Inspirerende og visionær leder søges til Sorø Skovbørnehave

Brænder du for at lede en børnehave, som er i skoven hver dag og hvor svampejagt, knoglefund, bålmad og eventyrfortælling er en skøn og naturlig del af hverdagen?

 

Hvis du kan svare ja til det, og du samtidig er stærkt pædagogisk funderet og har solide administrative kompetencer, så er du måske vores nye leder.

 

Vi søger en erfaren leder på 37 timer pr. uge (dog uden højeste tjenestetid) til vores skønne børnehave på Frederiksberg i Sorø. Stillingen er med tiltrædelse 01.06.2020.

Du vil blive en del af en engageret og dygtig personalegruppe på 6 ansatte fordelt på to stuer, Haletudserne og Skarnbasserne. Da vi er en lille personalegruppe, er det vigtigt, at der er plads til forskellighed, til gode og til tider skøre ideer og til humor imellem os.

 

Vi lægger stor vægt på nærhed, tryghed og tid til fordybelse og arbejder grundlæggende anerkendende og narrativt. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Sorø Kommunes stærke børnefællesskaber (pejlemærker). Vi arbejder ud fra læreplaner og med SMTTE-modeller. Vi forventer, at du kan inspirere os i det pædagogiske arbejde og ikke mindst den pædagogiske linje. Vi forventer kendskab til og erfaring med de nye styrkede læreplaner.

 

Børnehaven ligger naturskønt, kun et stenkast fra skoven, og da naturen er en fast del af vores hverdag, som vi værner om og passer på, er vi stolte af at have De Grønne Spirers grønne flag samt at være valgt som fyrtårnsinstitution i et projekt fra Center for Børn og Natur.

 

Ud over de fantastiske medarbejdere vil du komme til at bruge omkring halvdelen af din arbejdstid sammen med 44 skønne og friske børn i alderen 3-6 år, så det er vigtigt, at du brænder for det pædagogiske arbejde direkte med børnene og kollegerne, på gulvet så vel som i skovbunden.

Vi vægter derfor, at du holder af at færdes i naturen og er nysgerrig på den viden og de oplevelser, der venter der.

 

Sorø Skovbørnehave er en puljeinstitution, hvilket vil sige, at vi er en forældredrevet børnehave, som har driftsoverenskomst med Sorø Kommune. Du vil derfor have et tæt samarbejde med en aktiv forældrebestyrelse, som har ansvar for driften og de overordnede linjer i børnehaven. Du vil også komme til at samarbejde med en engageret forældregruppe. Det er derfor vigtigt, at du som pædagogisk leder mestrer samarbejdet samt en god og anerkendende kommunikation - ikke kun med din personalegruppe og børnene, men også med bestyrelse og forældre.

 

Ud over arbejdet med børnene vil du have administrative opgaver som varetagelse af ventelisten, udarbejdelse af mødeplan, regnskab med og indberetning af ferie og fravær, GDPR, lønindberetning, økonomistyring, møder med samarbejdspartnere m.m., og det er vigtigt, at du har solid erfaring med disse områder.

 

Opsummeret har vi brug for, at du er:

 • Erfaren som leder af en daginstitution
 • Anerkendende i din omgangsform og ledelsesstil
 • En inspirerende og retningssættende pædagogisk leder
 • Loyal og ærlig
 • Stabil og imødekommende
 • Frisk på at tilbringe tid i skoven
 • Positiv, konstruktiv og god til at kommunikere
 • Struktureret og god til at planlægge, koordinere og prioritere
 • En kompetent og lærenem IT-bruger
 • Kompetent i løsningen af de administrative opgaver
 • Har en diplomuddannelse eller anden ledelsesmæssig uddannelse

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Vi opfordrer til, at du kommer forbi og møder os, inden du afleverer din ansøgning. Kontakt da konstitueret leder Victoria Tzara på tlf. 30 31 27 35 og lav en aftale.

 

Læs mere om os på www.skovbh.dk eller kontakt konstitueret leder Victoria Tzara på tlf. 30 31 27 35 eller formand for bestyrelsen Julie Veje Bastholm, på tlf. 22 99 27 67.

 

Din ansøgning skal være os i hænde senest mandag d. 13.april 2020.

Send din ansøgning elektronisk til formand for bestyrelsen Julie Veje Bastholm på mail: julie@skovbh.dk.

 

Pga. den nuværende situation med coronavirus har vi endnu ikke fastlagt datoer for samtalerunder, men vil offentliggøre det, så snart vi kan.

 

Løn ifølge overenskomst med BUPL.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Centerleder til børne- og ungeområdet

Faxe Kommune

Haslev
Centerleder der tør gå helt nye veje på børne- og ungeområdet Tør du udfordre plejer og skabe helt nye løsninger på et presset børne- og ungeområde? Har du pondus til at gøre det i direkte samarbejde og dialog med børnene og familierne og på tværs a...
Indrykket:24. marts 2020

Centerleder til børne- og ungeområdet

Faxe Kommune

Haslev
Centerleder der tør gå helt nye veje på børne- og ungeområdet Tør du udfordre plejer og skabe helt nye løsninger på et presset børne- og ungeområde? Har du pondus til at gøre det i direkte samarbejde og dialog med børnene og familierne og på tværs a...
Indrykket:24. marts 2020

Leder til Ortopædkirurgisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Sorø
Ønsker du at bedrive ledelse med fokus på lægefaglighed, organisationsudvikling og patientorientering? Og vil du via din ledelse gøre en forskel for sygehuset, patienterne og personalet på Ortopædkirurgisk Afdeling på Nykøbing Falster Sygehus? Vi sø...
Indrykket:27. marts 2020

Dynamisk leder søges til afsnittet for Integration i Jobcenter Roskilde

Roskilde Kommune - Jobcenter

Roskilde
Roskilde Kommune søger en afsnitsleder til Integration, som har det samlede ansvar for integrationsindsatsen under borgernes første 5 år i Roskilde Kommune. Fra den 1. januar 2020 er integrationsområdet en del af Jobcenter Roskilde, og organisatione...
Indrykket:4. marts 2020

Jernbanesikkerhedsansvarlig (m/?w/?d)

SPITZKE SE

Køge
Kender du kravene i de relevante retningslinjer og krav til sikkerhedsstyring og kan integrere dem i eksisterende processer? Så se her. Vi leder efter en sikkerhedsadministrator for jernbanetransportvirksomheder lokale driftsledere til vores afdelin...
Indrykket:25. marts 2020