Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inspirerende leder til bygherrerådgivning

Dit team og din ledelsesopgave
Med reference til afdelingschefen for bygherrerådgivning bliver du som leder ansvarlig for en afdeling i vækst med pt. 10 bygherrerådgivere. Afdelingen er kendt for sit høje kompetenceniveau, og det bliver din primære opgave at sikre en fortsat positiv udvikling.

Vi oplever en stor tilgang af projekter inden for både det private og offentlige marked, og vi er som bygherrerådgivere involveret i mange interessante byggerier, hvor vi er rådgivere for en række markante bygherrer i forbindelse med bl.a. kontorbyggerier, boliger, kulturbyggerier, institutioner og shoppingcentre.

Dine primære opgaver i stillingen vil være at:

 • Videreudvikle afdelingen med udgangspunkt i Swecos strategi
 • Inspirere og motivere medarbejderne i afdelingen
 • Have fokus på salg og salgsledelse i forhold til afdelingens ydelser
 • Indgå i ledergruppen for Bygherrerådgivning og arbejdet omkring en landsdækkende enhed
 • Varetagelse af egne opgaver
 • Du sikrer naturligvis den daglige ledelse og drift i forhold til dit team samt projekternes fremdrift. Dvs. at du sikrer en god løbende sparring i dit team og med dine ledelseskolleger, er ansvarlig for rekruttering, fastholdelse og udvikling af dine medarbejdere, ressourceplanlægning og bemanding af projekterne, sikrer den succesfulde projekteksekvering, følger op på kundetilfredshed m.m.

  Du deltager efter behov i udarbejdelsen af tilbud, herunder kvalitetssikring af prissætning inden for dit fagområde, og som del af ledelsesteamet bidrager du til implementering af processer for effektiv projekteksekvering, kvalitetssikring i projekterne samt udarbejdelse af handlingsplaner for afdelingen, der understøtter virksomhedens strategi.

  Engageret og resultatorienteret
  Du er højst sandsynligt ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende. Du har erfaring med bygherrerådgivning, byggeledelse og/eller projektledelse, hvor du har haft ansvar for tid, økonomi og kvalitet – gerne fra flere roller som enten bygherre, rådgiver og/eller entreprenør. Vigtigst er dog, at du har erfaring fra rådgiverbranchen samt ledelseserfaring.

  Som person er du positiv, engageret og resultatorienteret. Samtidig er du kendt som en, der motiverer og inspirerer dine omgivelser, og du er god til at opbygge og fastholde relationer til såvel medarbejdere som kunder og samarbejdspartnere.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.