Inspektør med fokus på ledelsessystemer og audit søges til jernbaneområdet i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Vi får flere og flere opgaver og søger derfor forstærkning til vores tilsynsteam, der blandt andet arbejder med certificering af jernbanevirksomheder. Kunne du tænke dig at arbejde i krydsfeltet mellem det politiske og det praktiske, så er det måske dig, der skal være vores nye kollega? 
 
Dine væsentligste opgaver vil være at: 
 
• lede og deltage i audits og inspektioner hos virksomhederne i branchen 
• medvirke til at udvikle virksomhedernes sikkerhedsledelsessystemer 
• medvirke til fortsat forbedring af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens tilsynsindsats 
• bidrage til at sikre en sammenhæng mellem det, der sker på europæisk plan og udviklingen i Danmark 
 
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med engagerede kolleger og en travl arbejdsdag, hvor vi også prioriterer, at der er sammenhæng mellem fritid og familieliv. 
 
En af tilsynsteamets hovedopgaver er at føre tilsyn med, at virksomhederne har et velfungerende ledelsessystem. Herudover gennemfører vi også inspektioner, indsamler og behandler data om ulykker og hændelser på den danske jernbane samt andre opgaver i forbindelse med tilsyn med jernbanesikkerheden. 
 
Vi forventer, at du har: 
 
• En uddannelse fx som ingeniør, cand.techn.soc. eller lignende  
• Et godt kendskab til ledelsessystemer  
• Erfaring med audit 
• Gode evner til at kommunikere i skrift og tale 
• Flair for anvendelse af IT-værktøjer, både administrative og tekniske 
• Evne til at formidle komplekse problemstillinger i et letforståeligt sprog 
 
Du må endvidere gerne have: 
 
• En naturlig og afbalanceret gennemslagskraft  
• Interesse for jernbaneområdet 
• En analytisk og systematisk tilgang dine opgaver 
 
Du kommer til at indgå i et team af engagerede og hjælpsomme kolleger, der arbejder for de fælles mål. Vi forventer, at du er god til både at arbejde selvstændigt og i teams. Du kommer til at arbejde i Center for marked og kollektiv trafik, indenfor jernbaneområdet. 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. 
 
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen – hvem er vi… 
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart, samt regulering af bygge- og boligområdet. 
 
Vi er en åben og udadvendt organisation, placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder.   
 
Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Ud over et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver. 
 
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
Læs mere om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen på www.tbst.dk 
 
Yderligere information 
Du kan få mere at vide om stillingen hos Birte Pedersen på tlf. 41 78 04 63.  
Der vil eventuelt indgå tests i rekrutteringsforløbet. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk senest den 18. februar 2018. 
 
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 8 eller 9. 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor?

Moderniseringsstyrelsen

Kan du udvikle styringen i den offentlige sektor? Og kan du sørge for det bliver implementeret? Er du blandt de fagligt bedste? Er du ambitiøs på egne og samfundets vegne? Kan du tænke store tanker og stille skarpt på detaljen? Om stillingen I Moder...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Forandringskonsulent

Banedanmark

Vil du være med til at føre det nye signalsystem fra tanke til handling? Banedanmark er i gang med en fornyelse af signalteknologien på den danske Jernbane. Vi fornyer de eksisterende signalsystemer med nye computerbaserede signal- og togkontrolsyst...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi Antropologi og sociologi bidrager til det danske samfund på en lang række områder. Forskere på Institut for Antropologi arbejder med projekter, der spænder fra betydningen af klimafor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...