Integrationsrådgiver / mentor på integrationsområdet - vikariat


Om jobbet
Integrationsrådgiver / mentor på integrationsområdet - vikariat
Arbejdsområde
Jobcenter Kalundborg, Team Ung og Jobklar, søger en integrationsrådgiver/mentor, 37 timer om ugen med tiltrædelse snarest muligt.
Jobindhold

 • Arbejdsopgaver i forbindelse med modtagelsen af nye flygtninge/indvandrere
 • Afholdelse af jobsamtaler med flygtninge/indvandrere
 • Udarbejdelse af integrationskontrakt/jobplaner og integrationsprogram.
 • Foretage den sociale generelle integrationsindsats
 • Foretage socialt afklaringsarbejde
 • Mentor opgaver
 • Undervisning i cv, jobnet og joblog. Herudover i eksempelvis danske samfundsforhold og dansk kultur og historie.
 • Udfærdigelse og opfølgning af integrationsprogram/introduktionsforløb til selvforsørgende familiesammenførte og flygtninge
 • Koordinering af opgaver med, børn og familieafdelingen, læge, skole, sprogcenter m.m.
 • varetage den administrative del af opgaven
 


Din profil
Du er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden socialfaglig baggrund. Du kan arbejde helhedsorienteret, tværfagligt og systematisk
Du har lyst til og interesse i at arbejde med marginaliserede grupper. Du har gode formuleringsevner og mestrer en tydelig kommunikation både skriftligt og mundtligt.
Du er handlekraftig med gode samarbejdsevner. Du trives i et miljø hvor der til stadighed foregår udvikling. Du har et godt humør og en positiv indstilling.
Du har kendskab til arbejdsmarkedsområdet samt til det at arbejde i en politisk styret organisation og en offentlig forvaltning.


Derfor skal du vælge os
Vi kan tilbyde

 • En arbejdsplads, hvor engagement og arbejdsglæde er nøgleord
 • En hverdag med afvekslende arbejdsopgave
 • En arbejdsplads i udvikling
 • Ordentlige og engagerede kolleger
 • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af arbejdet
 • Fleksibel arbejdstid

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation HK eller DS. Lønnen afhænger af dine kvalifikationer og forhandles efter principperne om NY LØN. Arbejdstiden er 37 timer ugentlig.

Kalundborg Kommune ønsker en mangfoldig sammensætning af medarbejdere og opfordrer derfor alle uanset køn og etnisk baggrund til at søge.
Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger kan du få ved at kontakte leder af team ung og jobklar Qerim Selmani tlf. 51826194 eller driftskoordinator Camilla Lauridsen tlf. 29387784


Ansøgning
Ansøgningsfrist er den 18. februar 2018

Ansøgning med oplysning om tidligere beskæftigelse sendes via digitalt link.

Der afholdes 1. samtalerunde den 22. februar 2018.


Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: http://www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Annoncering obligatorisk
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Talknuser til stærkt team af svinerådgivere

VKST I/S

Er du systematisk og god til tal og analyser? Har du solid viden om svinefoder og er du god til formidle din viden til kollegaer og kunder? Har du lyst til at være en del af vores foderteam og en aktiv del af vores controllerteam? VKST Svinerådgivni...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Rådgiver til Børn & Unge afdelingen

Socialcenter

Vi mangler en frisk rådgiver til Børn & Unge afdelingen Da vores gode kollega gennem mange år skal være mor til en lille dreng, har vi brug for en barselsvikar. Der er tale om en stilling på 37 timer. Børn og Unge afdelingen er en del af Socialcente...