Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Integrations udvikler med Dynamics CRM baggrund

Som systemudvikler hos Klasselotteriet bliver du en vigtig del af et mindre – men voksende team af dygtige udviklere og ingeniører, som er ansvarlige for udvikling, research og integration af systemer og teknologier for Klasselotteriet – og som vægter det højt at have det sjovt, mens vi udvikler komplekse løsninger finder den rette vej fremad.

Om at være udvikler hos Klasselotteriet
Som vores kommende systemudvikler bliver du en del af et team, som er præget af en stærk holdånd. Teamet strækker sig fra udviklere til it-ingeniører og et hav af forskellige spidskompetencer, og målet er at lykkes i fællesskab for den gode sag, som Klasselotteriet er. Vi leverer overskudet til gavn for gode formål i Danmark via udlodningsmidlerne.

Det går godt for klasselotteriet, og vi er derfor i gang med at ombygge de fleste af vore processer og systemer så de passer bedre til den kunde- og data centriske måde virksomheden fremover vil fungere på. Derfor omlægger vi nu vores infrastruktur, og strømligner den med ny teknologi og tidssvarende processer. Dette betyder CRM, Cloud, Microservices og Analytics.

Vi har et rigtigt godt samarbejde på tværs af organisationens afdelinger, og har kompetente product owners, som sammen med stakeholders og udviklere beslutter, hvilken vej der giver bedst mening at gå. Dette er grunden til at produkter og services ofte ender lidt anderledes, end vores product owners oprindeligt forestillede sig. Når de rigtige mennesker er samlet, ser vi større sammenhænge end hver for sig.
Fra et Dev-synspunkt betyder det konkret, at vores designs ofte bliver markant simplere, da vi tager os tiden til at nå konsensus om, hvad der er det essentielle. Dette betyder dog også, at vi forventer, at vores udviklere - lige som alle andre i virksomheden - forholder sig til og spiller ind i både organisation og forretning.
Derfor er det vigtigt, at du har en holdning – og siger den højt. Hvis ikke du er enig i udviklingsstrategien, skal du ikke være bange for at diskutere den med hverken teamet eller din leder. Vi forventer at alle byder ind.

Din rolle og opgaver
Som systemudvikler vil du sammen med teamet spille en afgørende rolle i udviklingen af den næste generation af Klasselotteriet. Da vi ønsker at blive en mere kunde og datacentrisk organisation, implementerer vi derfor Dynamic CRM i samarbejde med Marketing og Kundeservice. Du vil få en hovedrolle i design og implementation af dette.

Dine opgaver vil primært bestå af:
 • Dynamics CRM og integrationsarbejde i hhv. Azure cloud og lokale On-premise-løsninger
 • Arbejde sammen med afdelingens andre udviklere om at designe og implementere den fremtid vi sammen bygger.
Som du ser, er dit arbejde ikke specificeret. Da vi i bund og grund ser os som ET team, og vi understøtter sammen hele virksomheden. Vi designer sammen vejen, og bygger den mens vi går, og da vi ikke har gået hele vejen endnu, er det svært at sige præcist hvor vi ender. Vi ønsker os derfor en udvikler, der har god erfaring med Dynamics CRM. Men i øvrigt har prøvet lidt af hvert. Vi forventer, at du er ferm i de gængse områder af Microsofts teknologistak, samt integrations og backend arbejde.

Dine første opgaver vil være design og implementering af vores CRM, som skal supportere både Kundeservice og Marketing. Vi designer funktionaliteterne sammen ongoing, så du vil ikke bare få 200 siders kravspec smidt i hovedet. Derfor arbejder du sammen med stakeholders og resten af teamet om integrationer, men du er (endnu) den eneste der før har arbejdet meget med CRM. Der er meget frihed under ansvar.

Kvalifikationer
Azure & CRM:
 • Dynamics CRM development & patterns
 • Moving Dymanics CRM to Azure
 • App Services
 • SQL Server
 • Application insights
 • Azure functions
 • Micro service architecture and strategy
Containerization:
 • Docker
 • Kubernetes eller lignende
Automation:
 • Microsoft DevOps
 • Testdriven Development
 • Continuous Integration
General Coding skills / Code Structure:
 • C#
 • Dependency Injection frameworks
 • NET Core
 • ASP.NET
 • LINQ
 • General Databases / SQL Queries / Performance
 • General system integration patterns
Dine kolleger og teamets arbejdsmodel
Dine teamkolleger har alle en stærk teknisk baggrund, og vi spænder fra webspecialister og database ekvilibrister til IT-ingeniører – og der er brug for os alle.

Din leder vil være R & D-chefen, som ejer både drift og udvikling. Han har baggrund som udvikler og systemarkitekt – hvilket også betyder, at sundt og robust design generelt prioriteres over quick fixes, hastighed og hacks.
Vi arbejder efter en klassisk SCRUM-model, og har lagt mange kræfter og ressourcer ind på, at product owner-laget virker, så du og dine udvikler-kolleger har de bedst mulige forudsætninger.
Ift. udvikling laver vi det meste af arbejdet in-house, men når der skal bruges specialkompetence, hyrer vi eksterne konsulenter ind. Når vi benytter eksterne konsulenter til at hjælpe os med at udvikle, er det på langtidsprojekter – og vi har en tommelfingerregel om, at de sidder hos os, ligeværdigt, sammen udviklerne. Dette skal sikre, at det bliver 'vores' produkt, og ikke bare noget nogle konsulenter afleverer.

Tidsfrist:
Lyder stillingen som noget for dig, så søg den med det samme!
Vi gennemgår løbende ansøgninger og afholder interviews.
For spørgsmål, kontakt R & D-chef Bo Visfeldt på tlf. 9282 2025 eller mail på bvi@klasselotteriet.dk
Stillingen ansøges via knappappen "Send ansøgning".

Om Klasselotteriet – hele Danmarks millionlotteri
Klasselotteriet er Danmarks ældste lotteri, og har siden grundlæggelsen i 1753 fejret millioner af vindere.
Hver måned trækker vi 40.000 glade vindere, når der spilles om en ny gevinstpulje på over 46 millioner kr.

Klasselotteriet ejes af den danske stat, og hele overskuddet fra Klasselotteriet går til udlodningsmidlerne, som udloddes til gavn for gode formål i Danmark. Klasselotteriets overskud er med til at få idræts- og kulturliv til at blomstre, at skabe resultater inden for forskning og at hjælpe en lang række andre gode initiativer i samfundet.

Klasselotteriet holder til på Rådhuspladsen i København – og kulturen bygger på godt humør, gensidig respekt, åbenhed og en stærk holdånd.

Se mere på vores ansøgersite: https://klasselotteriet.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.