Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Instruktører til sikkerheds- og beredskabstræning

Har du en uddannelse inden for brand & redning eller sygepleje? Er du en udadvendt profil med flair for at formidle din viden? Og vil du være en del af en organisation, hvor alle tager ansvar for at give vore kursister den bedst mulige læring og oplevelse?   

Hos RelyOn Nutec A/S er kun det bedste godt nok – både når det kommer til vores medarbejdere og tilvores arbejde med sikkerhed. Vi er førende udbydere af sikkerheds- og beredskabstræning til højrisiko-industrier som olie og gas, den maritime sektor og vindmølleindustrien, hvilket kræver et stærkt medarbejderteam, du nu har muligheden for at blive en del af.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores services, og derfor søger vi kolleger med forskellige baggrunde og brancheerfaringer til at varetage undervisning af vores kunder på både dansk, engelsk og tysk.

Ansvarsområder
Med reference til vores Center Manager bliver du som Instruktør ansvarlig for undervisning indenfor dit kompetenceområde, hvor dine primære opgaver vil være:

  • Undervisning som hovedinstruktør på vores sikkerhedskurser
  • Onsite undervisning hos kunder i kundespecifikke elementer 

Fælles for opgaverne er, at du bliver talerør for vores værdisæt samt ansigtet for RelyOn Nutec udadtil. Derfor er det vigtigt, at du kan identificere dig med vores værdier samtidig med, at du trives i rollen som Instruktør og kan lide at undervise. Din succes i stillingen er positive kursusevalueringer, som lever op til forventningerne fra vores kunder, hvorfor det er vigtigt, at du møder evalueringerne konstruktivt. 

Servicemindede Instruktører med godt overblik
Vi søger selvkørende og serviceorienterede Instruktører, som er drevet af at levere kvalitetsfuld undervisning for vores kunder. Vi bestræber os hele tiden på at være branchens foretrukne leverandør inden for sikkerhedstræning, og derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat og har blik for at målrette undervisningen til vores kunders behov. Samtidig skal du have gode samarbejds- og kommunikationsevner i din tilgang til både opgaver og relationer, som udmønter sig i hjælpsomhed og handlekraft. 

Vi forestiller os, at du matcher én eller flere baggrunde: 

  • Uddannelse som brandmand og holdleder/indsatsleder 
  • Uddannelse som erhvervsdykker 
  • Uddannelse som sygeplejerske
  • Maritim baggrund  

Derudover forventer vi, at du har:  

  • Et godt kendskab til IT på brugerniveau
  • En baggrund og/eller interesse inden for undervisning 
  • Behersker dansk og engelsk på undervisningsniveau, samt gerne tysk.  
  • En anmærkningsfri straffeattest 

Vi tilbyder
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i en virksomhed af engagerede og kompetente kolleger med plads til medbestemmelse og personlig udvikling.

Stillingen er tidsbegrænset på et år med 30 timer ugentligt. Vi har dog en klar forhåbning om at kunne forlænge kontrakten yderligere efter et år, og ligeledes en forhåbning om at kunne tilbyde mere end 30 timer ugentlig. Vi tilbyder en løn, som modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdsstedet vil primært være i Esbjerg.  

Interesseret?
Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Konsulent, Camilla Gode, på tlf. 24 88 50 11 el. camilla@egsgaard-hr.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.