Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab søger 2 timelønnede betjentafløsere til at assistere ved besætningsbesøg og i projektarbejde

Sektion for Produktion, Ernæring og Sundhed under Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab huser områder som husdyrproduktion – kvæg og kvægsundhed, husdyrproduktion – svin og svinesygdomme samt ernæring og minkproduktion. Kerneområderne omfatter undervisning og forskning i produktion og sundhed hos husdyr og et hovedformål i faggruppen er at øge samarbejdet mellem de veterinære og agronomielle fagområder. Stillingen er af 5 årig varighed med start den 1. marts 2018 eller snarest derefter. 
 
Arbejdsopgaver  
Du vil indgå i et team på 6-8 timelønnede betjentafløsere, som skal assistere ved besætningsbesøg, bl.a. i "Svineugen" samt andre besætningsbesøg i faggruppen (svin, kvæg, mink). I vil også kunne deltage i diverse besætningsrelateret projektarbejde. Arbejdet udgør i gennemsnit 3-5 timer om ugen, men optræder mest som samlede intervaller, hvor et besætningsbesøg f.eks. kan vare 8-12 timer inkl. transport. Betjentafløserne kan frit dele vagterne imellem sig.  
 
Kvalifikationer  

  • Du skal have kørekort  
  • Du skal have et robust fysisk og psykisk helbred  
  • Du er praktisk anlagt, hjælpsom og ikke bange for at tage fat  
  • Det vil være en fordel, hvis ansøgerne er Dyrlæge- eller Animal Science studerende - gerne på bachelor-delen og har erfaring med omgang af store husdyr.  
  • Du skal kunne tale dansk, da vi kommunikerer meget med landmænd  
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden 3F (www.3fkbh.dk).  
 
Ansøgning  
Ansøgning inkl. CV via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag den 20. februar 2018. Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugen efter ansøgningsfristen.  
 
Spørgsmål  
Eventuelle spørgsmål til stillingerne rettes til Lektor Helle Stege, mail hst@sund.ku.dk eller på mobil 2381 2514.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her