Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inklusionspædagog til Stjernehimlen i Det Lille Univers (barselsvikariat)

Vores udgangspunkt i Stjernehimlen er at skabe en ramme, hvor alle børn kan trives og udvikle sig. Vi skal kontinuerligt arbejde aktivt med hvert barns mulighed for sprogtilegnelse, læring, trivsel og udvikling, og derfor er vi altid er villige til at justere rammerne for vores pædagogiske praksis og støtte op om børn i udsatte positioner. For at opkvalificere dette arbejde søger vi en engageret og dygtig inklusionspædagog med stærke sprogkompetencer.

Om Stjernehimlen
Den integrerede institution Stjernehimlen består af 14 stuer til 210 børn fordelt på tre matrikler: to matrikler på Nordre Digevej på Amager og en villa i Gentofte, hvor vores udflytterdel kører ud hver dag.

På Nordre Digevej har vi syv vuggestuestuer og tre stuer med børnehavebørn. I vores daglige arbejde med børnene tager vi udgangspunkt i deres interesser og nysgerrighed – og arbejder anerkendende.

Vi har knapt to års erfaring med denne type stilling og en oplevelse af stor succes i ønsket om at skabe de bedst tænkelige rammer for børnenes inklusionsmuligheder og sprogtilegnelse. Inklusionspædagogens er ansat til at sparre og vejlede det pædagogiske personale og være en del af det praksisnære pædagogiske arbejde på stuerne.

Om stillingen
Stillingen er et barselsvikariat, der løber frem til den 1. december 2021.

Vi søger en uddannet pædagog med kompetence og engagement inden for inklusionsrettet pædagogik med stærke sprogkompetencer. Vi søger en pædagog, som har gode kommunikations- og samarbejdsevner, en høj faglighed og som evner at være nærværende og anerkendende i arbejdet med børnene.

Inklusionspædagogen er tilknyttet hele huset, og dine arbejdsopgaver bestemmes i tæt samarbejde med det pædagogiske personale og ledelsen. Det, at stillingen ikke er knyttet til en bestemt stue, betyder, at du udover at være fleksibel kan arbejde med både vuggestue- og børnehavebørn. Konkret bliver du tilknyttet en stue i en aftalt periode ud fra en vurdering af stuens behov. Vi forventer, at du kan indgå i et ligeværdigt samarbejde med stuens personale, være en sparringspartner og tovholder for den pædagogiske udvikling.

Vi forventer, at du

  • har stærke sprogkompetencer
  • har kompetencer indenfor det inklusionspædagogiske område
  • afstemmer dig selv i forhold til børn og deres behov
  • skaber en fælles opmærksomhed for det enkelte barn og for gruppen
  • i det daglige er i stand til at anlægge et børneperspektiv
  • i dit børnesyn tager udgangspunkt i, at alle børn har rettigheder og afspejler, at alle børn har kompetencer og er nysgerrige
  • er struktureret
  • starter, afslutter og følger ting til dørs
  • sparrer og vejleder kollegaer ud fra en anerkendende tilgang
  • indgår i et effektivt tværfagligt samarbejde

Det er afgørende, at du kan nikke genkendende til det fokus, vi har valgt at lægge på vores pædagogiske arbejde og har lyst til at deltage aktivt i udførelsen. Din faglighed skal være i top, og du er engageret og interesseret i nye pædagogiske tiltag og principper. Faglig udvikling, selvstændigt initiativ og arbejde er vigtigt for dig. Vi prioriterer og forventer faglig udvikling. Du er derfor indstillet på læseopgaver i forbindelse med arbejdet. Vi udvikler os som gruppe og deler vores viden flittigt. Desuden kommunikerer du godt, både skriftligt og mundtligt. Du har overblik, kan holde hovedet koldt i travle situationer og kan hurtigt lave en plan B. Det er naturligt for dig at spørge nysgerrigt ind til dine kollegers handlinger, hvis du undrer dig. Erfaring er absolut ikke nogen hindring.  

Om Amager Klynge D
I Københavns Kommune arbejder alle klynger efter klyngeledelsesprofilen. Stjernehimlen er en del af Amager Klynge D, som består af i alt seks enheder: vuggestuen Solstrålen og Smørhullet samt de integrerede institutioner Gullandsgården, Elverhøj, Grøftekanten og Multiverset.    

I Børne- og Ungdomsforvaltningen er der truffet beslutning om et sæt pejlemærker for pædagogisk kvalitet på henholdsvis dagtilbuds- og skoleområdet, som skal bruges som styringsredskaber til at sætte en fælles retning i kommunens daginstitutioner og skoler i hverdagen. Læs mere her..

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ønsker du yderligere oplysninger?   
Du er meget velkommen til at henvende dig til Jacob Kruse på 5162 9803, hvis du har spørgsmål. Se også vores hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os meget til at høre fra dig! 

Søg via nedenstående link senest søndag den 28. februar 2021
Samtalerne løber over to runder og bliver afviklet fredag den 5. og mandag den 8. marts.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.