Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

INGENIØR´NE - Konstruktionsinginiører

Er du klar?… til spændende og varierende projekteringsopgaver i Gazelle virksomhed.

INGENIØR’NE, der fik Gazelle prisen 2017, er en dynamisk arbejdsplads, hvor det forventes, at medarbejderne dyrker og udvikler deres faglighed. INGENIØR’NE var i 2017 blandt top 10 aktører i Danmark, baseret på de største byggeprojekter, der blev igangsat i 2017. Der forventes fortsat vækst i antal projekter og medarbejdere. INGENIØR’NE har kontorer i Esbjerg, Kolding, Odense samt også snart i Aarhus.

Værdier som eksempelvis ordentlighed og gode gamle ”dyder” er stærkt forankret i kulturen, så som: ”vi holder, hvad vi lover og leverer projekterne til tiden og i den aftalte kvalitet”.

Stillingen

AMBIZZION søger dig, den ”selvkørende” profil, for INGENIØR´NE.

Du kommer til at arbejde med konstruktion inden for træ, beton, stål og geoteknik og varetage opgaver vedrørende bl.a. højhusbyggerier, svømmehaller, uddannelsesinstitutioner, industrivirksomheder samt i sundhedssektoren (f.eks. hospitaler) og i boligforeningsregi. De sidstnævnte områder er områder, hvor INGENIØR´NE i særlig grad har specialiseret sig.

Du vil bl.a. have følgende arbejdsopgaver:

  • Kontakt til bygherre, myndighed, entreprenør etc.
  • Kvalitetssikring af projekter
  • Deltagelse i oplæring af junioringeniører

Du vil i stor grad skulle bidrage med sparring og vidensdeling i forhold til dine kolleger.

Om dig:  

  • Udadvendt med et godt humør og drive
  • Teamplayer
  • Struktureret
  • Dygtig kommunikator, der kommunikerer godt på alle niveauer

Du kommer med tung projekteringserfaring af bærende konstruktioner til løsning af og deltagelse i alsidige og spændende projekter. Du har minimum 10 års erfaring på dit område.

Dine muligheder

INGENIØR´NE tilbyder dig en alsidig stilling i en organisation med masser af viden, erfaring og spændende opgaver, hvor dine kompetencer vil kunne udvikles yderligere, samtidigt med at dit allerede stærke faglige fundament med sikkerhed vil komme i spil.

Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved ambition og højt tempo, men også godt kollegaskab og et godt humør – og ikke mindst særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Afhængig af din bopæl får du base på kontoret i Esbjerg, Kolding eller Odense. Du vil i de enkelte projekter samarbejde med kollegerne fra alle kontorer.

Næste step

Motiveret ansøgning og CV sendes til AMBIZZION via nedenstående link https://ambizzion.dk/stilling/konstruktionsingenioerer-igenioerne-2/ Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, hvorfor ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lars Bøgelund på 6037 5723 eller Peder Vester Henriksen på 5329 6929.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.