Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inspirerende kokkefaglærer med flair for bæredygtig og økologisk køkkenproduktion

Er du vant til at have mange bolde i luften, har du overskud selv i pressede situationer og i en uforudsigelig hverdag - og brænder du for at få den bedste udgave frem i de mennesker du omgiver dig med? Vil du samtidig være med til at skabe begejstring hos unge og ældre og realisere deres drøm om en karriere inden for gastronomien? Så er du måske en af de kokkefaglærer Hotel- og Restaurantskolen står og mangler.

Som faglærer på Hotel- og Restaurantskolen bliver du en del af vores spændende rejse mod at løfte gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Vi vil skabe en fagskole, der gennem stimulerende læringsrammer og en høj standard i egen praksis vil medvirke til at højne både det faglige niveau og elevernes trivsel.

 

Teamet

Du/I bliver en del af et lærerteam, der består af seks til syv faste medarbejdere. Vi er et team, der har høje faglige og pædagogiske ambitioner, højt til loftet og en eksperimenterende, nysgerrig tilgang til vores fag, vores håndværk og til undervisning generelt.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver

Som kokkefaglærer på Hotel- og Restaurantskolen forventer vi, at du med sikker hånd og stor erfaring kan arbejde med sæson, økologi og bæredygtighed på et højt fagligt niveau. Samtidig kan du videregive og undervise i de grundlæggende færdigheder, der skaber gode kokke. Vi ønsker, at de elever vi uddanner, vil kunne fortsætte og videreudvikle gastronomien i København, hvor ambitionerne er tårnhøje. Både branchens og elevernes forventninger til skolen er høje, og du skal med en nysgerrig tilgang til faglighed og håndværk kunne motivere og engagere vores kokkeelever.  

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Sikre at undervisningen af vores elever bliver med høj faglighed og med en nærværende og anerkendende tilgang
  • Indgå i samarbejde med dit team for udvikling, planlægning og eksekvering af undervisning i konstruktivt og tæt samarbejde
  • Skabe bro mellem vores undervisning og de trends og tendenser, der rører sig inden for gastronomien

 

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet kok, eventuelt med supplerende uddannelse, og har minimum fem års erhvervserfaring, også gerne fra de nyskabende high end-restauranter.
  • Ikke nødvendigvis har undervisningserfaring, men som person er pædagogisk anlagt, ordentlig, positiv samt konstruktiv i din omgang med andre mennesker.
  • Besidder stærke kompetencer inden for bæredygtig og økologisk køkkenproduktion og har en høj overligger i forhold til kulinarisk kvalitet og produktion med friske råvarer.
  • Gerne kan se, hvordan skolens boglige fag kobles til faglige, hvilket er et stort plus. Det gælder både naturfag, dansk eller kalkulation/iværksætteri. Vores mål er at de mere boglige fag også tager afsæt i vores håndværk.
  • Har lyst og energi til at være sammen med og inspirere både unge og ældre elever med din faglige stolthed og begejstring for dit fag, som både er forbilledlig og smittende på eleverne
  • Er omstillingsparat i den forstand, at din hverdag med vores elever ikke altid går som du har planlagt
  • Er tillidsvækkende og kan være et forbillede for unge
  • Er god til at samarbejde med mange forskellige medarbejdergrupper
  • Har lyst til at arbejde på en skole, der er under forandring og står midt i implementeringen af en ny strategi

 

Vi tilbyder dig

Et udfordrende job med gastronomi, mennesker og læring i centrum på en skole med fokus på forandring og udvikling. Vi byder på et uformelt miljø med engagerede kolleger og en frokostordning, der er værd at prale af.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingerne ønskes besat pr. 1. april eller så hurtigt som muligt. Du/I ansættes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår. Lønnen fastsættes efter Cirkulære om aftale om løn for lærere ansat på tjenestemandslignende vilkår ved erhvervsskoler, og der er til stillingerne knyttet en pensionsordning på 18%.

Stillingerne er på 37 timer om ugen inkl. god frokost og vil typisk være i tidsrummet 08-17. Ved større arrangementer kan weekend- og aftenarbejde dog forekomme.

Vi gør opmærksom på, at vi har røgfri arbejdstid.

I forbindelse med ansættelsen indhentes børneattest.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Søren Engel på telefonnummer 21342002.

 

Ansøgning og deadline

Send os en begrundet ansøgning og CV senest den 28. februar. Vi modtager kun ansøgninger via link på vores hjemmeside.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 9 og 10.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Om Hotel- og Restaurantskolen

Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 140 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX, HTX og kursusvirksomhed og uddanner dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi her https://hrs.dk/wp-content/uploads/sites/6/2019/06/hrs-strategi-samlet-short-komprimeret.pdf. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.