Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Initiativrig kok med kreativ hjerne

Til vores køkken på IBC Innovationsfabrikken søger vi en inspirerende kollega, der brænder for sund og velsmagende mad. Du er med til at komme med idéer, planlægge og tilberede varieret mad helt fra bunden, både i det varme og kolde køkken. Du får lov til at udfordre dig selv i et køkken med fokus på gode, friske råvarer og nytænkning i serveringerne.
 
På IBC Innovationsfabrikken har kursister, elever, mødedeltagere, konferencegæster og medarbejdere deres gang. Her er den afslappede stemning og gode service altid i fokus. Køkkenet serverer dagligt morgen- og frokostbuffet for ca. 400 personer. så du får rig mulighed for at prøve dine idéer af. Vi bruger i høj grad økologiske råvarer, som vi finder ved gode, lokale leverandører. Vores køkkenteam består af 6 personer. Her er højt til loftet og plads til alle. Det er vigtigt at du er selvkørende og drives af at levere god kvalitet.
 
Dine kvalifikationer:
 

  • du er faglært kok
  • du indeholder den rette blanding af opfindsomhed og disciplin, som er nødvendig, når man stræber efter kontinuerlig kvalitet og succes
  • vi forventer du tager ansvar og er proaktiv
  • du kan samarbejde i et effektivt og socialt team
  • du kan bidrage med et godt humør
  
Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger eller spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles til Kantinechef Claus L. Frandsen, clfr@ibc.dk.
 
Ansøgning:
Hvis du er interesseret så send din ansøgning og CV via "Send ansøgning".
 
Ansøgningsfrist er den 30. april 2018.
 
Ansættelse:
Primo august 2018


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329790460Phoenix-2a65be3a12018-04-10T10:00:37.217Initiativrig kok med kreativ hjerneTil vores køkken på IBC Innovationsfabrikken søger vi en inspirerende kollega, der brænder for sund og velsmagende mad. Du er med til at komme med idéer, planlægge og tilberede varieret mad helt fra bunden, både i det varme og kolde køkken. Du får lov til at udfordre dig selv i et køkken med fokus på gode, friske råvarer og nytænkning i serveringerne.
 
På IBC Innovationsfabrikken har kursister, elever, mødedeltagere, konferencegæster og medarbejdere deres gang. Her er den afslappede stemning og gode service altid i fokus. Køkkenet serverer dagligt morgen- og frokostbuffet for ca. 400 personer. så du får rig mulighed for at prøve dine idéer af. Vi bruger i høj grad økologiske råvarer, som vi finder ved gode, lokale leverandører. Vores køkkenteam består af 6 personer. Her er højt til loftet og plads til alle. Det er vigtigt at du er selvkørende og drives af at levere god kvalitet.
 
Dine kvalifikationer:
 
  • du er faglært kok
  • du indeholder den rette blanding af opfindsomhed og disciplin, som er nødvendig, når man stræber efter kontinuerlig kvalitet og succes
  • vi forventer du tager ansvar og er proaktiv
  • du kan samarbejde i et effektivt og socialt team
  • du kan bidrage med et godt humør
  
Vil du vide mere?
Yderligere oplysninger eller spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles til Kantinechef Claus L. Frandsen, clfr@ibc.dk.
 
Ansøgning:
Hvis du er interesseret så send din ansøgning og CV via "Send ansøgning".
 
Ansøgningsfrist er den 30. april 2018.
 
Ansættelse:
Primo august 2018
2018-05-01T00:51:33.263 Til vores køkken på IBC Innovationsfabrikken søger vi en inspirerende kollega, der brænder for sund og velsmagende mad. Du er med til at komme med id er, planlægge og tilberede varieret mad helt fra bunden, både i det varme og kolde køkken. Du får lov til at udfordre dig selv i et køkken med fokus på gode, friske råvarer og nytænkning i serveringerne. På IBC Innovationsfabrikken har kursister, elever, mødedeltagere, konferencegæster og medarbejdere deres gang. Her er den afslappede stemning og gode service altid i fokus. Køkkenet serverer dagligt morgen- og frokostbuffet for ca. 400 personer. så du får rig mulighed for at prøve dine id er af. Vi bruger i høj grad økologiske råvarer, som vi finder ved gode, lokale leverandører. Vores køkkenteam består af 6 personer. Her er højt til loftet og plads til alle. Det er vigtigt at du er selvkørende og drives af at levere god kvalitet. Dine kvalifikationer: du er faglært kok du indeholder den rette blanding af opfindsomhed og disciplin, som er nødvendig, når man stræber efter kontinuerlig kvalitet og succes vi forventer du tager ansvar og er proaktiv du kan samarbejde i et effektivt og socialt team du kan bidrage med et godt humør Vil du vide mere?Yderligere oplysninger eller spørgsmål vedrørende stillingen kan stilles til Kantinechef Claus L. Frandsen, clfr@ibc.dk. Ansøgning:Hvis du er interesseret så send din ansøgning og CV via Send ansøgning . Ansøgningsfrist er den 30. april 2018. Ansættelse:Primo august 201810Phoenix2a65be3a101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-30T00:00:000010https://ibc.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=83d44338-006e-41b7-9c7e-126f5b5bb46b0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3211121IBC11Birkemosevej 16000KoldingDKDanmarkORS/2a65be3a_logo.jpegORS/Small/2a65be3a_logo.jpeg0
clfr@ibc.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent552152EmplyMinimum pakken - 35 dage0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2a65be3ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=2a65be3ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2a65be3a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=2a65be3a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Kok lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration354281946Claus L. Frandsenclfr@ibc.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK