Inspirerende fagperson inden for elektrikerområdet med mod på at blive underviser

Inspirerende fagperson inden for elektrikerområdet med mod på at blive underviser

Kunne du efter flere år som f.eks. overmontør, sælger eller tekniker tænke dig at bruge dine erfaringer og din faglighed til at prøve noget helt andet?

El & Automatik på Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger en inspirerende og fagligt erfaren el-person til job som underviser.

Du er nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du brænder for at kunne dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den nye generation af Danmarks dygtigste elektrikere og automatikteknikere.

Vi er er på udkig efter en ny kollega med et stort engagement og positive værdier og som har en bred el-teknisk erfaring og solide kompetencer inden for et eller flere af følgende områder:

  • Installationsteknik og belysning
  • Styring og regulering
  • Bygningsautomatik og energi
  • Automatik og proces
  • Alarm og brand
Et job som underviser vil kalde på nogle andre kvaliteter i dig, end du måske har brugt før. Du skal kunne fange elevernes interesse i din formidling af faget på såvel de grundlæggende som på de mere avancerede niveauer af uddannelsen. Måske har du tidligere arbejdet med motivation af unge mennesker og ved, at du vil være rigtig god til det.

Formelt skal du komme med minimum 5 års erfaring som elektriker, automatiktekniker eller tilsvarende og have suppleret din faglige uddannelse med overbygning som f.eks. el-installatør eller lignende. Desuden skal du have eller være villig til at erhverve to gymnasiale fag.

Som person har du et godt humør og ser lyst på tingene, også selv om det ikke altid lige går som planlagt!

Du vil komme til en afdeling i vækst, hvor rammer og teknologi er moderne og opdaterede. Vi er midlertidigt flyttet i lokaler i den nordlige del af Vejle, mens vi venter på bygning af et nyt teknologihus som ramme for innovation og de fremtidige uddannelser.

Vi arbejder i velfungerende teams om forløbene og dine nye kolleger vil tage godt imod dig og hjælpe dig til rette i en ny og spændende hverdag som underviser. Der bliver rig mulighed for indflydelse og for at sætte dine personlige fingeraftryk på uddannelsesforløbene.

Du skal være indstillet på, at dit nye job som underviser indebærer personlig udvikling og at du vil komme til at deltage i uddannelse, som gør dig til en kvalificeret formidler.

Hvis dette lyder som dit nye drømmejob, så venter vi bare på at høre fra dig!

Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 18. februar 2018. Vi gennemgår ansøgningerne løbende og gennemfører første samtalerunde tirsdag den 20. februar og anden samtalerunde fredag den 23. februar. Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med rekrutteringen vil blive anvendt en personprofil.

 

Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med løn, pension og ansættelse ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7. Begyndelsesløn forhandles efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring.

For den rette ansøger, der mangler visse formelle forudsætninger, udarbejder vi sammen en plan om videreuddannelse efter ansættelsen.
 

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige pædagogiske forudsætninger skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet pædagogisk diplomuddannelse eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

 

Lyst til at vide mere?

Du kan finde yderligere informationer om SDE på www.sde.dk og du er mere end velkommen til at ringe til afdelingsleder Jonas Skovgaard Rasmussen på telefon 2270 1321 for en snak om stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Underviser til IT-området

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle

Har du lyst og potentiale til at blive en inspirerende underviser inden for IT-området?På Syddansk Erhvervsskole i Vejle, i IT Data, oplever vi i øjeblikket en stigning i aktivitetsniveauet inden for datatekniker- og IT-supporteruddannelserne. Den p...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Underviser søges til EUD Business på Campus Vejle.

Campus Vejle

Med tiltrædelse den 1. april søger vi en fuldtidsunderviser på EUD business erhvervsuddannelsen inden for handel og detail. På EUD business arbejder vi projektorienteret, og vi udvikler løbende på uddannelsen og de aktiviteter, vi laver sammen med d...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Underviser til Chaufføruddannelserne

EUC Lillebælt

Underviser til ChaufføruddannelserneDa en vores dygtige undervisere har fået nyt job, søger vi en ny kollega til undervisning på uddannelserne inden for godstransportområdet.Vi er en af Danmarks førende transportskoler og tilbyder undervisning til s...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Passioneret faglærer søges til STU

Bøgelund Center For Udvikling

Vi søger en faglærer, som er rummelig i mødet med vores målgruppe.Og som kan være medskabende i en bærerdygtig udvikling. Bøgelund Center For Udvikling søger faglærer til en 32-37 timers stilling i Job Gruppen.Målgruppen er sent udviklede unge og vo...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Vikar til grundforløbet på elektrikeruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle

Vikar til grundforløbet på elektrikeruddannelsenSyddansk Erhvervsskole i Grindsted søger inspirerende timelærer til undervisning på grundforløbet på to erhvervsuddannelser nogle få timer om ugen:elektrikerautomatikteknikerDu har kompetencer til at u...