Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Integrationsudvikler til Abena Data

Vil du være med til at udvikle løsninger på vores banebrydende Azure integrationsplatform? 
 
I stillingen som integrationsudvikler ved Abena Data får du en unik mulighed for at være med i udviklingen af vores integrationer i Abenas digitale kerne, samt mulighed for at påvirke optimeringen af virksomhedens processer og evne til at levere konkurrencemæssige fordele til forretningen. 
 
”Abena koncernen er i gang med at gennemføre en ambitiøs, international vækststrategi, der skal levere konkurrencemæssige fordele i fremtiden. Vores opgave i Abena Data er at understøtte dette via et globalt IT landskab, og vores digitale kerne og et world-class integrations framework er grundstenen for, at strategien kan lykkes,” fortæller IT Direktør Martin Nordentoft.  
 
Om jobbet  
Du indgår i et team med andre integrationsarkitekter og udviklere, der i samarbejde med eksterne partnere bringer de nyeste teknologier, der findes i Microsoft Azure, i spil. Du kommer primært til at udvikle API’er og automatiserede flows, der har berøringsflade med Abenas digitale kerne.  
 
Om dig  
Vi forventer, at du…  
  • har erfaring med C#, .Net core / .Net Framework og SQL.  
  • har erfaring med DevOps 
  • har erfaring med Service Orienteret Arkitektur, og API'er 
  • gerne har erfaring med Azure Functions, Logic Apps, og API Management 
  • kommunikerer sikkert og positivt på dansk og engelsk 
Du har en agil tilgang til opgaveløsningen og motiveres af at arbejde i et levende udviklingsmiljø med nyere teknologi i skyen, samtidig med at du nemt løser store og små ”IT-bug”s.  
 
Du drives af udvikling og af at være med til at opbygge det tekniske fundament i en global koncern, der har vokseværk.  
 
Du kan lide at arbejde tæt sammen med forretningen og går langt for at servicere både eksterne partnere og arkitekter. Vi forventer også, at du tager ejerskab for dine opgaver, men ved hvornår du skal række ud og hente hjælp.  
 
Vi tilbyder  
Du bliver en del af en organisation, der værdsætter den åbne dialog, godt humør, og som også sætter ambitionsniveauet højt for vores leverancer. For at sikre leverancer til rette tid og i rette kvalitet, vil der være stort samarbejde med de globale og lokale systemejere, som alle er en del af Global IT.    
 
Du får base i Aabenraa, kun begrænsede rejsedage. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning snarest – vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem, og vi lukker søgningen, når vi har fundet den rette kandidat. 
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Direktør Martin Kortbek Nordentoft på telefon 5158 1630.  
 
Om Abena 
Abena er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. Vi efterlever vores værdier:  
Tillid – Retfærdighed – Samarbejde. Samtidig mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde. 
Koncernen beskæftiger ca. 1800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande.  
Kunderne er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder. 
Koncernen producerer og sælger kvalitetsprodukter og sourcer fra producenter i hele Asien. Koncernen har udarbejdet en ambitiøs strategiplan, der skal sikre stor vækst og international udvikling. 
Se mere på www.abena.com 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.