Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Intensivsygeplejerske med funktion som klinisk udviklingssygeplejerske på Intensivafsnittet

Motiveres du af udviklingsarbejde tæt på klinikken, så har dette måske din interesse.
Vi søger en klinisk udviklingssygeplejerske til nyoprettet fast stilling med tiltrædelse 1. juni 2021. Stillingen er på 37 timer/uge. Som klinisk udviklingssygeplejerske vil du indgå i det kliniske arbejde i Intensiv 50% af ansættelsesbrøken.

Som udviklingssygeplejerske i vores afsnit skal du have blik for de faglige refleksioner, der ofte udspringer i klinisk praksis og medvirke til, at disse omsættes til udviklingstiltag, som kan højne kvaliteten af den kliniske praksis.

Intensivs udviklingssygeplejerske skal have lyst til at være en del af en foranderlig og afvekslende hverdag, hvor fagligheden er i fokus, da det er afgørende for patientsikkerhed og vores arbejdsmiljø. Af eksisterende og kommende faglige udviklingstiltag kan nævnes: strategi for sygeplejen, teamdannelse, kontinuerlig kompetenceudvikling, sammenhængende patientforløb samt patient- og pårørendeinddragelse.

Intensiv afsnittet har funktionsansvarlige sygeplejersker inden for forskellige specifikke områder, her kan f.eks. nævnes to specialeansvarlige sygeplejersker og en uddannelsesansvarlig sygeplejerske. Disse samt mange andre vil blive dine tætte samarbejdspartnere i forbindelse med opgaveløsningen.

I Bedøvelse, Operation og Intensiv er vi i gang med at omorganisere strukturen omkring udviklings- og kvalitetsarbejdet, og du vil indgå i et tæt netværk med de udviklingssygeplejersker, der er ansat i lignende stillinger i de øvrige afsnit. 

Vi har brug for en udviklingssygeplejerske som:

 • Har specialuddannelse i intensiv sygepleje.
 • Kan navigere i, at være tæt på klinisk praksis i eget afsnit og være en del af det overordnede strategiske arbejde med kvalitet og udvikling af sygeplejen
 • Er initiativrig og innovativ med fokus på faglig udvikling og vidensdeling
 • Er god til at inspirere, motivere og har erfaring med implementering af nye tiltag
 • Er god til at formidle, undervise og supervisere
 • Har erfaring med kvalitetsarbejde og patientsikkerhedsarbejde
 • Vægter teamsamarbejde højt og har lysten og evnerne til at indgå i tværfagligt samarbejde
 • Har uddannelse på diplomniveau eller master/kandidat niveau.
 Du refererer til oversygeplejersken i stabsfunktionen og til afdelingssygeplejerskerne, når du er i klinisk praksis.
 
Intensiv afsnittet modtager voksne såvel kirurgiske som medicinske patienter, med ét eller flere organsvigt og har 8 intensive behandlingspladser. I weekender og helligdage varetager vi desuden pleje og behandling af opvågningspatienter. Vi arbejder med avanceret respiratorbehandling, kontinuerlig dialysebehandling og overvågningsteknologi. Afsnittets specialuddannede sygeplejersker varetager hospitalets MAT-funktion. Det er en mobil akutfunktion, som kan kontaktes af stamafdelingerne for faglig sparring, vurdering og opstart af relevant behandling. Intensiv har ligeledes en tværfaglig gruppe, som systematisk planlægger og afvikler simulationstræning med henblik på kompetenceudvikling samt udvikling af det tværfaglige teamsamarbejde.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, intensivkursister samt yngre læger. Vi er ca. 55 sygeplejersker, 1 sygehjælper til præparationen og 1 serviceassistent, der assisterer til forflytninger og mobilisering af vores patienter. Vi har et bredt spektrum af nye og erfarne medarbejdere. Vi prioriterer høj faglig kvalitet, trivsel, og et positivt arbejdsmiljø. Læring og udvikling er en del af hverdagen, og indgår naturligt i tilgangen til de mange komplekse opgaver.

Vi har et bredt spektrum af nye og erfarne medarbejdere. Vi prioriterer høj faglig kvalitet, trivsel, og et positivt arbejdsmiljø. Læring og udvikling er en del af hverdagen, og indgår naturligt i tilgangen til de mange komplekse opgaver. Vi forventer, at du vil være med til at understøtte og tage del i dette.

Vi prioriterer derfor også at tilbyde dig et individuelt planlagt introduktionsprogram både i forhold til udviklingsopgaverne og til det kliniske arbejde.
Referencer kræves fra en eller flere ansættelser.
Aflønning sker efter overenskomstens regler.
Ansættelse betinges af tilfredsstillende autorisation og børneattest.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til henholdsvis:
 • Oversygeplejerske Marie-Louise Ulsøe på tlf.nr. 23 30 56 89
 • Afdelingssygeplejerske Charlotte Jakobsen tlf.nr. 24 97 42 77
 • Afdelingssygeplejerske Sine Lützow Riis tlf.nr. 24 78 38 78

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.
Ansættelse sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Regions Hospitalet Horsens, Bedøvelse, Operation og Intensiv.

Ansøgningsfrist den 15. april 2021.
Samtaler afholdes i uge 16.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.