Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Institutionsleder til Børnehuset Ellesletten? - Genopslag

Om jobbet

Børnehuset Ellesletten søger en ny passioneret institutionsleder, som vil føre vores særlige Elleslettekultur kærligt og engageret videre. Vi søger en leder, der vil udfolde vores levesætning ”Det skal være tilladt at handle urimeligt - og være elsket alligevel” i sine relationer til såvel børn, forældre, personale samt øvrige samarbejdspartnere.

Ellesletten er en selvejende daginstitution, der ligger i hjertet af Trørød. Vi består i dag af 10 ansatte, 17 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn (gennemsnitligt børnetal for 2020). Institutionslederen refererer til Forældrebestyrelsen, som understøtter og bistår lederen i sit arbejde med drift og udvikling af Ellesletten.

I det daglige vil lederen have sin nærmeste samarbejdspartner i den pædagog, som er Elleslettens ”faglige fyrtårn”. Rudersdal Kommune har implementeret ”fagligt fyrtårn” i alle sine dagtilbud, hvor en af de hovedansvarlige pædagoger får kompetencer, der minder om den tidligere souschefrolle.

Din profil

Vi ønsker os en kollega:

  • der med empati, stor menneskelig indsigt og vilje til selvrefleksion kan føre det tillidsfulde og oprigtige samarbejde med personale og forældrebestyrelse videre
  • der er engageret i arbejdet med børnene, og som støtter op og værner om Elleslettens levesætning, mission og værdier
  • som med pædagogiske evner og høj faglighed får den enkelte medarbejder til at gro pædagogisk
  • som udstråler overblik og ro, også når det er svært, og når der evt. skal tages svære beslutninger
  • der er realistisk og kan synliggøre, hvordan vi sammen opnår vores mål
  • med gode formidlingsevner og som er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • der praktiserer en flad ledelsesstil, og som medinddrager personalet i relevante beslutningsprocesser
Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer/uge og til besættelse snarest muligt. Der er ingen fast ledelsestid, dog må det forventes at ca. 20 ugentlige timer anvendes ”på gulvet” sammen med børnene.

Om os

Ellesletten ligger på en skøn grund i Trørød omgivet af natur og stille villaveje. Vi har til huse i ældre, men velholdte bygninger, og vi nyder godt af velfungerende og rolige udearealer.

I Ellesletten er vores mission kontinuerligt at arbejde på at se, rumme, spejle, støtte og udfordre børnene, således at de går videre i livet med en positiv selvopfattelse, en kærlig omverdensforståelse og en stor portion livsmod.

Vores hus og kultur er præget af åbenhed og rummelighed. Vi har mange fælles gøremål og traditioner, som vi alle værner om, og som giver dagen såvel som året en tryg og genkendelig rytme. Vores aktiviteter giver børnene og deres familier mange og forskelligartede oplevelser, og vi favner bredt det mangfoldige intelligensbegreb.

Ellesletten har driftsoverenskomst med Rudersdal Kommune og Danske Daginstitutioner som administrationsselskab.

Derfor skal du vælge os

Ellesletten har et fantastisk dedikeret personale med høj faglighed, lang anciennitet og vilje til både selvrefleksion samt tillidsfuld og åben refleksion med både kolleger og forældre. Alle går de på arbejde hver dag med det oprigtige ønske at se, høre, holde af samt aktivere vores børn i faste, trygge og ikke mindst kærlige rammer.

Det anerkendende menneskesyn er dybt forankret i personalet, og Elleslettebørnene bærer dette menneskesyn med sig i dagligdagen og videre ud i livet. Derudover er der en helt unik fleksibilitet blandt personalet, som gør Ellesletten til noget særligt og har givet den et særdeles godt og mange årigt renommé.

Elleslettens forældregruppe værdsætter og støtter engageret op om vores kultur, som er båret af værdierne Tillid, Fællesskab, Kontinuitet, Engagement og Rummelighed. Kulturen er resultatet af mange års historie med høj pædagogisk faglighed, erfaringer og traditioner i de hyggelige rammer på Ellesletten 20.

For yderligere information om Ellesletten kan du læse vores tre pjecer, som giver et indblik i, hvordan vi tænker og arbejder: Elleslettens Praktisk-Pædagogiske hverdag, Elleslettens søvnpolitik samt Velkomstbrev fra bestyrelsenhttps://www.rudersdal.dk/ellesletten

Ansøgningsfrist:

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 24. september 2020 kl. 12.00. Det er dog vigtigt at påpege, at vi holder samtaler løbende i takt med, at vi modtager ansøgningerne.

Kandidater, som er interesserede i stillingen, er meget velkomne til at besøge os og møde børn såvel som personale for at opleve institutionen.

Af hensyn til risikoen for COVID-19 skal besøgene ske med god afstand, høj hygiejne og selvfølgelig uden mistanke om sygdom eller smitte. Besøg kan arrangeres med Sofie Nordstrøm på son@rudersdal.dk eller tlf. 45 89 19 48.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.