Gem job

Initiativrig og faglig funderet pædagog søges til børnehaveafdelingen i Børnehuset Vægterparken

Børnehuset Vægterparken er en 0-6 års daginstitution med 73 børn fordelt på to vuggestuegrupper, og tre børnehavegrupper.

Vi har 10 minutters gang til Kastrup Lystbådehavn og de grønne arealer, der omgiver lystbådehavnen. Vi har kort vej til Amager Strandpark og Kastrup Fortet og vil vi nyde skoven eller kulturlivet i København, har vi gode tog- og busforbindelser.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi tilstræber at få skabt en hverdag omkring børnene, der er udfordrende, legende og spændende, og som tager afsæt i børnenes nysgerrighed for verden omkring dem, med os som engagerede voksne, der følger børnenes spor.

Vi understøtter børns trivsel, udvikling, læring og dannelse gennem et pædagogisk fokus på at give alle børn lige deltagelsesmuligheder. Alle børn skal være en del af fællesskabet.

Faglig kompetencer, vi kunne ønske os
 • Du er en reflekterende pædagog, og har mod og lyst til at tage lederskab i den daglig praksis
 • Du er handlekraftig og vedholdende.
 • Du er optaget af, at udvikle optimale læringsmiljøer, der understøtter alle børns trivsel, udvikling, dannelse og læring.
 • Du er sparingspartner til kollegaerne.
Personlige kompetencer, vi kunne ønske os
 • Du er stabil, nærværende, anerkendende og imødekommende over for børn, forældre og kollegaer.
 • Du kan lide at lege med børnene, og kravler gerne rundt på gulvet.
 • Du har dit etiske kompas i orden, du er ordentlig i ord og handling.
 • Du har let ved at kommunikere og samarbejde med forskellige mennesker.
 • Du er god til at lytte og afkode mennesker omkring dig.
 • Du er positiv, nysgerrig, reflekterende og tænker gerne højt.
 • Du kan strukturere og skabe en forudsigelig, tydelig og tryg hverdag for børnene i samarbejde med dine kollegaer.
Vi kan tilbyde dig
 • En arbejdsplads i en spændende udvikling, hvor nærvær og trivsel er højt prioriteret.
 • En arbejdsplads med ansvar og indflydelse i hverdagen.
 • En engageret og samarbejdsvillig personalegruppe.
 • En engageret forældregruppe.
 • En arbejdsplads, hvor der sættes fokus på et godt arbejdsmiljø.
 • En fantastisk børnegruppe

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Leder: Akram Rasmussen på telefon 3076 0465.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Stillingsopslaget fjernes fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når rette kandidat er fundet.

Stillingen er på 34 timer ugentligt og til besættelse fra 1. april 2021 eller snarest muligt.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Inklusionspædagog til Tingbjerg Skole og Fritidsinstitutionen ved Tingbjerg Skole

Fritidsinstitutionen ved Tingbjerg Skole

Brønshøj
Tingbjerg Skole og Fritid er en folkeskole og en fritidsdel, der består af KKFO1 fritidshjem, KKFO2 fritidsklubber og KKFO3 ungdomsklub. Den ledige stilling er en kombination af arbejde i grundskolen (0.-3. klasse) og fritidshjem med diverse inklusi...
Indrykket:11. marts 2021

Pædagog til Det Særlige Dagtilbud Guldregn (barselsvikariat)

Guldregn

Valby
Vi søger en pædagog til ansættelse i et barselsvikariat på 37 timer om ugen fra den 1. maj 2021 eller snarest derefter. Vil du sammen med os bidrage til alle børns udvikling, læring og omsorg? Så er det måske netop dig, vi søger. Om Guldregn Guldreg...
Indrykket:15. marts 2021

Faste afløsere og timelønnede vikarer til Ungehuset Emdrup

UE Upstairs

København NV
Brænder du for arbejdet med psykisk sårbare unge? Er du ambitiøs på dine egne, dine kollegaers og de unges vegne? Så er du måske netop den vikar, vi leder efter til Ungehuset Emdrup. Center for Socialpædagogik og Psykiatri søger faste afløsere såvel...
Indrykket:18. marts 2021

Engagerede og dedikerede pædagoger til børnehaven i Børnehuset Nansensgade

Børnehuset Nansensgade

København K
Brænder du for at være medskaber af det gode børneliv og sikre udviklende læringsmiljøer? Og vil du være en del af et arbejdsfællesskab, der bygger på tillid og medbestemmelse med fagligheden i fokus? Så skal du være vores nye kollega i Børnehuset N...
Indrykket:22. marts 2021

Uddannet pædagog til Vuggestuen Kongehuset

Vuggestuen Kongehuset

Valby
Har du lyst til at gå på eventyr med vores dejlige børn både indendørs og udendørs? Vi har en flok skønne guldklumper, som er klar til at byde dig velkommen. Vuggestuen Kongehuset er en institution med 48 børn (0-3 år) fordelt på fire stuer. Vuggest...
Indrykket:23. marts 2021