Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Initiativrig kok med kreativ hjerne

Til vores køkken på IBC Innovationsfabrikken søger vi en inspirerende kollega, der brænder for sund og velsmagende mad. Du er med til at komme med idéer, planlægge og tilberede varieret mad helt fra bunden, både i det varme og kolde køkken. Du får lov til at udfordre dig selv i et køkken med fokus på gode, friske råvarer og nytænkning i serveringerne.
 
På IBC Innovationsfabrikken har kursister, elever, mødedeltagere, konferencegæster og medarbejdere deres gang. Her er den afslappede stemning og gode service altid i fokus. Køkkenet serverer dagligt morgen- og frokostbuffet for ca. 400 personer. så du får rig mulighed for at prøve dine idéer af. Vi bruger i høj grad økologiske råvarer, som vi finder ved gode, lokale leverandører. Vores køkkenteam består af 6 personer. Her er højt til loftet og plads til alle. Det er vigtigt at du er selvkørende og drives af at levere god kvalitet.
 
Dine kvalifikationer:
 

  • du er faglært kok
  • du indeholder den rette blanding af opfindsomhed og disciplin, som er nødvendig, når man stræber efter kontinuerlig kvalitet og succes
  • vi forventer du tager ansvar og er proaktiv
  • du kan samarbejde i et effektivt og socialt team
  • du kan bidrage med et godt humør
  
Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger eller spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles til Kantinechef Claus L. Frandsen, clfr@ibc.dk.
 
Ansøgning:
Hvis du er interesseret så send din ansøgning og CV via "Send ansøgning".
 
Ansøgningsfrist er den 30. april 2018.
 
Ansættelse:
Primo august 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her