Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inklusionspædagog til SFO og skole på Brændgårdskolen

Brændgårdskolen og SFO søger en pædagog pr. 1. november 2020 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 ugentlige timer, som fordeles mellem skole og SFO. Der er mulighed for fastansættelse.

Brændgårdskolen har en idræts- og musikprofil med fokus på høj faglighed i alle fag. Skolen har nysgerrighed, dannelse, glæde og trivsel som grundkerne. Brændgårdskolen er en international og dynamisk skole, der ligger i toppen, når der laves undersøgelser af undervisningseffekten. Brændgårdskolen har en international linje i overbygningen og skaber gode verdensborgere, der får udsyn til det globale samfund. Som noget nyt i undervisningen benytter Brændgårdskolen Lego Education, der skal styrke elevernes kreative og innovative kompetencer.

Brændgårdskolens SFO er en DGI-certificeret idrætsinstitution, som er normeret til 150 elever. SFO’en er funktionsopdelt, og de bærende aktiviteter er idræt, udeliv og kreative værksteder. Årligt er vi på lejrtur. Vi vægter elevernes nysgerrighed inden for fastlagte rammer.

Pædagoger og lærere arbejder sammen om elevernes trivsel og læring. Pædagogerne indgår i undervisningen i 3.-6. klasse. Som inklusionspædagog i skolen vil du blive koblet på klasser/hold/ enkelt elever, hvor der arbejdes med gruppedynamikker. Du kan arbejde inkluderende med relationer, venskaber og fællesskaber. Det vil være et plus, at du har arbejdet med trivsel, eller at du har uddannelse indenfor læring, kontakt og trivsel. Du kan indgå i et inklusionsteam med to andre pædagoger og med lærere, der samarbejder i PLF-teams.

Vi forventer, at du

 • giver eleverne variation i hverdagen og motiverer
 • udfordrer eleverne og har forståelse for dem
 • har gode evner til at kommunikere
 • møder alle med humor, empati og anerkendelse
 • kan bevare roen og overblikket
 • Er robust, tydelig og sætter grænser.

Vi kan tilbyde
 • gode kolleger, der har energi og humor
 • et godt og dynamisk arbejdsmiljø
 • engagerede kolleger der er hjælpsomme
 • mulighed for personlig og faglig udvikling
 • frihed til selvstændighed og teamsamarbejde.

Vi håber du har glimt i øjet, er robust og kan lide at tænde lys i andres øjne.

Henvendelse kan ske til SFO-leder, Birthe Jensen – telefon 96 28 79 19 eller skoleleder Dorte Lorentzen - telefon 96 28 79 02/24 41 50 77

Ansøgningsfrist den 20. oktober via Herning Kommunes hjemmeside

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.