Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inklusionspædagog til Mølleholmskolens mellemtrin og SFO

Brænder du for at skabe inklusion for børn, der har svært ved at finde sig til rette i skolen? Får du energi af at håndtere de svære og akutte situationer? Og vil du være en del af en skole med opløftende teamsamarbejder, hvor vi sammen skaber anerkendende og inkluderende læringsrum?

Så bliv en del af Mølleholmskolen, hvor du som inklusionspædagog:

  • Arbejder med børnenes deltagelsesmuligheder og trivsel i SFO-regi og på 4. og 5. årgang.
  • Understøtter et struktureret og faglig stærkt læringsmiljø.
  • Udvikler børnenes muligheder for at indgå i undervisning og legefællesskaber
På Mølleholmskolen skaber vi udvikling og løfter i flok
Hos os står du aldrig alene, vi gør nemlig en dyd ud af at hjælpe hinanden. På Mølleholmskolen er vores arbejdskultur centreret omkring teamsamarbejder, sparring og kollegial støtte. Vi skaber udvikling i professionelle læringsfællesskaber med både elever og kolleger.

Vi samles omkring de faglige miljøer, og som specialpædagog kommer du til at indgå i velfungerende tværfaglige samarbejder med lærere, pædagoger såvel som ledelsen. Sammen sætter vi rammerne for en velfungerende dagligdag, der skaber udvikling og glider så gnidningsfrit som muligt.

Vi vægter faglighed og udvikling højt    
Vi har fælles forberedelse i vores velindrettede forberedelsesrum, hvor vi i dagligdagen idé- og kompetenceudvikler sammen. Du trækker ideer ind til fælles sparring og skabe udvikling med dine kolleger.

Du har indsigt i og refleksiv omkring egen og andres praksis – og glædeligt går i dialog omkring den og bidrager aktivt med specialpædagogiske perspektiver og løsningsmuligheder.

Du nyder vekslen mellem arbejdet i skole- og SFO-regi
Som inklusionspædagog arbejder du fast på både 4. og 5. årgang og i SFO’en. Du er knivskarp til at se hvert enkelt barns behov, kompetencer og udviklingspotentialer i dagligdagens forskellige arenaer. Du formår særligt at styrke elevernes sociale kompetencer og evner at konfliktnedtrappe og håndtere akutte situationer.   

Gennem en anerkendende tilgang evner du at skabe tryghed og trivsel blandt de børn, der har brug for en ekstra hånd og guidens i dagligdagen.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og inkluderer bl.a. at:
  • Arbejde med børnenes trivsel.
  • Udvikle muligheder for at indgå i undervisning og legefællesskaber.
  • Understøtte børn med en diagnose eller børn der har svært ved at finde sig til rette i skolen.
  • Fokusere på både det enkelte barn og grupper af børn.
Du er uddannet pædagog og har et fagligt højt niveau
Du har en bred pædagogisk værktøjskasse og erfaring med specialpædagogisk, som du trækker på i det daglige arbejde. Du evner at tilpasse de pædagogiske metoder og tilgange til det enkelte barns behov, og formår at anvende specialpædagogikken i en almenpædagogisk sammenhæng.

En af dine stærkeste sider er, at du er rammesættende og tydelig i din kommunikation. Du er robust og har flair for at håndtere konflikter og udadreagerende børn på en rolig og fattet måde. Det er centralt for dig at identificere, hvad der er på spil i den enkelte situation, så du kan reagere hensigtsmæssigt derudfra.

Vi tager hånd om dig fra første dag
Som nyansat tilknyttes du en mentor, der understøtter dig i at komme bedst muligt ind i jobbet, opgaverne og kulturen. Du kommer samtidig gennem et supervisionsforløb med din nærmeste leder og et introduktionsforløb i kommunen.
 
Om Mølleholmskolen
Mølleholmskolen er en moderne folkeskole med nyindrettede læringsmiljøer beliggende i en naturskøn del af kommunen. Vi er 850 glade elever og 130 engagerede ansatte. Vi har udover almenskole et heltidstilbud for børn med vidtgående vanskeligheder, gruppeordninger og SFO, som er en sammenhængende del af skolen.

Du vil således indgå i et spændende multi-pædagogisk miljø, hvor der er rig mulighed for, at du kan udvikle din faglighed.

Vær med til at forme Fremtidens Skole
I Høje-Taastrup Kommune skaber vi sammen "Fremtidens Skole" gennem en ambitiøs, eksperimenterende og nysgerrig tilgang til projektbaseret læring. Vi skaber læring i samarbejde med elever og omverden – og vi øver os på den lærerrolle, der følger med ind i det.

Læs også Politikkens artikel om Fremtidens Skole i Høje-Taastrup kommune i annoncetillægget ”Den moderne grundskolen”.

Ansøgningsfristen er søndag den 18. oktober 2020
Vi holder løbende samtaler.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger
Jobbet er på 37 timer/ugen med tiltrædelse snarest muligt og senest pr. 1. december 2020.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i ny løn. I forbindelse med ansættelse indhentes der børne- og straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Vil du vide mere..
 om jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte Skoleleder Per Hovmand tlf. + 45 29 12 09 96. Du kan også læse mere om Mølleholmskolen.

Vi ser frem til at høre fra dig.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.