Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inklusionspædagoger til skole og SFO på Brændgårdskolen

Brændgårdskolen og SFO søger to pædagoger pr. 1. juni 2021 eller gerne før. Stillingerne er på 37 ugentlige timer, som fordeles mellem skole og SFO. Stillingerne fordeles 25/12 timer.

Brændgårdskolen har en idræts- og musikprofil med fokus på høj faglighed i alle fag. Skolen har nysgerrighed, dannelse, glæde og trivsel som grundkerne. Brændgårdskolen er en international og dynamisk skole, der ligger i toppen, når der laves undersøgelser af undervisningseffekten. Brændgårdskolen har en international linje i overbygningen og skaber gode verdensborgere, der får udsyn til det globale samfund. Brændgårdskolen benytter Lego Education i undervisningen, hvilket skal styrke elevernes kreative og innovative kompetencer.

Brændgårdskolens SFO er en DGI-certificeret idrætsinstitution, som er normeret til 150 elever. SFOen er funktionsopdelt, og de bærende aktiviteter er legen, idræt, udeliv og kreative værksteder. Årligt er vi på lejrtur. Vi vægter elevernes nysgerrighed inden for fastlagte rammer. I de 12 SFO-timer arbejder man sammen med de øvrige personaler om børnenes hverdag.

Pædagoger og lærere arbejder sammen om elevernes trivsel og læring. Pædagogerne indgår i undervisningen i 0. - 6. klasse. Som inklusionspædagog i skolen vil du blive koblet på klasser/hold/enkelte elever, hvor der arbejdes med gruppedynamikker, inkluderende relationer, venskaber og fællesskaber. Det vil være et plus, at du har en uddannelse inden for enten AKT, ART, KRAP eller lignende eller har arbejdet med aggressions-, sprog- og adfærdstræning. Du skal indgå i et inklusionsteam med andre pædagoger og lærere, som samarbejder i PLF-teams.

Vi forventer, at du

 • giver eleverne variation i hverdagen og motiverer dem
 • udfordrer eleverne og har forståelse for dem
 • har gode evner til at kommunikere
 • møder alle med humor, empati og anerkendelse
 • kan bevare roen og overblikket
 • er robust, tydelig og sætter grænser.

Vi kan tilbyde
 • gode kolleger, der har energi og humor
 • et godt og dynamisk arbejdsmiljø
 • engagerede kolleger, der er hjælpsomme
 • mulighed for personlig og faglig udvikling
 • frihed til selvstændighed og teamsamarbejde.

Vi håber at du har glimt i øjet, er robust og kan lide at tænde lys i andres øjne.

Vil du vide mere?
Henvendelse kan ske til indskolingsleder Birthe Jensen på telefon 96 28 79 19 / 40 23 58 44 eller skoleleder Dorte Lorentzen på telefon 96 28 79 02 / 24 41 50 77

Ansøgningsfrist
18. april 2021. Ansøgning sker via Herning Kommunes hjemmeside.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.