Inklusionslærere til Aarupskolen

Har du et godt blik for unge i udsatte positioner, og er du tydelig i din kommunikation og god til at skabe relationer? Kan du håndtere pædagogiske problemstillinger og løse konflikter konstruktivt, anerkendende og inkluderende? Og er du i stand til at undervisningsdifferentiere og støtte op omkring den enkelte elev? Så er du måske vores nye kollega.

Aarupskolen søger pr. 1. november 2020 to fagligt velkvalificerede inklusionslærere, der i høj grad kan undervisningsdifferentiere. Den ene stilling er på fuldtid i vores Helhedsafdeling, mens den anden stilling er delvist i Helhedsafdelingen og delvist i almendelen, hvor der skal arbejdes med inklusionsopgaver.

Hvem er du

  • Du er en tydelig og robust voksen, som er god til at konflikthåndtere og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Du har et godt blik for unge i udsatte positioner.
  • Du kan håndtere pædagogiske problemstillinger og løse konflikter konstruktivt, anerkendende og inkluderende.
  • Du prioriterer et tæt forældresamarbejde og samarbejde samt sparring med kolleger omkring udfordringer i klasserummet.
  • Du har humor, tålmodighed og gode samarbejdsevner.
  • Du er fagligt stærk, så du kan undervisningsdifferentiere og støtte op omkring den enkelte elev.
  • Du har de værktøjer, der skal til for at håndtere de udfordringer, som kan følge med elever med særlige behov.
  • Du er god til at arbejde i team, hvor man sammen reflekterer over praksis og konstruktivt giver og modtager feedback.
  • Du har erfaring med eller uddannelse i at arbejde med børn i udsatte positioner.
  • Du skal kunne udarbejde statusrapporter og handleplaner på eleverne i Helhedsafdelingen.

Desuden har du almindeligt kørekort, da vi henter og bringer eleverne fra Helhedsafdelingen i egne små busser, og vi ønsker, at du også springer til og kører engang imellem.

Hvem er vi 

Helhedsafdelingen
Eleverne i helhedsafdelingen er kendetegnet ved at være normaltbegavede børn i følelsesmæssige, adfærdsmæssige og sociale vanskeligheder. For disse børn/elever gælder komplekse familiemæssige udfordringer, som kræver en helhedsorienteret indsats mellem skole, myndighed, PPR og familieindsatser. Det betyder, at eleverne i en periode ikke kan profitere af folkeskolens tilbud. Ved målrettet specialpædagogisk, undervisningsmæssig og behandlende indsats skal der igangsættes og fastholdes en positiv udvikling for eleverne, således at de bliver i stand til at vende tilbage til undervisningen i folkeskolen, eller evt. til en anden tilsvarende skolegang.

Helhedsafdelingen er normeret til 14 elever fra 0. - 7. klasse. Vi har fokus på, at samværet og kvaliteten, i de relationer børn og voksne indgår i, har afgørende betydning for trivsel og udvikling, og vi arbejder efter, at relationer, anerkendelse og tryghed er fundamentet for en god hverdag.

Aarupskolen
Heldagsafdelingen ligger i en længe af Aarupskolen. Aarupskolen ligger centralt placeret på Højfyn, nær motorvej og togstation, i skønne grønne omgivelser med megen udenomsplads og specielt gode lege-, opholds-, idræts- og bevægelsesmuligheder. Skolen er overvejende tresporet fra 0. - 9. klasse, og 534 elever, 40 lærere, 6 pædagoger og 1 pædagogmedhjælper har deres daglige gang på skolen. I vores skolefritidsordning, som kaldes Kridthuset, beskæftiger vi dagligt ca. 180 børn.

På Aarupskolen er nøgleordene trivsel, bevægelse og læring. Nøgleordene er tæt forbundne og er en integreret del af skolens hverdag, såvel i fagene som i de mange andre tilrettelagte dage, der afvikles i løbet af skoleåret.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål, eller vil du aftale tid til et skolebesøg, er du velkommen til at kontakte skoleleder Poul Erik Svendsen på tlf. 29 20 12 00 eller Aarupskolens kontor på tlf. 64 74 79 00. Du kan også besøge vores hjemmeside på www.aarupskolen.dk for yderligere information om Aarupskolen, eller www.assens.dk for at læse mere om Assens Kommune.

Ansøgningsfristen er den 24. september 2020, og ansættelsessamtaler afholdes i uge 40, 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.