Innovativ og passioneret faglært kok

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du værktøjskassen i orden og værdsætter du et godt teamwork, så er det måske dig vi søger!

Din daglige arbejdsplads

Som kok hos os bliver du en del af et team på 10 kolleger, som dagligt servere mad til vores ca. 430-500 på to lokationer (kantine + satelit kantine) hos vores kunde i Hillerød på to lokationer. Vi er et team med forskellige personligheder og hvor humor er en vigtig ingrediens for vores gode teamwork. Vores mål er, at gæsterne får den bedste service og vi gør derfor meget for at kende vores gæster og gøre det lille ekstra.

Vores arbejdsdag er både harmonisk og hektisk. Vi har både dage hvor vi har god tid til at planlægge og dage hvor at det går rigtigt stærkt. Uanset hvad, prøver vi altid på at have det sjovt uanset tempoet. Vi er et team der gerne vil levere et godt resultat, om det er en klassisk bolognese til dagens ret eller om vi serverer en 4-retters menu med front cooking og kokkehatte.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner.

Dine primære opgaver bliver:

  • Tilberedning og anretning af dagens varme ret og små lune retter samt vegetariske retter
  • Menuplanlægning og planlægning af dagens opgaver
  • Gæste-, og mødeforplejning
  • Varebestilling og varemodtagelse
  • Hjælp til opvask og rengøring
  • Egenkontrol
  • Servicering af vores gæster

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr uge med gode arbejdsforhold, herunder overenskomst og normal arbejdstid mandag-fredag fra kl. 7:00 - 15:00. Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Hvem er du og hvad står du for?

Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for og fokus på, sund og bæredygtig mad.

  • Du er faguddannet kok og har nogle års erfaring fra kantiner eller i lignende køkken
  • Du er med på de nyeste trends i branchen og interessere dig for den gastronomiske udvikling
  • Du er velfunderet i det danske klassiske køkken
  • Du er en holdspiller, som ynder at skabe resultater sammen med det øvrige team
  • Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten, du har mange idéer og kan tænke ud af boksen, og så er du en teamplayer

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, og mulighederne i Compass Group er derfor mange. Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed, og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Innovativ og passioneret faglært kok

Har du værktøjskassen i orden og værdsætter du et godt teamwork, så er det måske dig vi søger!

Din daglige arbejdsplads

Som kok hos os bliver du en del af et team på 10 kolleger, som dagligt servere mad til vores ca. 430-500 på to lokationer (kantine + satelit kantine) hos vores kunde i Hillerød på to lokationer. Vi er et team med forskellige personligheder og hvor humor er en vigtig ingrediens for vores gode teamwork. Vores mål er, at gæsterne får den bedste service og vi gør derfor meget for at kende vores gæster og gøre det lille ekstra.

Vores arbejdsdag er både harmonisk og hektisk. Vi har både dage hvor vi har god tid til at planlægge og dage hvor at det går rigtigt stærkt. Uanset hvad, prøver vi altid på at have det sjovt uanset tempoet. Vi er et team der gerne vil levere et godt resultat, om det er en klassisk bolognese til dagens ret eller om vi serverer en 4-retters menu med front cooking og kokkehatte.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder

Glæd dig til et anderledes og udfordrende job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner.

Dine primære opgaver bliver:

  • Tilberedning og anretning af dagens varme ret og små lune retter samt vegetariske retter
  • Menuplanlægning og planlægning af dagens opgaver
  • Gæste-, og mødeforplejning
  • Varebestilling og varemodtagelse
  • Hjælp til opvask og rengøring
  • Egenkontrol
  • Servicering af vores gæster

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr uge med gode arbejdsforhold, herunder overenskomst og normal arbejdstid mandag-fredag fra kl. 7:00 - 15:00. Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Hvem er du og hvad står du for?

Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for og fokus på, sund og bæredygtig mad.

  • Du er faguddannet kok og har nogle års erfaring fra kantiner eller i lignende køkken
  • Du er med på de nyeste trends i branchen og interessere dig for den gastronomiske udvikling
  • Du er velfunderet i det danske klassiske køkken
  • Du er en holdspiller, som ynder at skabe resultater sammen med det øvrige team
  • Du er fagligt dygtig og går ikke på kompromis med kvaliteten, du har mange idéer og kan tænke ud af boksen, og så er du en teamplayer

Hvorfor Compass Group Danmark?

Compass Group Danmark driver personalekantiner for mange af Danmarks mest kendte virksomheder, og mulighederne i Compass Group er derfor mange. Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden med fokus på duft, smag, farver, sæson, variation og sundhed, og vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed og madspild.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.