Instruktør til Sæby Svømmeklub

Vi søger en kvalificeret og engageret instruktør til at varetage hold i Sæby Svømmebad for børn i forskellige aldergrupper og niveauer - fra "Plask og Svøm" for de 5-7-årige til svømning for øvede i alderen 12-13 år. Afhængigt af dletagerantallet på det enkelte hold vil du få assistance fra en eller flere unge hjælpeinstruktører. Fokus i SSK er på svømning som fornøjelig og social idræt, og kun i mindre grad på konkurrenceelementet. Det vil dog være en fordel, hvis du selv kender også til denne del af svømmeidrætten, og vi forventer under alle omstændigheder, at du er i stand til at give børnene undervisning og instruktion på højt kvalificeret niveau.

Holdene ligger hovedsagelig i de sene eftermiddagstimer/tidlige aftentimer på hverdage. På nuværende tidspunkt er der slået fire hold op, hver med 45 minutters bassintid, men vi arbejder intenst på at udvide aktivitetsniveauet. Ud over flere dublerende hold for kernemålgruppen kan der f.eks. blive tale om motionssvømning for juniorer eller voskne, hold for voksne der aldrig har lært at svømme, hold for deltagere med særlige udfordringer.

Aflønning og ansætteelsesvilkår følger reglerne for aftenskoler. Det betyder, at du vil få 286,59 (plus feriepenge) for hver lektion á 45 minutter, men at der heri er indregnet forberedelsestid, således at hver lektion formelt dækker over 1,6 times arbejdstid. Vi forventer, at du udmønter denne forberedelsestid i f.eks. forældrekontakt, deltagelse i klubarrangementer og også meget gerne medvirken til promovering af klubbens aktiviteter på sociale medier. Ansættelsen aftales hold for hold, således at timetallet kan variere over tid, alt efter hvor mange hold der får deltagere nok til at kunne gennemføres.

Send os en ansøgning med hovedvægten på din svømmeerfaring, din motivation for at søge stillingen samt dig selv som person - og meget gerne så hurtigt som muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.