Institutadministrator til SAXO-instituttet

Institutadministrator til SAXO-Instituttet 
 
Vi søger en dynamisk institutadministrator, der kan udvikle og lede administrationen og i samarbejde med den øvrige ledelse tage ansvar for den overordnede styring af instituttet. Stillingen, der er en fuldtidsstilling, er til besættelse snarest muligt. 
 
Institutadministratoren vil skulle samarbejde med både det videnskabelige og det administrative personale, og du vil have det daglige ansvar for at koordinere og lede instituttets 13 dygtige administrative medarbejdere, som ser frem til at få en aktiv leder. Du bliver desuden administrationens bindeled til universitetets øvre administration, og du får selv afgørende indflydelse på jobbets udvikling i vekselvirkning med instituttets øvrige ledelse og de administrative medarbejdere. Institutadministratoren refererertil institutlederen og indgår i instituttets ledelsesgruppe. 
 
Institutadministratorens ansvarsområder: 
Dine ansvarsområder vil være: 

  • daglige ledelse af instituttets administration og dennes kerneområder: økonomi, studieadministration og forskningssupport. 
  • overordnet økonomistyring: budgettering, budgetopfølgning og årsafslutning. 
  • styring af og overblik over eksterne bevillinger. 
  • kompetenceudvikling af den administrative medarbejdergruppe samt HR-relaterede opgaver, såsom APV-opfølgning. 
 
Kvalifikationer: 
Vi søger en person med en relevant akademisk uddannelse, der: 
  • har erfaring inden for administrativ ledelse, økonomistyring og budgetlægning i lignende organisationer, gerne fra universitetsverdenen eller fra anden uddannelsesinstitution. 
  • har et godt kendskab til administrative it-værktøjer, administrativ planlægning og projektkoordinering. 
  • er en dygtig forandringsleder, som med faglig tyngde kan bidrage til administrativ organisering med henblik på at sikre dels udvikling og rationalisering af arbejdsgange og rutiner, dels effektiv og serviceorienteret administration på instituttet. 
  • kan udøve anerkendende personaleledelse med fokus på at inddrage og motivere medarbejderne. 
  • er en dygtig og erfaren kommunikator, både mundtligt og skriftligt på dansk og på engelsk. 
Ansættelse vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC med indplacering som Chefkonsulent samt mulighed for at forhandle tillæg. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til institutleder Stuart James Ward, tlf. 35 32 81 64 eller mail stuart@hum.ku.dk 
 
Ansøgning 
Send elektronisk ansøgning, bilagt CV samt dokumentation for uddannelse via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være universitetet i hænde senest den 5. marts 2018. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11-12. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Vores arbejdsplads 
Saxo-Instituttet uddanner og forsker på centrale felter inden for kultur og historie og bidrager aktivt til samfundets kritiske selvrefleksion og relevansen af historisk forståelse i relation til nutidige problemstillinger. Der er omkring 150 ansatte på Saxo fordelt på fagområderne Europæisk Etnologi, Forhistorisk og Klassisk Arkæologi, Græsk og Latin, og Historie. Instituttet er desuden vært for flere centre, der spænder fra tekstilforskning over humanistisk sundhedsforskning til avancerede migrationsstudier. Se venligst hjemmesiden: saxo.ku.dk. 
 
Det Humanistiske Fakultet har ca. 13.000 studerende fordelt på mere end 50 forskellige fag. De humanistiske uddannelser handler om menneskets sprog, litteratur, kultur og kommunikation. Vi er ca. 800 forskere og undervisere og ca. 400 administrative medarbejdere på Fakultetet. Se vores hjemmeside www.hum.ku.dk. Vi bor ved Islands Brygge Metrostation. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Team Lead - Account Management EMEA

Falcon.io ApS

We are looking for a Team Lead for our EMEA Account Management team here in Copenhagen with a specific focus of nurturing, developing and leading our team along with actively working on managing existing global accounts. This exciting and high-impac...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Ledelse af skatte- og momsspecialister

SKAT

København
Kan du motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste og samtidig have stort fokus på at sikre, at I som enhed når målene? Kan du håndtere balancen mellem at være myndighed og samtidig optræde med fokus på dialog og tillid i en hverdag, hvor båd...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Passioneret leder på vegne af velgørenhed (Odense C, deltid)

Charity Guard APS

København
Kan du gå forrest? Kan du lede et hold af fundraisere med gejst, vilje og engagement? Holde overblikket, være proaktiv ? Sikre målsætninger, sprede en god stemning og samtidigt få dine budskaber klart igennem? Så er det dig vi leder efter! Vi er Cha...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Leder til Økonomidivisionen ved Værnsfælles Forsvarskommando

Civile stillinger

København
Vil du være med til at styre Forsvarets økonomi? Har du mod på at arbejde med økonomistyring i en af de mest komplekse styrelser i den danske stat og kan du gå forrest som leder? Er du samtidig engageret, fagligt dygtig og god til at samarbejde? Så ...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Erhvervsministeriet søger kontorchef til område for Erhverv og regulering

Departementet

København
Erhvervsministeriet arbejder for at skabe vækst og velstand i Danmark gennem at virksomheder og borgere oplever gode vilkår og rammer for vækst i hele Danmark. Vores vision er at Danmark skal have Europas bedste vækstvilkår, hvilket kræver en vedhol...