Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intensiv sygeplejersker søges til Intensiv, Regionshospitalet Randers

Intensiv sygeplejersker søges til Intensiv, Regionshospitalet Randers

Vil du være med til at udvikle og forme fremtiden for intensive patienter på Regionshospitalet Randers? – og trives du med ansvar, autonomi og et arbejde i front, så er det nu, du skal søge.

Intensiv på Regionshospitalet Randers søger 2 specialuddannede sygeplejersker med tiltrædelse 1. januar 2021 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer pr. uge i blandede vagter.

Intensiv er en del af Ortopædkirurgi, Operation og Intensiv, og rummer, Dagkirurgi, Afsnit for bedøvelse, Opvågning, Ortopædkirurgisk sengeafsnit, Ortopædkirurgisk klinik og Enhed for Lindrende Behandling samt drift af Akut- Lægebilen. Vi har et tæt samarbejde med flere af de øvrige afsnit, og bestræber os på at hjælpe hinanden i hverdagen.
Intensiv er et multidisciplinært afsnit med 7 behandlingspladser. Vi modtager patienter fra alle hospitalets specialer – dog primært inden for de medicinske specialer og abdominal kirurgi. Vi arbejder med tildelt patientpleje, vågne patienter i respirator, dagbøger, tidlig rehabilitering, hjemmebesøg mv. Derudover deltager vi kontinuerligt i nationale og internationale multicenterstudier.
Intensiv er et velfungerende afsnit med en dynamisk og engageret personalegruppe bestående af nye og erfarne medarbejdere. Vi prioriterer høj faglig kvalitet, trivsel og et trygt arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til forskellighed. Læring og udvikling er en del af hverdagen og indgår naturligt i tilgangen til de mange komplekse opgaver omkring den intensive patient.

Til at varetage afdelingens uddannelsesforpligtigelser er der ansat en klinisk vejleder, som sammen med en gruppe af daglige vejledere har ansvaret for uddannelse af sygeplejestuderende og assistentelever i vores studieunit. Derudover har vi en uddannelsesansvarlig sygeplejerske, som har det overordnede ansvar for uddannelse af såvel det faste personale samt vores intensive kursister sammen med vores kursist vejleder. Til at understøtte udviklingen i afdelingen har vi ansat en specialeansvarlig sygeplejerske samt en projektsygeplejerske med ansvar for forskningsprojekter.

Ønsker til vores kommende kollega:

 • fagligt og teoretisk velfunderet. Har du særlige interesseområder hører vi gerne om det
 • empati og personligt overskud til at indgå i komplekse patientforløb
 • optaget af at forbedre patienters og pårørendes oplevelse under indlæggelsen og på at inddrage dem aktivt som samarbejdspartnere
 • fokus på god helhedspleje for patienten, lige fra det højteknologiske til basal sygepleje
 • åben, imødekommende og optaget af den gode dialog
 • intensiv specialuddannelse – eller lyst til at tage uddannelsen på sigt
 • forståelse for nødvendigheden af løbende forandringer og lyst til at deltage aktivt og konstruktivt i forandringsprocesser
 • mødestabil, fleksibel og i besiddelse af et kollegialt mindset
Vi kan tilbyde:
 • sociale arrangementer i form af sommerfest, julefrokost, biografturer, haveturer mv.
 • arbejdsweekend hver 2. eller 3. weekend i henholdsvis 8 eller 12 timers vagter. Der må påregnes cirka 12 vagter over 6 uger
 • mulighed for indflydelse på egen vagtplan via systemet "MinTid" ud fra et ønske om at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv
 • mulighed for personlig og faglig udvikling
 • et afvekslende og udfordrende arbejde i et stærkt tværfagligt miljø med tid til den enkelte patient og dennes pårørende
 • introduktions- og oplæringsprogram ud fra dit behov og dine kompetencer
Har du spørgsmål til stillingerne, eller ønsker du at besøge os – evt. på en følgedag - er du meget velkommen til at kontakt
afdelingssygeplejerske Anisette Høgenhaven på tlf.; 78423351.

Referencepersoner
Vi vil bede dig angive 2 referencepersoner fra tidligere ansættelser, som vi efter aftale må kontakte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børne- og straffeattest, ligesom der må påregnes 3 måneders prøvetid for ansøgere uden forudgående ansættelse i regionen.

Ansøgningsfrist samt afholdelse af samtaler
Ansøgning og cv sendes elektronisk senest mandag d. 23. november 2020. Samtaler forventes afholdt torsdag d. 25. november 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.