Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intensivkursister til Intensivafsnit, SUH Køge

Kunne du tænke dig en specialuddannelse som intensiv sygeplejerske ? – Så se her.

Vi søger kursister til vores intensivafsnit, Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, (SUH) Køge

Har du lyst til at være en del af et hastigt voksende intensivafsnit på Danmarks 5. og nyeste Universitetshospital. I afdelingen arbejder vi målrettet med faglig udvikling og vedligeholdelse af intensive kompetencer.

Vi arbejder med udgangspunkt i hospitalets vision: ” Patienten er alt”, hvilket betyder, at vores fokus er, at patienten altid får den bedst tænkelige pleje og behandling. Vi sikrer dette blandt andet gennem tværfaglige teams, fast undervisning og tværfaglige konferencer i hverdagen.

Vi har åbnet op for den 10. seng og derfor har vi brug for dig. Stillingen som kursist er på 37 timer om ugen i blandede vagter. Du arbejder hver anden weekend, når du er færdig som intensivsygeplejerske har du mulighed for at vælge at arbejde hver 3. weekend.

Vi forventer af dig at:

  • Du er uddannet sygeplejerske med minimum 2 års klinisk erfaring
  • Du er indstillet på at starte uddannelse i April eller Oktober 2021
  • Du er stabil og robust som person og kan se dig selv i en afdeling hvor hverdagen sjælendt er den samme.

  • Du er omstillingsparat og kan bevare overblikket i akutte situationer.

  • Du er imødekommende og positiv som person

Vi kan tilbyde:

  • Ansættelse som kursist i en 2-årig kontrakt, hvor du arbejder 37 timer/ugen. Efter endt uddannelse vil du have mulighed for at blive i afdelingen på det timeantal, der passer dig
  • En struktureret mentorordning, hvor du tilknyttes en gennemgående mentor under hele din uddannelse. Der er 4 uddannede mentorer i afdelingen. Du vil blive tilknyttet en af disse mentorer under din introduktion i afdelingen
  • Grundig introduktion til afdelingen
  • En meget engageret og positiv personalegruppe

  • Mange forskellige patientkategorier, lige fra den akut dårlige patient til den stabile patient i et længere intensiv forløb.

fdelingens profil:

Vi er 44 intensiv sygeplejersker, 1 social-og sundhedsassistent, og lige nu 6 kursister. I afdelingen har vi i øjeblikket 4 mentorer og 2 kliniske vejledere samt 1 klinisk udviklingssygeplejerske. Men vi har vokseværk.

Afsnittets ledelse består af afdelingssygeplejersken, og den speciale ansvarlige overlæge i samarbejde med souschefen. Køge intensiv afdeling har et tæt samarbejde med Roskilde intensiv afdeling, da de to intensivafsnit har fælles afdelingssygeplejerske.

Intensivafsnit er en del af Anæstesiologisk Afdeling, der har ca 210 ansatte i Køge. Afdelingen omfatter desuden Anæstesi, Operation, Opvågning, Sterilcentral, Tværfagligt smertecenter og Dagkirurgi.

Når universitetshospitalet er færdigbygget i 2025, vil der være 32 intensive sengepladser, og alle specialer i Region Sjælland vil være på Sjællands Universitetshospital fremtiden. Der venter os mange nye og spændende opgaver i den sammenhæng.

Hvis du mangler yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingssygeplejerske Susanne Hedegaard på tlf. 47 32 50 63

Der vil blive afholdt samtaler d.24/11 og d. 26. November 2020.

Du kan søge stillingen ved at trykke på ”Søg jobbet” nederst i annoncen.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.