Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab søger 2 timelønnede betjentafløsere til at assistere ved besætningsbesøg og i projektarbejde

Sektion for Produktion, Ernæring og Sundhed under Institut for Veterinær- og Husdyrvidenskab huser områder som husdyrproduktion – kvæg og kvægsundhed, husdyrproduktion – svin og svinesygdomme samt ernæring og minkproduktion. Kerneområderne omfatter undervisning og forskning i produktion og sundhed hos husdyr og et hovedformål i faggruppen er at øge samarbejdet mellem de veterinære og agronomielle fagområder. Stillingen er af 5 årig varighed med start den 1. marts 2018 eller snarest derefter. 
 
Arbejdsopgaver  
Du vil indgå i et team på 6-8 timelønnede betjentafløsere, som skal assistere ved besætningsbesøg, bl.a. i "Svineugen" samt andre besætningsbesøg i faggruppen (svin, kvæg, mink). I vil også kunne deltage i diverse besætningsrelateret projektarbejde. Arbejdet udgør i gennemsnit 3-5 timer om ugen, men optræder mest som samlede intervaller, hvor et besætningsbesøg f.eks. kan vare 8-12 timer inkl. transport. Betjentafløserne kan frit dele vagterne imellem sig.  
 
Kvalifikationer  

  • Du skal have kørekort  
  • Du skal have et robust fysisk og psykisk helbred  
  • Du er praktisk anlagt, hjælpsom og ikke bange for at tage fat  
  • Det vil være en fordel, hvis ansøgerne er Dyrlæge- eller Animal Science studerende - gerne på bachelor-delen og har erfaring med omgang af store husdyr.  
  • Du skal kunne tale dansk, da vi kommunikerer meget med landmænd  
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen besættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for Lager- og handelsarbejdere i hovedstaden 3F (www.3fkbh.dk).  
 
Ansøgning  
Ansøgning inkl. CV via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag den 20. februar 2018. Ansættelsessamtaler vil finde sted i ugen efter ansøgningsfristen.  
 
Spørgsmål  
Eventuelle spørgsmål til stillingerne rettes til Lektor Helle Stege, mail hst@sund.ku.dk eller på mobil 2381 2514.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Dyreassistent til Klinisk Biokemisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Klinisk Biokemisk Afdeling KBA

København
Har du lyst til arbejde med forsøgsdyr, og kan du lide en hverdag, hvor du er med til at tilrettelægge din egen arbejdsdag? Så er du måske vores nye kollega, da vi i Klinisk Biokemisk Afdeling søger en dyreassistent til vores forskningsgruppe pr. 1....