Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Institut- / centerleder

Afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund ved University College Lillebælt søger en videncenterleder med forskningserfaring inden for teknologi- og fagdidaktik samt design og brug af læremidler.

I afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund søger vi til 1. juni 2018 en videncenterleder, som skal være med til at sætte retning og udvikle det nationale videncenter for læremidler, Læremiddel.dk. Som leder af Læremiddel.dk får du et særligt ansvar for at udvikle og lede teknologididaktiske forsknings- og udviklingsprojekter samt skabe et inspirerende og samarbejdende miljø, der understøtter medarbejdernes faglige udvikling.

Læremiddel.dk er et partnerskab mellem professionshøjskolerne Absalon, UC Syd og UCL. Læremiddel.dk har hovedsæde i UCL, Center for Anvendt Skoleforskning, der er karakteriseret ved at koble empirisk forskning og anvendelse af Mixed Methods med didaktisk refleksion og teoriudvikling. Du vil derfor komme til at indgå i et stærkt forskningsteam, der samarbejder om at øge kvaliteten i de pædagogiske og samfundsfaglige professionsuddannelser og professionernes virkefelt.

Dine opgaver og ansvarsområder

 • At forske i design, produktion, distribution af læremidler med særligt fokus på didaktiske problemstillinger vedrørende tegn, tekster og teknologi.
 • At designe, lede og evaluere forsknings- og udviklingsprojekter og skaffe ekstern finansiering til disse.
 • Administrere projektøkonomi samt stå for kvalitetssikring og projektstyring.
 • At udvikle, organisere og understøtte faglige arbejdsfællesskaber, herunder vejledning af ph.d.-studerende og faglig sparring af kolleger.
 • At bidrage til udvikling og videnbasering af de pædagogiske og samfundsfaglige professionsuddannelser.
 • At fremme og bidrage til den videnskabelige publicering i UCL og bidrage til formidlingen til aftagere samt andre interessenter.
 • At videreudvikle Center for Anvendt Skoleforsknings samarbejde med professionsfeltet: Skoler, institutioner, organisationer, kommuner og regioner.
 • At styrke den internationale dimension i forhold til forskning og udvikling og samarbejdet med relevante forskningsmiljøer.
 • At varetage undervisnings- og vejledningsopgaver i forhold til kolleger og studerende.

Din baggrund og erfaring

 • Du har forskningskompetence svarende til minimum ph.d.-niveau og en dokumenteret forskningsfaglig profil, hvor du har forsket i didaktiske problemstillinger, skoleudvikling og pædagogisk ledelse.
 • Erfaring med ledelse af udviklings- og forskningsprojekter, herunder dokumenterede resultater i forhold til finansiering. Gerne erfaringer fra projekter med praksispartnere.
 • Indsigt i grundskoleområdet og læreruddannelsen.
 • Undervisningserfaring og erfaring med uddannelsesudvikling.
 • Forskningsresultater på nationalt og internationalt niveau og erfaringer med videnskabelig publicering.
 • Erfaring med deltagelse i relevante nationale og internationale netværk.
 • Personlige kvalifikationer: Miljøskabende holdspiller med stærkt strategisk blik for udviklingen af professionen og med et engagerende blik for den enkelte medarbejders engagement og kompetencer.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen kan rettes til forskningschef, docent Thomas Illum Hansen på mail thih@ucl.dk eller på telefon 3058 1523.

Arbejdssted

Du vil som videncenterleder blive tilknyttet til afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund ved University College Lillebælt, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til AC overenskomsten, samt organisationsaftale for undervisere ved erhvervsakademier og professionshøjskoler mfl.

Ansættelsen er omfattet af bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved professionshøjskoler mfl., samt bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse mv. af undervisere ved professionshøjskoler mfl. 

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansøgningsfrist m.v.

Ansøgning, CV, publikationsliste og andre relevante bilag sendes via www.ucl.dk/job senest den 25. april 2018.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her