Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inkassofirma søger softwareudvikler der har mod på at arbejde med inkasso og dårlige betalere

Debito er en hastig voksende softwarevirksomhed der arbejder med landets største inkassofirma / inkassobureau samt en af Danmarks bedste advokater inden for inkasso.

Debitos mål er at gøre inkasso langt nemmere, billigere og langt mere effektivt end de fleste virksomheder oplever gennem et traditionelt inkassofirma eller inkassobureau - hvor man ofte oplever lange sagsbehandlingstider og potentielt dyre priser. Hos Debito kan vi hjælpe kunden hele vejen, fra rykker, inkassovarsel, gebyrer samt hele vejen til retslige handlinger i forbindelse med inkasso gennem nogle af Danmarks bedste leverandøre. Læs gerne mere på vores hjemmeside om vores produkter og service.

Vi søger en softwareudvikler til at joine vores rejse med inkasso, der har erfaring med frontend, backend, synkronisering mellem 1 eller flere parter. Vi hjælper hver dag mere end 500 danske og udenlandske kunder med inkasso og vores system er opbygget om at skulle kunne håndterer utroligt store mængder data - typisk fakturaer, synkroniseringer, handlingsforløb osv.

Hvad kommer du til at arbejde med?

- CakePHP / Laravel
- Vue.js
- Bootstrap 4
- JSON
- MariaDB
- Git
- NPM
- REST
- SFTP
- G-Suite
- Slack
- Linode
- Sentry
- TDD
- Og sikkert noget vi har glemt :-)

Løn
Løn er givet ud fra kvalifikationer og erfaring - men tilbyder et stærkt, fleksibelt og godt arbejdsmiljø i en af Danmarks største finansielle banker.
Det er ikke nogle forudsætning at du tidligere har arbejdet med inkasso, arbejdet for et inkassofirma eller inden for den finansielle sektor generelt. Dette er dog et plus.

Arbejdsplads
Skelagervej 15
9000 Aalborg
(SparNord)

Hvordan søger jeg?
Send venligst dit CV / Portfolio / Github eller det du føler bedst repræsenterer dig. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller skrive

Christoffer Baadsgaard
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her