Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Innovativ butiksslagter til gårdbutik

Vi har brug for en kreativ og innovativ butiksslagter, som har prøvet at skære i lidt af hvert. 

Virksomheden har økologiske grise og limousine kvæg på gården.

De bliver slagtet ved nærmeste slagtehus og afhentet i halve kroppe, hver tirsdag morgen.

Herefter bliver kødet parteret til div. udskæringer, i løbet af tirsdag - onsdag - torsdag og fredag. Tirsdag og torsdag er pølsemageri dage.

Grise opskæres i løbet af den uge, hvor de er slagtet og kreaturer hænger til modning i eget kølerum i 14 dage.

Der bliver slagtet 1 kreatur og ca. 6-10 grise pr. uge.

Vi har brug for en slagter, som kan arbejde alene og samtidigt være en del af et hold, der trækker Johannesminde i den økologiske retning, med omtanke på de råvare vi arbejder med. 

Vi har brug for en slagter som kan partere fjerkræ, lam, gris og kreaturer. 

Vi har brug for en pølsemager som kan lave alt pålæg, spegepølser, røgvare, grill pølser osv., selvfølgelig i økologisk proces.

Vi sætter pris på en person som er kundeorienteret, med en ærlig tilgang til de produkter, som vi producerer.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329792710Phoenix-7af516a912018-04-12T00:00:00Innovativ butiksslagter til gårdbutik

Vi har brug for en kreativ og innovativ butiksslagter, som har prøvet at skære i lidt af hvert. 

Virksomheden har økologiske grise og limousine kvæg på gården.

De bliver slagtet ved nærmeste slagtehus og afhentet i halve kroppe, hver tirsdag morgen.

Herefter bliver kødet parteret til div. udskæringer, i løbet af tirsdag - onsdag - torsdag og fredag. Tirsdag og torsdag er pølsemageri dage.

Grise opskæres i løbet af den uge, hvor de er slagtet og kreaturer hænger til modning i eget kølerum i 14 dage.

Der bliver slagtet 1 kreatur og ca. 6-10 grise pr. uge.

Vi har brug for en slagter, som kan arbejde alene og samtidigt være en del af et hold, der trækker Johannesminde i den økologiske retning, med omtanke på de råvare vi arbejder med. 

Vi har brug for en slagter som kan partere fjerkræ, lam, gris og kreaturer. 

Vi har brug for en pølsemager som kan lave alt pålæg, spegepølser, røgvare, grill pølser osv., selvfølgelig i økologisk proces.

Vi sætter pris på en person som er kundeorienteret, med en ærlig tilgang til de produkter, som vi producerer.

2018-05-25T15:04:43.103 Vi har brug for en kreativ og innovativ butiksslagter, som har prøvet at skære i lidt af hvert. Virksomheden har økologiske grise og limousine kvæg på gården. De bliver slagtet ved nærmeste slagtehus og afhentet i halve kroppe, hver tirsdag morgen. Herefter bliver kødet parteret til div. udskæringer, i løbet af tirsdag - onsdag - torsdag og fredag. Tirsdag og torsdag er pølsemageri dage. Grise opskæres i løbet af den uge, hvor de er slagtet og kreaturer hænger til modning i eget kølerum i 14 dage. Der bliver slagtet 1 kreatur og ca. 6-10 grise pr. uge. Vi har brug for en slagter, som kan arbejde alene og samtidigt være en del af et hold, der trækker Johannesminde i den økologiske retning, med omtanke på de råvare vi arbejder med. Vi har brug for en slagter som kan partere fjerkræ, lam, gris og kreaturer. Vi har brug for en pølsemager som kan lave alt pålæg, spegepølser, røgvare, grill pølser osv., selvfølgelig i økologisk proces. Vi sætter pris på en person som er kundeorienteret, med en ærlig tilgang til de produkter, som vi producerer.11Jobnet7af516a9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-07T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhusEuropaDanmarkJyllandØstjyllandOdder3214095Tine Thybo11Boesvej 118660Skanderborg865241047DKDanmark156.056789009.81211000
tine@johannesminde.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent554124JobNet48083021000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7af516a9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7af516a9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7af516a9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7af516a9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgØnsker du et spændende job som medarbejder? Hos Tine Thybo tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12007991Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration354319814Tine Thybotine@johannesminde.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK