Innovativ butiksslagter til gårdbutik

Vi har brug for en kreativ og innovativ butiksslagter, som har prøvet at skære i lidt af hvert. 

Virksomheden har økologiske grise og limousine kvæg på gården.

De bliver slagtet ved nærmeste slagtehus og afhentet i halve kroppe, hver tirsdag morgen.

Herefter bliver kødet parteret til div. udskæringer, i løbet af tirsdag - onsdag - torsdag og fredag. Tirsdag og torsdag er pølsemageri dage.

Grise opskæres i løbet af den uge, hvor de er slagtet og kreaturer hænger til modning i eget kølerum i 14 dage.

Der bliver slagtet 1 kreatur og ca. 6-10 grise pr. uge.

Vi har brug for en slagter, som kan arbejde alene og samtidigt være en del af et hold, der trækker Johannesminde i den økologiske retning, med omtanke på de råvare vi arbejder med. 

Vi har brug for en slagter som kan partere fjerkræ, lam, gris og kreaturer. 

Vi har brug for en pølsemager som kan lave alt pålæg, spegepølser, røgvare, grill pølser osv., selvfølgelig i økologisk proces.

Vi sætter pris på en person som er kundeorienteret, med en ærlig tilgang til de produkter, som vi producerer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her