Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Installationstekniker Herlev


Vi leder efter en tekniker til installation og modernisering af elevatorer til KONE i Herlev.

I denne rolle vil du dagligt arbejde med at forbedre lifternes pålidelighed, miljøeffektivitet, komfort og udseende. Du er ansvarlig for at sikre, at de lever op til de nyeste standarder for tilgængelighed og sikkerhed. Du vil arbejde med komplette udskiftninger af elevatorer, modernisering / opgradering af elevatorer og komponentopgraderinger.

Du har som minimum en uddannelsesspecialisering fra elektronik / automatisering / bygning og installationsteknologi eller hvad vi anser for lignende, og samtidig skal du kunne lide praktisk arbejde. Arbejdet er delvist fysisk, og der opstår tunge løft. Det er godt, hvis du har et par års erfaring med at arbejde fra tekniske installationer, og erfaring fra elevatorindustrien værdsættes meget højt. Hvis du har viden om og erfaring med at arbejde inden for elektricitet, ser vi det som værdifuldt. Krav B Kørekort.

Du starter hjemmefra og tager en servicebil til de forskellige projekter. Arbejdet er stort set uafhængigt og involverer meget kundekontakt. For at hjælpe dig har du erfarne kolleger, støttende vejledere samt veletablerede rutiner og arbejdsmetoder. I begyndelsen af ??din ansættelse arbejder du sammen med en kollega, og du får en solid introduktion, så du får gode betingelser for at få succes i dit job.

Vi lægger stor vægt på dine personlige kvaliteter - Du skal være engageret med stor interesse for teknologi kombineret med en evne til at løse tekniske problemer. Du er god til at følge instruktionerne samt instruere andre.

Om ansøgningen

Udvælgelse af kandidater finder sted løbende, og vi vil gerne modtage din ansøgning og CV via knappen "send ansøgning" inden 22.02.2021.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Distriktschef Peter Ian Larsen +45 22 70 31 10 eller  rekrutteringsspecialist Lena Sjö, +46 10218 40 30

Beliggenhed: Københavnsområdet og Sjælland

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.