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Projektleder for betalingsanlæg på ny broforbindelse

Særlige Projekter

Vil du være med til at sikre, at Danmarks første ubemandede betalingsanlæg bliver en realitet? Vejdirektoratet søger en projektleder der får ansvaret for at koordinere indkøb, etablering af den interne organisering, interessenthåndtering og kontrakt...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Projektleder til BO-VEST

BO-VEST

Brøndby
BO-VEST familien vokser og derfor søger vi en ny projektleder til vores bygherreforretning. Vil du være med til at sikre vores professionelle bygherreforretning? Har du god erfaring med projektledelse fra den almene sektor eller måske bygherrerådgiv...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Projektleder

Hvidovre Kommune

Brøndby
Kan du udfylde rollen som bygherre? Er du vores nye projektleder? Hvidovre Kommune søger kollega med erfaring som bygherre projektleder til projekt-og bygherreteam. Vi forestiller os, at du sikkert er ingeniør, konstruktør eller arkitekt og brænder ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

PROJEKTLEDER, VENTILATION - AARHUS - TEKNIKHUS MIDTJYLLAND

Kemp & Lauritzen

Vores tværfaglige afdeling i Aarhus er i en rivende udvikling, og søger derfor projektleder kandidater. Afdelingen består af flere tekniske fag, herunder Ventilation, Køl, Automatik, Vvs, Sprinkler og Gas. Der er ca. 60 medarbejdere i afdelingen, so...
Indrykket:17. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Nordic Project Managers

NETS Denmark A/S

Albertslund
Nordic Project Manager Interested in the Fintech space? We re seeking a Project Manager with experience on working in a Nordic environment. Nets Merchant Services is a leading payment solutions provider in Northern Europe. Our services include payme...