Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inklusionsmedarbejder til Skolerne i Snekkersten

Borupgårdskolen.

Vi søger en pædagog eller lærer, som har lyst til at udvikle, drive og arbejde med inkluderende læringsfællesskaber på vores skole.

Du skal have mod og lyst til at udvikle området sammen med dine kolleger og dermed heller ikke være bange for at vejlede og supervisere lærere og pædagoger tæt på deres praksis. Vi tror på, at vi et langt stykke hen ad vejen kan blive bedre til at inkludere elever i udsatte positioner, hvis vi hjælper teamene med at indrette og udvikle deres praksis.
Sommetider er det almene miljø ikke kun det eleverne skal, og derfor har vi indrettet forskellige gruppetilbud på skolen, som eleverne internt kan visiteres til at have forløb i.

Som inklusionsmedarbejder vil dine opgaver dels være i klasserne, dels i grupperne og i almenundervisningen. Du skal altså kunne lide at være i forskellige arbejdsopgaver og i høj grad på tværs af områder. Det er en fordel, hvis du har viden om specialområdet og erfaring med kollegial vejledning. Borupgårdskolen har elever alle steder fra, som så mange andre folkeskoler, og vi synes, at det er en styrke, at vores elever lærer at begå sig i et mangfoldigt miljø. De møder børn, som de ellers ikke ville have stødt på, og det giver dem gode kompetencer som nysgerrighed, rummelighed, empati og forståelse for andre. De kompetencer må vores nye medarbejder også gerne besidde. Vi har 8 inklusionsmedarbejdere, som dels arbejder i grupperne og dels i almenundervisningen. Vi drøfter kontinuerligt, hvordan vi kan blive endnu bedre til at inkludere børn i udsatte positioner, og de drøftelser håber vi, at du i den grad vil bidrage til.

Borupgårdskolen er en del af Skolerne i Snekkersten, som ligger i et spændende og mangfoldigt skoledistrikt med strand, skov og by inden for gåafstand. Borupgårdskolen huser sammen med Snekkersten Skole vores 0.-6. afdeling og ligger 5 minutter fra Snekkersten station.
Har vores opslag vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte daglig pædagogisk leder Mia Borchers på tlf. 25313516.

Ansættelse er pr. 1.3. 2021 og gerne før. Ansøgningsfrist er den 17.01.2021 kl.23.59. Der er 1. samtalerunde den 20.01.2021 og 2. samtalerunde finder sted den 25.01.2021.
Vi forventer, at du læser mere om vores skole på vores facebookside Skolerne i Snekkersten eller på vores hjemmeside www.skolerne-i-snekkersten.dk. Ansøgningen skal sendes elektronisk via Signaturs Portal.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.