Instruktor i økonomistyring

To stillinger på Copenhagen Business School - CBS som instruktor ved Institut for Regnskab er ledig til besættelse pr. 1. januar 2021.

Instituttet driver forskning og undervisning inden for fagområderne ekstern regnskab, revision, virksomhedens økonomistyring og corporate governance.

Instituttets forskning og undervisning i økonomistyring er koncentreret om måling og styring af virksomhedens værdiskabelse, omkostningskalkulation samt styring og måling af lønsomhed og forretningsområde samt på segmentniveau.

Stillingen som instruktor er en deltidsstilling med undervisningsopgaver. Undervisningen foregår som øvelseshold på bachelor-niveau som supplement til den øvrige undervisning.

Ansvarsområder

  • Undervisning - herunder online undervisning
  • Vejledning af de studerende
  • Hjælp til udarbejdelse af Blended Learning undervisningsmateriale

Kvalifikationer
Ansøger skal have enten en eksamen på bachelorniveau, have afsluttet mindst 2 års studier på et relevant bachelor program eller have tilsvarende kvalifikationer. Der bliver lagt vægt på ansøgerens undervisningspotentiale.

Yderligere information
For yderligere information kontakt venligst: Institut for Regnskab – Leif Christensen +45 21 41 60 40, e-mail: lc.acc@cbs.dk.

Information om instituttet kan ses på https://www.cbs.dk/forskning/institutter-centre/institut-regnskab

Du kan læse mere om kurserne for instruktorerne i dette link.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Finansministeriets cirkulære af 6. juni 2019, vedrørende timelønsansættelse. Lønnen vil blive udbetalt for de lagte timer, der indberettes via LOENUA. Timelønnen er på nuværende tidspunkt kr. 222,79 pr. time.

Ansøgning
Ansøgning bedes indsendt via det elektroniske rekrutteringssystem ved at benytte nedenstående link.
Ansøgning skal indeholde:
  • Motiveret ansøgning
  • Dokumentation for tidligere undervisningserfaring
  • CV
Ansøgerne vil blive bedømt af en professor, som er ansat ved Copenhagen Business School.
Du kan læse mere om Copenhagen Business School og instituttet på www.cbs.dk.

Ansøgningsfrist: 01-12-2020

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 644 undervisnings- og forskningsårsværk, 192 ph.d.-studerende og 724 administrative årsværk. Ca. 20.422 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer og kultur.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.