Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Innovationschef

Til at lede og styrke innovationen på Rigshospitalet søger vi en fagligt særdeles stærk og open-minded profil med et solidt netværk blandt offentlige og private aktører på sundhedsområdet.

Med reference til hospitalsdirektøren skal innovationschefen både opbygge og lede innovationsafdelingen på Rigshospitalet og stå i spidsen for den samlede innovationsindsats på hospitalet.

Som hele Danmarks højtspecialiserede hospital ser vi innovation som en helt nødvendig indsats i arbejdet for at geare hospitalet til at kunne håndtere udfordringerne med den demografiske udvikling samt ikke mindst de forventninger, omverdenen berettiget har til et hospital med Rigshospitalets rolle i det danske sundhedsvæsen.

I budgetaftalen for 2020 har Regionsrådet i Hovedstaden besluttet, at der skal udarbejdes en samlet visions- og masterplan for Rigshospitalet. Visions- og masterplanen skal danne grundlag for en samlet renoverings- og byggeplan, som skal sikre, at Rigshospitalets ældre bygninger bringes op til nutidig standard.

Der etableres fysiske muligheder for produkt- og procesafprøvning i et realistisk klinisk miljø. Dette gælder både medarbejderdrevne innovationsprojekter og produktafprøvning i samarbejde med private aktører.

Samtidig arbejder vi tæt sammen med Ole Kirks Fond om at skabe verdens bedste hospital for børn og familier, BørneRiget. Denne ambition indfries ikke kun gennem mursten, men gennem strukturel og organisatorisk nytænkning.

Innovationschefen vil få et tæt samarbejde med den ansvarlige for innovation i BørneRiget, så den samlede innovationsindsats på Rigshospitalet er velkoordineret, og de gode ideer spredes hurtigt og gnidningsfrit. Fokus vil være på såvel produkt- som procesinnovation.

Rigshospitalet er desuden en af landets førende forskningsinstitutioner, og innovationschefen forventes også at kunne spotte muligheder for at kommercialisere relevante forskningsresultater til produkter med henblik på at skabe vækst og udvikling i hele hovedstadsregionen.

Vi søger en leder, der er vant til at arbejde i et stærkt, innovativt miljø og som hurtigt kan skabe de nødvendige relationer – både internt og eksternt, når de nødvendige kompetencer skal findes uden for de vante rammer. Vi forventer desuden, at innovationschefen aktivt deltager i og bidrager til igangværende proces med eksterne fonde om samarbejde på innovationsområdet.

Til at støtte innovationschefens arbejde forventer vi at etablere et board af interne og eksterne aktører, som kan rådgive i udvælgelsen at de projekter der vurderes at have den største impact for Rigshospitalet og det danske sundhedsvæsen.

Vi forventer, at den nye innovationschef

  • Har relevant længerevarende uddannelse, gerne sundhedsfaglig
  • Kan dokumentere erfaring med innovationsarbejde – både på strategisk og operationelt niveau
  • Har erfaring fra – eller dyb indsigt i - sundhedsvæsenet
  • Har en tydelig og faciliterende ledelsesstil
  • Er personligt, fagligt og strategisk stærk
Til gengæld tilbyder vi et af de mest spændende jobs på en af landets mest udfordrende og berigende arbejdspladser, så tøv ikke hvis du vil være med til at føre Rigshospitalet ind i fremtiden

Yderligere information

Hospitalsdirektør Per Christiansen 3545 5565

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til Aftale for chefer, og indplacering sker som stabschef

Ansættelsessamtale

Første samtale afholdes 26. februar. Der vil eventuelt indgå personlighedstest i ansættelsesforløbet.

Ansøgningsfrist

Mandag 17. februar kl. 12.00


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.